Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Duijn 8.7

Snel en vakkundig geholpen, snelle levertijd. Tevreden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (449)

  • Beoordeling: 8.7

    Snel en vakkundig geholpen, snelle levertijd. Tevreden.
    Geschreven door Klant Duijn uit purmerend op 18-06-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Vakkundige mensen en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 18-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Top zaak met een ruime keus aan alles wat er op de markt te koop is. Zeer bekwaam personeel die altijd voor je klaar staan.
    Geschreven door Klant Bent uit purmerend op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Er staan genoeg producten van Expert in mijn huis. dat zegt al genoeg.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit purmerend op 12-06-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Goed advies en persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit noordbeemster op 06-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    leveren altijd wat besteld is al kan het enige weken duren
    Geschreven door Klant Van de Lagemaat uit purmerend op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    al gekocht en thuis laten bezorgen -en dan komt het ook op de afgesproken dag en tijd: wasmachine/afwasmachine/wasdroger/koelvrieskast/2 x televisie en deze werden ook nog ingesteld- verder nog fohn/tablet /telefoons
    Geschreven door Klant Stevens uit purmerend op 27-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Ik kan iedereen adviseren om voor witgoed etc. naar EXPERT te gaan Ze zijn ook EXPERTS .
    Geschreven door Klant Hesta uit purmerend op 23-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit purmerend op 14-05-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Geef geen review
    Geschreven door Klant uit purmerend op 10-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    goede produkten en levering .
    Geschreven door Klant uit purmerend op 09-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert leverde het bestelde product correct, zoals afgesproken en op tijd. Hadden dit product eerst bij mediamarkt besteld, wat zo\'n knoeiboel werd dat we de order hebben gecanceld en onze aanbetaling hebben teruggeëist en gekregen. Hoe moeilijk is het leveren van een koelvriescombinatie?! Bij Expert ging dit prima!
    Geschreven door Klant Klijn uit broek in waterland op 18-04-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Expert zeer goed
    Geschreven door Klant Beets uit purmerend op 05-04-2019
  • Beoordeling: 1.0

    !@#$^%&*~!@
    Geschreven door Klant Swart uit purmerend op 26-03-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Het aan te schaffen product doet eigenlijk niet ter zake. Altijd staat de service voorop. Ook als onverhoopt na verloop van tijd een mankement optreden. Al meer dan twintig jaar \"onze\" winkel
    Geschreven door Klant Rozelaar uit oosthuizen op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Als je kundig advies wil krijgen, wanneer je thuis je electronics aangesloten wil hebben en als je prima service, ook na je aankoop, ben je bij Expert Purmerend op de juiste plek.
    Geschreven door Klant Slingschroder uit purmerend op 19-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Purmerend is voor mij de winkel met aandacht voor je wensen en een groot aanbod tegen goede prijzen en vriendelijk personeel !
    Geschreven door Klant Franke uit purmerend op 14-03-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Mooie acties
    Geschreven door Klant Koop uit purmerend op 06-03-2019
  • Beoordeling: 9.7

    ik heb heel goede ervaringen met Expert.
    Geschreven door Klant Stafleu uit purmerend op 04-03-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Zoals altijd een vriendelijk en kundig personeel met aandacht voor de klant .
    Geschreven door Klant uit purmerend op 04-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Review voorbarig; heb het product 1 dag in huis.
    Geschreven door Klant Vahlkamp uit purmerend op 26-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en leuke mensen in de zaak.
    Geschreven door Klant Kok uit purmerend op 20-02-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Expert zorg dat je reclame altijd aanwezig is. Ga zo door
    Geschreven door Klant Rumt uit oosthuizen op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.7

    goede winkel, goed assortiment, normale prijzen.
    Geschreven door Klant De Laater uit purmerend op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Voor persoonlijke aandacht en vakkundig advies word ik echt wijzer van Expert in Purmerend.
    Geschreven door Klant Van Alphen uit purmerend op 18-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende service en heel vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Van Boxtel uit purmerend op 15-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Heel goed geholpen en vriendelijk goede uitleg over producten .
    Geschreven door Klant Engel uit purmerend op 11-02-2019
  • Beoordeling: 9.7

    goede levering snel in huis goede bezorgers die goede uitleg geven
    Geschreven door Klant uit purmerend op 08-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    vriendelijke medewerkers met verstand van hun producten.. geduld om je keus te maken en je alle mogelijkheden te bieden.. plus een bakkie koffie..
    Geschreven door Klant Braam uit purmerend op 07-02-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Is zeer professioneel personeel en een groot assortiment in winkel aanwezig !
    Geschreven door Klant Bakker uit purmerend op 07-02-2019