Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Ben overal heel tevreden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (751)

  • Beoordeling: 8.8

    Ben overal heel tevreden
    Geschreven door Klant uit purmerend op 10-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer prettig contact en goede service
    Geschreven door Klant Van den Berg uit purmerend op 08-07-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Wij komen en kopen al jaren bij Expert en zijn zeer tevreden over het deskundig personeel wat er loopt. Denken met je mee en geven goed adviezen. De afspraken van levering worden nageleefd.
    Geschreven door Klant Fraikin uit purmerend op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon goed bijna alles op voorraad en zeer klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant Koning uit purmerend op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.2

    U stelt een enorme hoeveelheid vragen waar ik nog geen antwoord op heb gezien het feit dat er pas in augustus geleverd gaat worden. Te weinig chips, weet U nog????
    Geschreven door Klant Koster uit oosthuizen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Nvt
    Geschreven door Klant Honings uit oosthuizen op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit purmerend op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Juiste benadering van medewerkster . Deskundig advies
    Geschreven door Klant Van der Meer uit purmerend op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijn persoonlijk contact.
    Geschreven door Klant Bakker uit wormer op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeker aan te bevelen. Deskundig personeel , netjes geholpen en heel goed afgeleverd en geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Jansen uit driel op 29-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Je wordt deskundig geholpen vriendelijk de service is goed.
    Geschreven door Klant Groenendaal. uit purmerend op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede service en bezorgers hebben alles zeer goed ingebouwd.
    Geschreven door Klant Fakkeldij uit purmerend op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Het ziet er goed uit. het is duidelijk.
    Geschreven door Klant Klaver uit purmerend op 20-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    14 jaar geleden een Sharp gekocht nu pas vervangen
    Geschreven door Klant Postma uit monnickendam op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en klant vriendelijk
    Geschreven door Klant uit purmerend op 15-06-2021
  • Beoordeling: 3.7

    Geen spraken van!!!
    Geschreven door Klant uit zaandam op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Deze winkel kan ik aanbevelen goede service en denken met u mee..TOP...
    Geschreven door Klant uit landsmeer op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede
    Geschreven door Klant uit landsmeer op 09-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prime geholpen in de winkel en een zeer goed plaatsing van ons product
    Geschreven door Klant uit purmerend op 08-06-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goed geholpen bij Expert, prettige bejegening van medewerkers. Snelle levering van wasmachine, en aansluiting
    Geschreven door Klant uit purmerend op 04-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    uitstekende service.
    Geschreven door Klant Van Alphen uit purmerend op 04-06-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Alles was naar wens
    Geschreven door Klant Haaring uit marken op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    goede verkoper en zeer zeker goed bezorgd thanks andre
    Geschreven door Klant Van Hoppe uit purmerend op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Gezien mijn goede ervaringen bij Expert zou ik deze firma zeker aanbevelen. Vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 31-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Expert Purmerend vinden wij een super zaak. Zeker niet de goedkoopste maar service is top! En daar mag je gerust wat voor overhebben, in deze internet tijd!!
    Geschreven door Klant Bonhof uit purmerend op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Service met een lach
    Geschreven door Klant uit purmerend op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Onze ervaring bij Expert is PRIMA 👌👍
    Geschreven door Klant Jaspers uit purmerend op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    doe ik niet aan mee
    Geschreven door Klant uit purmerend op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Super bedankt voor het leveren van de order, die af ent toe wijzigde. Professioneel afgehandeld en geleverd.
    Geschreven door Klant Fam Vreman uit didam op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Personeel geeft deskundig advies. Goede kwaliteit producten
    Geschreven door Klant Belgraver uit purmerend op 16-05-2021