Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Kijk ik nooit op

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 7.5

    Kijk ik nooit op
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Absoluut een aanbeveling om hier uw producten aan te schaffen. Kundig en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 13-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Beste winkel van Roosendaal.
    Geschreven door Klant Vermeulen uit roosendaal op 04-08-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Beslist aanbevolen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen en hele goede service Was het overal maar zo???
    Geschreven door Klant Aerts uit roosendaal op 29-07-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Expert is goed vooruit gegaan. Ik voel me al veel meer op mijn gemak in de winkel.
    Geschreven door Klant Gelsing uit roosendaal op 24-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Vergeleken met andere winkels vinden wij de winkels van Expert prettig om te winkelen, fijne bediening! Voor ons belangrijker dan n paar euro goedkoper.
    Geschreven door Dhr Roks uit roosendaal op 23-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Geweldig alles word goed uit gelegd, als het nodig is bellen ze terug ,ze zijn klant vriendelijk ,ook de bezorging is oke en geweldig ,de dikke 10+ verdiend Mevr Martis
    Geschreven door Klant Martis uit kruisland op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Expert is een mooie winkel, met vriendelijk en deskundig personeel, In de winkel is genoeg keuze om tot een juiste keuze te komen. Ik raad een ieder aan om de winkel is een keer te bezoeken.
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit roosendaal op 17-07-2015
  • Beoordeling: 2.6

    Omdat ik wat besteld had, dat volgens jullie website in voorraad moest zijn en ik de volgende dag een telefoontjes zou krijgen i.v.m. bezorgen. Ik heb na 4 dagen zelf maar gebeld en toen werd mij verteld dat het product niet op voorraad was en dat het zeker nog wel 2,5 a 3 weken ging duren. ik on wel mijn geld terug krijgen , goh wat een service!!!! . Ik ben toen maar naar een ander gegaan en gewoon in de winkel voor dezelfde prijs en gewoon op voorraad
    Geschreven door Klant Steenwijk uit putte op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Een bedrijf dat vertrouwen en kwaliteit betreft zeer goed overkomt, vooral omdat het gaat om een aanschaf dat weer vele jaren mee moet gaan en dat geeft mij een geruststellend gevoel . Kortom, ik kan EXPERT warm aanbevelen !
    Geschreven door Dhr Noordhuizen uit roosendaal op 16-07-2015
  • Beoordeling: 5.9

    hoeft niet
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 16-07-2015
  • Beoordeling: 7.0

    website van expert is prima daar hebben wij gevonden wat we zochten en via email besteld en afgehaald in de winkel.
    Geschreven door Klant uit oud gastel op 09-07-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Eenvoudig te bedienen blue-ray speler, tot nu toe tevreden over het product.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service en zeer snelle bezorging.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 29-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede verkopers ,service en mooie winkel met een breed assortiment
    Geschreven door Dhr Hogeboom uit roosendaal op 25-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Zij komen hun afspraken na.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 22-06-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Service en advies zijn prima
    Geschreven door Klant uit oud gastel op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Sinds Mikro Electro in Roosendaal weg is is Expert een alternatief wat nog beter uitvalt !!!!
    Geschreven door Klant uit nispen op 19-06-2015
  • Beoordeling: 5.9

    Ik weet niet waar het bij de winkel inzit bij jullie is niet mijn winkel waarom weet ik niet er is ook altijd weinig te doen in de winkel was een leuk aan biedinkje van camera zag het via folder.bij andere winkels op elektro gebied loop ik makkelijker binnen maakt niet uit welke stad en bij de exper niet meschien de sfeer sorry ik weet niet waar het aan ligt hebben meer mensen succes verder en ik moet ook op aanbiedingen letten voor allemensen in deze tijd
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Supersnelle service na een online bestelling, er wordt ook mee gedacht.
    Geschreven door Dhr Broeren uit oud gastel op 15-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Klantvriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit huijbergen op 08-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    internet is heel mooi en heel makkelijk, maar ik zie en voel graag wat ik koop en bovendien is de service bij expert echt top.
    Geschreven door Klant Bakker uit roosendaal op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    lg koelkast gekocht via de site en gereserveerd omdat ik 1 vraag had wat niet op de site stond is telefonisch opgelost niks op aan te merken kon ook kiezen wanneer hij afgeleverd werd en ook het dagdeel zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zijn
    Geschreven door Klant Star uit dinteloord op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Expert in Roosendaal staat voor ons garant voor goede service, persoonlijk advies en goed mee denken van verkoper. Altijd vriendelijk en ook levering en installatie keurig in orde. Voor ons DE reden via hun te kopen natuurlijk zal op internet vast wel goedkopere aanbieder zijn...maar voor ons is service meer waard.
    Geschreven door Mevr Kleinfeld uit roosendaal op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Assortiment blijft van hoog niveau evens al vele jaren de service.
    Geschreven door Klant Konings uit roosendaal op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Het meedenken met de klant heb ik als zeer positief ervaren. Dat is tenminste een ervaring die je niet ontvangt via een website bestelling.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 18-05-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer vriendelijke medewerkers,goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Koptelefoon besteld en vrij snel thuisgebracht door Expert. Goede service wat dat betreft.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben bijna alle elektrische apparaten gekocht bij EXPERT. Wij gingen en gaan uit van het principe, \'kopen bij de man die het ook maken kan\'. We hebben weinig gebruik hoeven maken van hun \'service\' (zij verkopen dus goede producten) maar het geeft een prettig gevoel dat problemen worden opgelost als ze er zijn.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 23-04-2015