Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Leijnse 7.9

We zochten naar de app. waar de verkoper het over had en konden die ook vinden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1101)

  • Beoordeling: 7.9

    We zochten naar de app. waar de verkoper het over had en konden die ook vinden.
    Geschreven door Klant Leijnse uit roosendaal op 18-11-2015
  • Beoordeling: 9.7

    koop al jaren bij Expert Roosendaal,altijd zonder problemen. Garantie op de spullen zijn prima geregeld.
    Geschreven door Klant Aluy uit roosendaal op 12-11-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Roosendaal is gewoon top! Snelle service, goed advies en altijd behulpzaam en meedenkend.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-11-2015
  • Beoordeling: 9.6

    vakkundig, betrouwbaar en goede service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    prijskwaliteit zeer goed
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-11-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Na rondzwervingen op webwinkels blijkt het toch aangenamer om eens een winkel binnen te lopen. In dit geval bij Expert Roosendaal was het eindresultaat een nieuwe wasdroger en koelkast.
    Geschreven door Klant Verwijmeren uit roosendaal op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede en snelle levering. Houden zich aan gemaakte bezorgafspraak. Goed in klantcontact.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    mooie en gezellige winkel, ontzettend goede service , zeer goed personeel ,ook wat thuisbrengen en aansluiten betreft
    Geschreven door Klant Zantvliet uit roosendaal op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Vlotte deskundige aankoop begeleiding in een nette winkel. goede afspraken omtrent afleveren aan huis, wat lekker praktisch is. Ons zien ze hier vaker!
    Geschreven door Dhr Linders uit roosendaal op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is de goedkoopste ,
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 23-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert roosendaal; Heeft mij enorm goed advies gegeven bij de keuze die ik moest maken voor alles wat in mijn appartement nodig was. Alles is aangesloten en uitgelegd hoe ik het moet gebruiken. ook alles wat een dag later was werd aangesloten. In de winkel werd ik als echt klant geholpen. advies bij mijn keuzes en misschien uitleg over als er iets anders beter was etc. Goede winkel met fijne mensen!
    Geschreven door Mevr Matthijssen uit roosendaal op 19-10-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Door de jaren heen uitsluitend positieve ervaringen. Deze zaak kent nog ouderwetse service, zolang het verzoek redelijk blijft. Daarbij is er een vast personeelsbestand, minstens zo belangrijk.
    Geschreven door Klant Hoffman uit roosendaal op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Roosendaal, een prima winkel voor huishoudelijke apparatuur. Je wordt goed en met verstand te woord gestaan.
    Geschreven door Klant Van de Ploeg uit roosendaal op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ik geef anderen om goeije produkten te kopen en bij een goeije zaak waar ze verstand hebben van wat ze verkopen
    Geschreven door Klant Vermeer uit roosendaal op 11-10-2015
  • Beoordeling: 6.9

    door de service blijf ik terug komen bij expert
    Geschreven door Klant uit kruisland op 11-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Met de kortings week / actie een stofzuiger gekocht via de webwinkel. Na een week keurig thuis afgeleverd. Vanwege grote drukte duurde dit iets langer dan beloofd, maar dat hebben ze me laten weten.
    Geschreven door Klant Luijsterburg uit bergen op zoom op 11-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Persoonlijk advies
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 10-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    De informatie die gegeven wordt is uitstekend en daardoor kun je een goede aankoop mee maken.
    Geschreven door Klant Haast uit roosendaal op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Tegen bijbetaling levert Expert bijzonder goede service aan huis, personeel is zeer klantvriendelijk, verpakkingsmaterialen neemt de bezorger mee terug, tevens tegen verwijderingsbijdrage nam hij zelfs een oude droger mee. Omdat ik zelf geen auto bezit, was dit voor mij een aangename verrassing, en scheelt mij een hoop extra werk.
    Geschreven door Dhr Boeren uit roosendaal op 09-10-2015
  • Beoordeling: 1.0

    In september een onthutsend slechte ervaring gehad met Expert webshop. Producten werden zonder melding niet geleverd. Bij navraag daarover ook zeer slecht behandeld.
    Geschreven door Klant uit steenbergen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Duidelijk!
    Geschreven door Klant Roks uit fijnaart op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is misschien wat duurder maar daar krijg je ook geweldige service voor terug. Zeer klantvriendelijk. Expert denk met de klant mee en is niet alleen bezig met zoveel mogelijk verkopen. Tevreden klanten komen toch wel terug. Dat is de kracht van Expert.
    Geschreven door Dhr Ribbens uit roosendaal op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Twee maal een advies gevraagd en praktisch twee dezelfde verhalen gehoord. Er werd duidelijk meegedacht met me en ik werd gewezen op acties die een voordeel boden.
    Geschreven door Dhr Van Sprundel uit roosendaal op 04-10-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Roosendaal waar de service en meedenken hoog in het vaandel staat. Ik woon niet in Roosendaal maar het personeel van deze vestiging is service/klantgericht.
    Geschreven door Klant uit middelharnis op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Ik koop bij expert omdat de nazorg en service ruim voldoende is.
    Geschreven door Dhr Buijsen uit roosendaal op 22-09-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 17-09-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Expert van Geel geeft een keurige en persoonlijke service, met een goede advisering zonder druk om iets te willen verkopen. Ook al kom je drie keer terug. Afspraken worden nagekomen en dat is een groot pluspunt. Prettige en kundige medewerkers. Expert van Geel heeft gewoon alles wat je van een goede witgoedzaak verwacht! Absolute aanrader voor Roosendaal en omgeving!
    Geschreven door Klant Parthesius uit roosendaal op 17-09-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Heel goed geholpen en prima service
    Geschreven door Klant Sikkema uit roosendaal op 12-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede keuze
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Deskundige mensen. Een winkel waar je nog op een normale klantvriendelijke manier geholpen wordt.
    Geschreven door Klant uit rucphen op 04-09-2015