Navigatie

Beoordelingen Expert Roosendaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Roosendaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Roosendaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.8

Goede winkel, hulpvaardig personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1036)

  • Beoordeling: 9.8

    Goede winkel, hulpvaardig personeel.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft alles wat je nodig hebt en hebben ze het niet wordt het besteld en heel snel geleverd.
    Geschreven door Klant uit wouw op 15-06-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een winkel om aangeraden!
    Geschreven door Klant Sep uit roosendaal op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Zie eerste opmerking
    Geschreven door Klant Van Kaam uit roosendaal op 14-06-2021
  • Beoordeling: 7.1

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 09-06-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goede medewerkers, snelle service , dit keer een Etna gaskookplaat gekocht, ik heb hem nog steeds niet uit gepakt vanwege renovatie, maar uit ervaring van vroeger is Etna een goed product!!
    Geschreven door Klant Wesdorp uit roosendaal op 08-06-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 03-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service goed geholpen in de winkel
    Geschreven door Klant Suijkerbuijk uit roosendaal op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Netjes geholpen en afspraak nagekomen per telefoon besteld en in winkel opgehaald
    Geschreven door Klant Van Rijthoven uit oosterhout nb op 31-05-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Kan stukken beter bij deze verkoper. Ben normaal veel beter gewend. Daarom blijf ik wel de produkten bij expert in Roosendaal afnemen.
    Geschreven door Klant Scholtens uit roosendaal op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk en dekundig personeel met kennis van zakne.
    Geschreven door Klant Spaans uit roosendaal op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De producten van Expert zijn goed.
    Geschreven door Klant Haast uit roosendaal op 29-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    -
    Geschreven door Klant uit steenbergen op 26-05-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Telefonisch contact met een medewerker ging snel en vriendelijk. Wel zo fijn dat er geen keuze menu’s waren; geen bot die niks begrijpt.
    Geschreven door Klant uit doorn op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    afspraken en levering worden netjes nagekomen
    Geschreven door Klant Van Ingen uit roosendaal op 25-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede producten voor een prima prijs
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ben uitstekend geholpen zeer klantvriendelijk en bezorging perfect!!
    Geschreven door Klant Gorkum uit bergen op zoom op 14-05-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Vriendelijk personeel en een goed advies
    Geschreven door Klant Talboom uit st. willebrord op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Was op zoek naar een nieuwe 43\" TV. Uitstekend geholpen. De TV is perfect
    Geschreven door Klant Dusseldorp uit roosendaal op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan het niet genoeg benadrukken welk een geweldige service wij elke keer weer krijgen van Expert van Geel Roosendaal.
    Geschreven door Klant Bakker uit roosendaal op 12-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed advies op maat, behulpzame medewerkers, snelle levering, en een prima montage in huis.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 11-05-2021
  • Beoordeling: 7.2

    In eerste instantie had bezorger een verkeerde koelkast bij, maar dat werd meteen opgelost, want binnen een half uur werd de juiste alsnog geleverd.
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 08-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige bediening
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 07-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, uit ervaring weet je dat je goede na service krijgt. Assortiment is groot genoeg om een keus te maken. Prijs is acceptabel, vaak ook acties en aanbiedingen. Je wordt niet onder druk gezet om te kopen. Fijn om vaste klant te zijn, je bouwt ook een relatie op.
    Geschreven door Klant Tullenaar uit roosendaal op 05-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Je word netjes en goed geholpen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 05-05-2021
  • Beoordeling: 8.3

    prettige wijze van bestellen
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 04-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer tevreden, kom hier altijd, mijn ouders vroeger ook al!
    Geschreven door Klant uit roosendaal op 01-05-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De producten die ik hier heb gekocht zijn van goede kwaliteit en de manier waarop ik hier ben geholpen is uitstekend.
    Geschreven door Klant Boks uit roosendaal op 29-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Het is zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Prinse uit roosendaal op 28-04-2021