Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mos 9.9

Vriendelijke medewerker, prima uitleg gehad over het product. Goede prijs/kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (861)

  • Beoordeling: 9.9

    Vriendelijke medewerker, prima uitleg gehad over het product. Goede prijs/kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop.
    Geschreven door Klant Mos uit zijldijk op 11-01-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Goed geholpen door het personeel
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 10-01-2023
  • Beoordeling: 6.2

    Beter van niet.
    Geschreven door Klant Doesburg uit bedum op 06-01-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Gewoon doen.
    Geschreven door Klant Kuipers uit bedum op 06-01-2023
  • Beoordeling: 8.2

    goeie service
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 02-01-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Aardig personeel en een nette winkel
    Geschreven door Klant Ebm-laadpalen.nl uit uithuizen op 29-12-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit baflo op 27-12-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Als je op zoek bent naar een nieuw apparaat voor in je woning of een hulp bij het verduurzamen zoekt dan ben je bij Expert Jansen op de juiste plek.
    Geschreven door Klant Kramers uit warffum op 22-12-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon Expert!
    Geschreven door Klant Datema uit \'t zandt op 14-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundigheid is prima
    Geschreven door Klant uit winsum op 08-12-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar Jansen, Uithuizen wij worden er altijd goed geholpen en zijn al jaren klant bij Jansen.
    Geschreven door Klant uit loppersum op 02-12-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Geen idee
    Geschreven door Klant uit middelstum op 30-11-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Wij waren gewoon tevreden
    Geschreven door Klant Van Dam uit uithuizen op 29-11-2022
  • Beoordeling: 7.6

    Goed en deskundig personeel
    Geschreven door Klant De Boer uit uithuizermeeden op 28-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel. hebben bijna alles daar aangeschaft.
    Geschreven door Klant uit westeremden op 28-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Super winkel
    Geschreven door Klant De Vries uit uithuizen op 25-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Xxxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant uit loppersum op 25-11-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Ik zal Expert rustig bij anderen aanbevelen.
    Geschreven door Klant Kila uit uithuizen op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Goed bedrijf.
    Geschreven door Klant uit bedum op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    We werden prettig geholpen en zorgvuldig en volledig geadviseerd
    Geschreven door Klant uit warffum op 21-11-2022
  • Beoordeling: 8.2

    wat ik al eerder zij luisteren naar wat de klant wil,en niet er overheen praten.de klant kan en wil goed behandeld worden,hopelijk gaat dat volgende keer beter.
    Geschreven door Klant Eitens uit uithuizen op 18-11-2022
  • Beoordeling: 7.4

    Goede serves
    Geschreven door Klant uit roodeschool op 12-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Goede keus kunnen maken, uitgebreide voorraad
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Ik kan deze zaak voor 100 ^ aanbevelen
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 09-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Als ik u website lees is deze goed duidelijk
    Geschreven door Klant uit delfzijl op 07-11-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Ziet er gezellig uit en duidelijk
    Geschreven door Klant uit winsum op 04-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ik beveel Expert Uithuizen zeker aan. Uitleg, belangstelling voor de wens vande klant, en prettige sfeer in de winkel. Ik ben tevreden.
    Geschreven door Klant Sittrop uit ulrum op 04-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel en uitstekende service
    Geschreven door Klant uit marum op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende dienstverlening
    Geschreven door Klant uit appingedam op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime mooie winkel, vriendelijke kundige niet opdringerige verkoper
    Geschreven door Klant Brontsema uit uithuizen op 01-11-2022