Navigatie

Beoordelingen Expert Uithuizen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uithuizen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uithuizen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Geen opmerking

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (861)

  • Beoordeling: 7.8

    Geen opmerking
    Geschreven door Klant uit hornhuizen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Kopen altijd bij Expert in Uithuizen. De medewerkers hebben aandacht voor de klant, zijn meestal kundig en bieden alternatieven. Ook waarderen wij het contact met service-afdeling mbt het maken van afspraken over bijv. tijdstip van bezorging en/of een wijziging daarin. De bezorgers verdienen eveneens onze complimenten. Zijn voorkomend, zijn pas tevreden als alles goed staat en draait én laten geen rotzooi achter. Kortom: toppie!!
    Geschreven door Klant Kloppenburg uit uithuizermeeden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.0

    Telefonisch besteld goed geholpen product klaar gezet en gecontroleerd en geholpen met inladen
    Geschreven door Klant Wijkstra uit onderdendam op 18-09-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Zeer tevreden, prima winkel
    Geschreven door Klant uit usquert op 18-09-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijke en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 11-09-2023
  • Beoordeling: 8.0

    Geen behoefte aan
    Geschreven door Klant uit spijk op 01-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Snelle levering! Goede service, mooi product!
    Geschreven door Klant Haijer uit winschoten op 31-08-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Dit vind ik moeilijk ben gewoon heel tevreden over verkoop en installateur
    Geschreven door Klant Schepel uit uithuizen op 29-08-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant List uit zandeweer op 29-08-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit winsum op 28-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    We kopen al ons witgoed, tv et cetera bij Expert en dat blijven we doen, uitstekende service, expert is een aanrader.
    Geschreven door Klant Lutjeboer uit onderdendam op 21-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ik kan de winkel aanraden heb zelf goede indrukken van de winkel en het personeel .maar ik zou zeggen ga zelf eens heen dan ervaar je het zelf
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 31-07-2023
  • Beoordeling: 5.0

    Ik.ben. nog.kwaad over dat.ongeluk je dit.was het wel weer.oke
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 25-07-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Ervaring is heel goed
    Geschreven door Klant Stavenga uit winsum op 24-07-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Geen idee, bezoek aan de winkel.
    Geschreven door Klant uit sauwerd op 20-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Voor een eerlijke prijs, goede kwaliteit, geweldige service en expertise ben je hier aan het juiste adres
    Geschreven door Klant Tuininga uit usquert op 20-07-2023
  • Beoordeling: 5.2

    Vraag om een deskundige installateur/ bezorger
    Geschreven door Klant Van der Molen uit leermens op 18-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Onze tv was stuk ,ondanks drukte toch meteen geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Werkman uit eenrum op 17-07-2023
  • Beoordeling: 8.4

    eerst even reclame bekijken en dan toch maar naar expert gaan
    Geschreven door Klant uit t,zandt op 16-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Steeds goede service
    Geschreven door Klant Meijer uit uithuizen op 13-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    personeel heeft mij goed geholpen met keuze ,en uitleg te geven
    Geschreven door Klant uit baflo op 10-07-2023
  • Beoordeling: 7.2

    De instalateurs met name doen het erg goed en communiceren ook prettig ze geven zo nodig follow up bij problemen.
    Geschreven door Klant De Bie uit usquert op 10-07-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Betrouwbaar en goede service
    Geschreven door Klant Jubels uit uithuizen op 06-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en personeel en een persoonlijke uitstraling
    Geschreven door Klant uit bedum op 06-07-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goed door deskundig personeel geholpen
    Geschreven door Klant Faber uit uithuizen op 03-07-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Voldoende keuze en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit uithuizen op 29-06-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Medewerker verstand van zaken.Duidelijk in uitleg.
    Geschreven door Klant uit uithuizermeeden op 27-06-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Uithuizen aanbevelings waardig
    Geschreven door Klant Van Der Meer uit usquert op 21-06-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Geen klachten
    Geschreven door Klant Zijlstra uit warffum op 08-06-2023
  • Beoordeling: 7.3

    een winkel om naar toe te gaan. In je eigen dorp of omgeving. als er iets mee aan de hand is, is de hulp vlak bij. Zorgen dat de winkels in je dorp/ omgeving blijven. persoonlijke hulp vaak beter dan via internet. zeker voor ouderen!!!!!
    Geschreven door Klant uit warffum op 02-06-2023