Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

fijn dat we nu in Venray ook een Expert hebben....prettig geholpen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (895)

  • Beoordeling: 8.5

    fijn dat we nu in Venray ook een Expert hebben....prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit leunen op 26-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    zeer goede ervaring
    Geschreven door Klant uit overloon op 26-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Bij binnenkomst werden wij meteen geholpen. Wat wij kochten was niet op voorraad maar binnen 1 dag konden wij het komen halen dat was een snelle sirvice.
    Geschreven door Klant Koonings uit leunen op 25-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is perfekt . Heel goed en fijn personeel. Nelly van Vegchel
    Geschreven door Klant Van Vegchel uit venray op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Denk van tevoren goed na over wat je echt nodig hebt.
    Geschreven door Klant uit leunen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Zeer goede service .nette en goede winkel
    Geschreven door Klant uit venray op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Mijn ervaring met Expert zijn heel positief ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Oudenhoven uit venray op 24-10-2017
  • Beoordeling: 7.1

    is na een eerste keer nog te vroeg!
    Geschreven door Klant uit venray op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Diverse keren spullen gekocht bij Expert. Prijzen telkens ook vergeleken met de prijzen op internet. Meestal dezelfde prijs en soms iets duurder maar daar staat een geweldige service tegenover. Ervaar het zelf maar eens......
    Geschreven door Klant Ueberbach uit venray op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    zeker de moeite waard ,beter als op internet bestellen je krijgt zeer goed advies en service
    Geschreven door Klant Swinkels uit venray op 21-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit venray op 20-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Klantvriendelijk goede service en goede uitleg
    Geschreven door Dhr Kersten uit bergen op 19-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ik wist al wat ik wilde kopen. Desondanks werd ik deskundig en vlot te woord gestaan en geholpen. Meer kun je niet vragen.
    Geschreven door Dhr Hoeijmakers uit venray op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Expert een zaak met prima uitstraling war ik graag kom.
    Geschreven door Klant Van der Velden uit venray op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Eindelijk weer een bedrijf waar je gewoon goed geholpen word.
    Geschreven door Dhr Manders uit venray op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    In Venray voor mij de beste electrowinkel
    Geschreven door Klant uit venray op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede winkel, uitstekende installatie.
    Geschreven door Klant uit afferden lb op 17-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Keurige service!
    Geschreven door Klant uit venray op 13-10-2017
  • Beoordeling: 9.7

    zeer goede behandeling in de winkel; mensen die verstand hebben van de artikelen welke zij verkopen. Mensen die artikelen komen leveren en installeren: vriendelijk, behulpzaam en duidelijk uitleg geven over hoe met het gekochte artikel om gegaan moet worden. Mensen die niet te flauw zijn om nog iets meer te doen als de klant daar naar vraagt. Onze dank gaat bij deze uit naar Mark van Lieshout.
    Geschreven door Dhr Rochette uit venray op 11-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goed product gekocht bij Expert, en goede uitleg gekregen.
    Geschreven door Klant Custers uit oostrum op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel en medewerkers!
    Geschreven door Klant Van Gelder uit venray op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    hier kreeg ikwaar en service voor mijn geld
    Geschreven door Klant uit venray op 05-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Super kwaliteit
    Geschreven door Dhr Gerrits uit overloon op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Een goede en fijne zaak met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Janssen-verbeek uit venray op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede aanbiedingen
    Geschreven door Klant uit venray op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Expert doet haar naam eer aan!
    Geschreven door Dhr Kronenberg uit venray op 03-10-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Al jaren een klant van Expert Deurne-Venray. Door de uitstekende service en de kennis van de medewerkers is het voor mij duidelijk dat ik liever bij hen koop, dan via een internetaanbieder die wellicht het product voor een paar euro minder aanbiedt.
    Geschreven door Dhr Bakens Makelaardij uit deurne op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima ervaring met expert. Mooie zaak met genoeg keuze. Vriendelijk en behulpzaam personeel die weten waar ze over praten. Aanrader!
    Geschreven door Klant Litjens uit venray op 27-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Klasse bedrijf en medewerkers
    Geschreven door Dhr Camps-hermsen uit oostrum op 27-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de Expert winkel in Venray. Men wordt goed geholpen en de service is uitstekend. Een zeer goede aanwinst voor Venray e.o.
    Geschreven door Klant Van Soest uit wanssum op 26-09-2017