Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Besteld en snel een bevestig terug op mijn vraag , zeer goed contact daarna over de spullen die geleverd werden . Super surveus

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 7.9

    Besteld en snel een bevestig terug op mijn vraag , zeer goed contact daarna over de spullen die geleverd werden . Super surveus
    Geschreven door Klant uit venray op 09-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede ervaringen met expert. Deskundig personeel? Klant is er nog koning. Je kunt rustig de artikelen bekijken en evt vragen stellen Altijd vriendelijk en correcte behandeling. Afspraken worden netjes nagekomen OOK als het om garantietermijn gaat (wat in een andere winkel gekocht was) TOP zaak in Venray
    Geschreven door Klant Cuppen uit venray op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    deskundig, snel, voortvarend
    Geschreven door Klant Ligthart uit geijsteren op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ben naar expert in Venray gegaan op advies van mijn schoonouders die al jaren klant zijn van expert, wij hebben een electric gasfornuis gekocht, de verkoper was erg vriendelijk en heel professioneel, het werd thuis bezorgd en geinstaleerd alles erg goed, ik kan iedereen expert alleen maar adviseren, Chris van Oers
    Geschreven door Klant Oers uit venray op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies en service. De acties zijn ook super. Kom er graag.
    Geschreven door Klant Veltrop uit venray op 02-12-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Bij Expert zit je goed. Concurrerende prijzen. En de \"after sales\" is uitstekend.
    Geschreven door Klant Ueberbach uit venray op 02-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Bij Expert kun je met een gerust hart je aankoop doen. Bij vragen die je meestal achteraf hebt, kun je altijd bellen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en de service is prima.
    Geschreven door Klant Janssen uit venray op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Goede zaak, prima bediening, goed aanbod.
    Geschreven door Klant uit venray op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Goede en betrouwbare informatie
    Geschreven door Klant uit venray op 24-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit vlierden op 23-11-2016
  • Beoordeling: 6.5

    goed en eerlijk geholpen en er wordt ook de tijd genomen
    Geschreven door Klant Kusters uit venraij op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    ALS JE SERVICE HOOG IN HET VAANDEL HEBT IS DIT EEN UITSTEKENDE WINKEL. jE BETAALD WEL WAT VOOR DEZE SERVICE ALS JE B,V, EEN APPARAAT WILT AANSLUITEN MAAR DAT WEET JE WEL DAT HET OKE IS. ALS JE ZELF IETS HAALT BIJ MEDIAMARKT B/V. EN JE KOMT ER NIET UIT DAN KOST HET JE NOG MEER DENK IK.
    Geschreven door Klant uit venray op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle service bieden vele internetbedrijven. Expert onderscheid zich naar mijn mening door persoonlijke benadering bij maken afspraak voor levering. Afspraak wordt ook precies nagekomen.
    Geschreven door Klant uit vortum-mullem op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    de verkoper en de monteur namen alle tijd voor ons. We zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit venray op 25-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik was op zoek naar een verlengkabel voor een DAB+ aansluiting. Op internet en in andere elektronicazaken niet te vinden. De medewerkers in de winkel in Venray hebben heel goed meegedacht, een mogelijke oplossing voorgesteld en gemaakt terwijl ik wachtte. De oplossing bleek prima te werken en dat ben ik ook in de winkel gaan vertellen. Dus een dikke pluim.
    Geschreven door Klant uit venray op 15-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prima wasmachine gekocht en een goede productomschrijving in de winkel. Goede service tijdens het bezorgen.
    Geschreven door Klant uit venray op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijk
    Geschreven door Klant Tillemans uit venray op 13-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit venray op 07-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Laar uit venray op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Altijd netjes geholpen bij expert in Venray. Deskundigheid is prima en denken met de klant mee. Prima service
    Geschreven door Klant uit overloon op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    goede services, mooie winkel en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit venray op 02-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    uitstekend geholpen en goed geadviseerd voor koffiezetter Van Essen
    Geschreven door Klant uit venray op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant uit oostrum lb op 26-09-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Verder is alles naar wens verlopen.
    Geschreven door Klant uit venray op 21-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft goede service
    Geschreven door Klant Woehrle uit deurne op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service en uitstekend advies!
    Geschreven door Klant Siebers uit oostrum op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prettig gewinkeld, ben in de shop gaan kijken naar het product. Meteen laten bestellen en de dag erna was het al binnen. vriendelijk en snel geholpen
    Geschreven door Dhr Vermeulen uit venray op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Mocht je twijfelen bij de aankoop van enig electra-product, loop eens bij Expert binnen. Veel winkels hebben amper nog service: je koopt, en moet het zelf uitzoeken: met een paar euro extra heb je bij Expert die service erbij!!
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 23-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Laar uit venray op 19-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden met uitleg en tijd van de verkoper
    Geschreven door Klant uit venray op 17-08-2016