Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Voesten 7.3

ben goed geholpen, het artikel was niet op voorraad, maar wel snel leverbaar op de beloofde dag.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (842)

  • Beoordeling: 7.3

    ben goed geholpen, het artikel was niet op voorraad, maar wel snel leverbaar op de beloofde dag.
    Geschreven door Klant Voesten uit venray op 26-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Top ervaring en de juiste advies
    Geschreven door Klant Thiele uit venray op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.8

    fijne winkel leuke aanbiedingen,fijn personeel en een goede service.
    Geschreven door Klant Smets uit ysselsteyn op 19-04-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zullen Expert aanbevelen
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 07-04-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit overloon op 06-04-2017
  • Beoordeling: 8.0

    IK HEB ALTIJD GOEDE SERVICE GEHAD OOK MET INSTELLEN VAN EEN NIEUWE TV WAAR IK NIET VEEL VERSTAND VAN HEB STUURDEN ZE EEN MONTEUR.
    Geschreven door Klant Lemmen uit venray op 16-03-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Het is goed kopen bij Expert in Venray !!!
    Geschreven door Klant Odenhoven uit venray op 15-03-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Zoek je een vertrouwenswaardige leverancier van electrische aperatuur dan ga maar Expert Deurne of Venray. Goede service en vriendelijke benadering.
    Geschreven door Klant uit venray op 03-03-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben goed benadert en goede advies gekregen
    Geschreven door Klant Vermeulen uit venray op 23-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    duidelijk en hele snelle levering!
    Geschreven door Klant Houdt uit holthees op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Goede service, klantvriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Philipsen uit venray op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Prima geholpen. Er wordt meegedacht over welke machine bij jou past en ook over de levering.
    Geschreven door Klant uit venray op 10-02-2017
  • Beoordeling: 3.2

    Ik vind dat Expert een slechte service heeft. Ze bieden danwel een excuus aan maar vervolgens gaat het nog 3 keer verkeerd. Een beetje de klant tegemoet komen als deze kosten door jullie heeft gemaakt zou op zijn plaats zijn. Ik zou iedereen afraden iets te kopen bij hen!
    Geschreven door Klant uit venray op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    goede service kwaliteit en alles mooi op tijd.
    Geschreven door Klant uit venray op 08-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekende service!
    Geschreven door Klant Nispen uit geysteren op 05-02-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Zeer klantvriendelijke en enthousiaste medewerkers die je het gevoel geven aan het juiste adres te zijn. Ze hebben ook de tijd voor je.
    Geschreven door Klant uit venray op 03-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    wij zij goed geholpen
    Geschreven door Klant uit leunen op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Expert gives service
    Geschreven door Klant uit venraij op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Goede persoonlijke service! Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit ledeakker op 18-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    heb ik geen
    Geschreven door Klant uit venray op 17-01-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert (Venray) is een elektronica zaak waar je goed en deskundig geholpen wordt. Ze geven goede tips en adviezen waardoor je uiteindelijk de goede beslissing neemt over een nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant Kessels uit venray op 13-01-2017
  • Beoordeling: 9.6

    deskundige en snelle aankoop
    Geschreven door Klant Peeters uit venray op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Makkelijk zoeken en heel blij met de site. Voor ik naar de winkel ging wist ik al wat ik moest hebben.
    Geschreven door Klant Loonen uit venray op 07-01-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Wat ze vertellen klopt ,garantie goed,service kan niet beter klasse.
    Geschreven door Klant Arts uit venray op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Duidelijke uitleg, snelle bediening
    Geschreven door Klant uit venray op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Keurig en met alle tijd geholpen. Ook het installeren liep volgens afspraak Zou zeker terug gaan wanneer we iets nodig mochten hebben.
    Geschreven door Klant uit overloon op 22-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    eigentijdse zaak, met breed en eigentijds assortiment; klantvriendelijke en zeer deskundige verkoper. Hay Freriks
    Geschreven door Klant Freriks uit oostrum op 16-12-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goed bedrijf met hart voor de zaak!
    Geschreven door Klant De Wit uit venray op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ze waren erg behulpzaam bij het zoeken naar mijn juiste wekker- radio. Dit is naar alle tevredenheid gedaan. Ook voor de uitleg werd alle tijd genomen. heel fijn!
    Geschreven door Klant uit venray op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goed,snel en deskundig geholpen. Geen irritante verkoop praatjes waarbij je het idee krijgt dat ze je iets (duurders) willen aansmeren.
    Geschreven door Klant Kempen uit venray op 09-12-2016