Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (863)

  • Beoordeling: 9.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit vlierden op 23-11-2016
  • Beoordeling: 6.5

    goed en eerlijk geholpen en er wordt ook de tijd genomen
    Geschreven door Klant Kusters uit venraij op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    ALS JE SERVICE HOOG IN HET VAANDEL HEBT IS DIT EEN UITSTEKENDE WINKEL. jE BETAALD WEL WAT VOOR DEZE SERVICE ALS JE B,V, EEN APPARAAT WILT AANSLUITEN MAAR DAT WEET JE WEL DAT HET OKE IS. ALS JE ZELF IETS HAALT BIJ MEDIAMARKT B/V. EN JE KOMT ER NIET UIT DAN KOST HET JE NOG MEER DENK IK.
    Geschreven door Klant uit venray op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle service bieden vele internetbedrijven. Expert onderscheid zich naar mijn mening door persoonlijke benadering bij maken afspraak voor levering. Afspraak wordt ook precies nagekomen.
    Geschreven door Klant uit vortum-mullem op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    de verkoper en de monteur namen alle tijd voor ons. We zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit venray op 25-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik was op zoek naar een verlengkabel voor een DAB+ aansluiting. Op internet en in andere elektronicazaken niet te vinden. De medewerkers in de winkel in Venray hebben heel goed meegedacht, een mogelijke oplossing voorgesteld en gemaakt terwijl ik wachtte. De oplossing bleek prima te werken en dat ben ik ook in de winkel gaan vertellen. Dus een dikke pluim.
    Geschreven door Klant uit venray op 15-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prima wasmachine gekocht en een goede productomschrijving in de winkel. Goede service tijdens het bezorgen.
    Geschreven door Klant uit venray op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijk
    Geschreven door Klant Tillemans uit venray op 13-10-2016
  • Beoordeling: 7.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit venray op 07-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant Laar uit venray op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Altijd netjes geholpen bij expert in Venray. Deskundigheid is prima en denken met de klant mee. Prima service
    Geschreven door Klant uit overloon op 05-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    goede services, mooie winkel en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant uit venray op 02-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    uitstekend geholpen en goed geadviseerd voor koffiezetter Van Essen
    Geschreven door Klant uit venray op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service
    Geschreven door Klant uit oostrum lb op 26-09-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Verder is alles naar wens verlopen.
    Geschreven door Klant uit venray op 21-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert geeft goede service
    Geschreven door Klant Woehrle uit deurne op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Prima service en uitstekend advies!
    Geschreven door Klant Siebers uit oostrum op 14-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prettig gewinkeld, ben in de shop gaan kijken naar het product. Meteen laten bestellen en de dag erna was het al binnen. vriendelijk en snel geholpen
    Geschreven door Dhr Vermeulen uit venray op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Mocht je twijfelen bij de aankoop van enig electra-product, loop eens bij Expert binnen. Veel winkels hebben amper nog service: je koopt, en moet het zelf uitzoeken: met een paar euro extra heb je bij Expert die service erbij!!
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 23-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Laar uit venray op 19-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Tevreden met uitleg en tijd van de verkoper
    Geschreven door Klant uit venray op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goede service, klantvriendelijk en topkwaliteit van de geleverde goederen
    Geschreven door Klant uit venray op 08-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne kleine winkel met goed advies en scherpe prijzen.
    Geschreven door Klant uit venray op 01-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Expert Venray. Supervriendelijk personeel en goede service en advies. Hier wordt je als klant vrolijk van.
    Geschreven door Klant uit dordrecht op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Prima winkel, deskundig en vriendelijk personeel, je wordt er snel geholpen en altijd naar een oplossing gezocht.
    Geschreven door Klant Grootemaat uit venray op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben als vaste klant van Elektro Martens overgestapt naar Expert. Service en informatie bleven op het hoge peil wat ik gewend was.
    Geschreven door Klant Gielens uit oostrum op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ze zijn vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service klantvriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit venray op 06-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Verkopers van Expert hebben prima product kennis en geven goede informatie over mogelijkheden.
    Geschreven door Klant Lemmens uit ysselsteyn op 01-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn tot nu toe erg tevreden, in het bijzonder over de monteur die bij ons de tv-aansluiting heeft gedaan, Perfect gedaan!!! Pluim voor Hans!!!
    Geschreven door Klant uit leunen op 30-06-2016