Navigatie

Beoordelingen Expert Venray

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Venray die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Venray. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 3.6

Let goed op schade ze geven mekaar de schuld van dat heb ik niet gedaan maar de kabouters

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (863)

  • Beoordeling: 3.6

    Let goed op schade ze geven mekaar de schuld van dat heb ik niet gedaan maar de kabouters
    Geschreven door Klant uit deurne op 25-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit venray op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    wil ik niet
    Geschreven door Klant uit venray op 16-06-2016
  • Beoordeling: 8.2

    verder alles goed
    Geschreven door Klant Seuren uit venray op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben zeer tevreden over Expert heeft goed personeel en denkt met je mee.
    Geschreven door Klant uit venray op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en super snelle levering.
    Geschreven door Klant uit vierlingsbeek op 15-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    ben zeer goed geholpen en met de aankoop ben ik zeer tevreden zal het bij anderen ook zeer aanbevelen
    Geschreven door Klant uit venray op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    heel tevreden. problemen waren zo gevonden en snel opgelost
    Geschreven door Klant uit venray op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Mooi compacte winkel locatie niet zichtbaar voor winkelend publiek zal in de grotestraat meer omzet realiseren. Achtergrond muziek ook!
    Geschreven door Klant Cox uit venray op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.7

    De winkel waar ik mij thuis voel.
    Geschreven door Klant Wijers uit wanssum op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit oostrum lb op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Nee, dank u
    Geschreven door Klant uit wanssum op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    ik ben naar alle tevredenheid geholpen.
    Geschreven door Klant uit venray op 26-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Erg fijne bediening in de winkel. Personeel is erg op de hoogte van de ins en outs van de producten.
    Geschreven door Klant uit wanssum op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goede service en eerlijke voorlichting. thuis aansluiten van de spullen kost wat maar dan wordt het ook uitstekend gedaan. kleine winkel waar je prima geholpen wordt. klein maar dan hoef je ook niet zo lang rond te kijken en de keuze is dan ook eenvoudiger.
    Geschreven door Klant Mevissen uit venray op 23-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Zijn snel en deskundig om U te adviseren en heel klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit venray op 21-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Zeer toegankelijke winkel. (ook voor rolstoelers). Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Op vrijdag en zaterdag kan het zeer druk zijn, zodat je wat lang moet wachten tot je geholpen wordt, maar tussendoor wordt wel aan je gevraagd of je een lange of korte vraag hebt. Wat de wachttijd enigszins verkort.
    Geschreven door Klant uit venray op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Bestellen op Internet, afhalen in de winkel. Makkelijk!
    Geschreven door Klant Schaap uit venray op 12-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Altijd goede aanbiedingen. Wij zijn zeer tevreden over Expert en hebben er al vaak artikelen gekocht. Goede service en klantvriendelijk.
    Geschreven door Klant uit venray op 11-05-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Uitleg bij een keuze voor bij jou wensen goed passend product erg goed ze nemen ook de tijd voor jou als klant! Verder uitstekend in service en erg klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant Cuppen uit venray op 11-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit venray op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    prima levering en prijs x kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant uit stevensbeek op 20-04-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijke en deskundige verkoper.
    Geschreven door Klant uit overloon op 19-04-2016