Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Schruijer 10.0

kan zelf niet uit de weg sorie

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (596)

  • Beoordeling: 10.0

    kan zelf niet uit de weg sorie
    Geschreven door Klant Schruijer uit vlaardingen op 30-11-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Aankoop en levering van de wasmachine is prima verlopen.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 30-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer deskundig en eerlijk personeel. Je voelt je niet gedwongen om er wel of niet wat aan te schaffen.
    Geschreven door Klant Waling uit schiedam op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende gastvrij onthaal ennhulp met maken voor juiste keuze.terwijl wij met iets heel.anders een andee merk in ons hoofd naar de winkel gingen . Thuisbezorging enthiouste heren die zials was afgesproken de wasmachine op juiste plek zette .en de tijd nsmen om. uitleg te geven.terwijl ze het toch hartstikke druk hadden .
    Geschreven door Klant uit schiedam op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Op zoek naar een bedrijf die niet alleen het gekochte product op zijn plaats zet, maar ook technisch de kennis, de mensen en het gereedschap heeft om een installatie volledig te kunnen doen, inclusief aanpassingen aan snoeren, stekkers etc. kwam ik bij Expert terecht. Hun bezorgers hebben mijn bestelling tot volle tevredenheid compleet afgeleverd en aangesloten inclusief het aanpassen van te korte snoeren etc. Ik was hier erg tevreden mee en heb dat aan mijn kleindochter gemeld die op zoek was naar een wasmachine, zij heeft die daarom de volgende dag ook bij Expert gekocht en is daar erg happy mee! Onze complimenten voor uw organisatie!
    Geschreven door Klant Van Laar uit schiedam op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    De winkel bediende heeft mij zeer goed geholpen met een keuze te maken, zeer goede en nuttige adviezen welke mij hebben geholpen een keuze te maken. Ben dan ook zeer tevreden over het aangekochte product.
    Geschreven door Klant De Wit uit schiedam op 27-11-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Keurig en vakkundig geholpen en voorgelicht. Laten bezorgen en installeren (een tv). Ook dit verliep volgens afspraak met veel service.
    Geschreven door Klant Mathijssen uit vlaardingen op 27-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    TV gekocht bij Expert. Goed advies gehad, prima geholpen en vriendelijk personeel. Service was top.
    Geschreven door Klant Gerven uit vlaardingen op 22-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Professioneel geholpen met bruikbare tips. Zowel in de winkel als thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Harteveld uit schiedam op 19-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Netjes geholpen in de winkel. Een aanrader!!
    Geschreven door Klant Sibbald uit schiedam op 15-11-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Nette winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 15-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vijf sterren winkel. Super!!
    Geschreven door Klant Nooteboom uit schiedam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Absoluut aan te bevelen. Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Even uitstekend advies, precies toegesneden op onze situatie. Tel daar bij een persoonlijke benadering en hulp bij het aansluiten, en je hebt een tevreden klant!
    Geschreven door Klant Dankers uit venlo op 13-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Als je deskundige en zorgvuldige hulp en advies wilt ben je bij Expert op het juiste adres.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Fijne winkel goede voorlichting en snelle bezorging
    Geschreven door Klant Brugman uit hoek van holland op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundige mensen. Staan er niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar gaam voor een goed product waar ze 100% achter staan
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Altijd netjes geholpen, op vragen wordt een eerlijk antwoord gegeven. Goede service en aftersales.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.2

    heel goed advies gekregen en daardoor zeer tevreden met aangekochte tv.
    Geschreven door Klant Slingerland uit schiedam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Vlaardingen een goede zaak. ( LET OP WIJ HEBBEN HET HIER OVER EXPERT VLAARDINGEN, MET ANDERE GEEN ERVARING.)
    Geschreven door Klant Westhuis uit schiedam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Je wordt hier altijd super goed en netjes geholpen!!! Top zaak!!!
    Geschreven door Klant Van Ettinger uit vlaardingen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Betrouwbaar en deskundig personeel dat zeer gemotiveerd advies geeft in een winkel met goede uitstraling
    Geschreven door Klant Ezerman uit schiedam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    gewoon een fijne zaak . dicht bij huis.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    een bedrijf naar mijn hart!
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit schiedam op 25-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    We zijn wel tevreden
    Geschreven door Klant uit schiedam op 25-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Als gewezen techneut ben ik bijzonder tevreden over de kennis en service van zowel het winkelpersoneel als de service monteurs. Verder is mij gebleken, dat de prijs/kwaliteit van de artikelen - zeker wat betreft de service - in vergelijking met andere winkels uitstekend is.
    Geschreven door Klant Tax uit vlaardingen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Top zaak,waar je als klant aandacht krijg en de verkopers oprecht geïnteresseerd zijn.
    Geschreven door Dhr Verkade uit vlaardingen op 19-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 17-10-2017