Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Mattijs 9.3

Heel fijne winkel goed overzicht en je wordt er keurig en netjes geholpen Fam Mattijs Schiedam

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (595)

  • Beoordeling: 9.3

    Heel fijne winkel goed overzicht en je wordt er keurig en netjes geholpen Fam Mattijs Schiedam
    Geschreven door Klant Mattijs uit schiedam op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Super service en afhandeling.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Met expert in het land !!!! Zorgen aan de kant
    Geschreven door Klant De Bruin uit vlaardingen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    heb vorig jaar een nieuwe TV gekocht (samsung type UE55KS9000 curve). hierbij wilde ik ook een soundbar HWJ750 en twee speakers WAM3500. Na installatie ging de monteur ervandoor, maar toen kwamen de problemen ,geluid viel weg ,soundbarsprong steeds over en nog meer. de monteur is diverse malen bij me thuis geweest om alles weer opnieuw te installeren(voor deze bezoeken heeft expert nooit iets in rekening gebracht), nadat er weer iets verkeerds ging was ik het zat en ben naar de winkel gegaan en gezegd dat ik de soundbar,speakers niet meer wilde hebben. Expert vertelde mij ,doe de spullen weer terug in de doos zodat we de spullen retour nemen en u krijgt uw volledige bedrag terug gestort. Dit vind ik een heel goed gebaar naar de klant toe. Dit heeft ook geresulteerd dat ik toch weer naar expert ben terug voor een Sonos installatie (perfect) Bedankt voor de goede service
    Geschreven door Klant uit schiedam op 18-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Voor deskundig advies over de verschillen tussen diverse merken of typenummers is het personeel uitstekend toegerust. Prettige manier van de klant helpen.
    Geschreven door Klant Slobbe uit vlaardingen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert .is altijd personeel die je bij een aankoop kunnen helpen en adviseren.
    Geschreven door Klant Rebers uit vlaardingen op 17-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Bezorging en installatie van gekocht artikel geschiedde door vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van \'t Sand uit schiedam op 13-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Expert schipper is een uitstekende winkel met vakpersoneel!
    Geschreven door Klant Nolet uit schiedam op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Ben gewoon blij met zoals hier met mensen word omgegaan.
    Geschreven door Klant Van Dijkhuizen uit vlaardingen op 12-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    kom er al enige jaren, prima winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Hersbach uit vlaardingen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    goede service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Stolk uit vlaardingen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Nvt
    Geschreven door Klant uit schiedam op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Geen ervaring met de website ga liever naar de winkel voor de goede uitleg
    Geschreven door Klant Gerritsen uit vlaardingen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Deze zaak zou ik zeker bij andere mensen aanbevelen door de expertise van de werknemers
    Geschreven door Klant Den Haan uit schiedam op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Niet verder zoeken of iets ergens anders goedkoper is. Deze service is onbetaalbaar!
    Geschreven door Klant Van Setten uit vlaardingen op 01-01-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Heel goed geholpen door bekwaam personeel. Service was top!
    Geschreven door Klant Koevermans uit schiedam op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    geen
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 27-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Tot nu toe aardig wat producten afgenomen. Telkens blijkt dat bij de medewerkers deskundigheid aanwezig is.
    Geschreven door Klant Blommestijn uit schiedam op 20-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    heb ik al gedaan
    Geschreven door Klant Nieuwstraten uit vlaardingen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    aanrader.
    Geschreven door Klant Gordijn uit vlaardingen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Goede ervaring en een product dat bij me past, goede uitleg bij het product wat ik wilde kopen, raad anderen aan koop je producten bij Expert, zelfs een collega heeft een wasmachine en droger gekocht bij Expert en ook hij was enthousiast over Expert.
    Geschreven door Klant Quak uit vlaardingen op 14-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service zowel in de winkel als bij de bezorging
    Geschreven door Klant uit maassluis op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is een prima bedrijf met duidelijke en heldere uitleg over de produkten die je daar koopt.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Fijn winkelen, vakkundige informatie en perfecte afhandeling. Expert was een bewuste keus mede door eigen vervoersdienst.
    Geschreven door Klant Weimar, 10 uit maassluis op 13-12-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden over behandeling en aflevering van onze order.
    Geschreven door Klant uit hoogvliet op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel, ruime keuze en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Van Krugten uit schiedam op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en deskundig advies
    Geschreven door Klant Bovenberg uit vlaardingen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Schipper, goede dienstverlening
    Geschreven door Klant Mosadex Tav Administratie uit elsloo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Geen idee, niet op gekeken.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 05-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    kan zelf niet uit de weg sorie
    Geschreven door Klant Schruijer uit vlaardingen op 30-11-2017