Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Roodenburg 9.9

Uitstekende hulp en vakkundige voorlichting gaven mij een veilig gevoel van een juiste keuze te hebben gemaakt. De afwikkeling- levering en plaatsing - verliep ook volledig naar wens.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1735)

  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende hulp en vakkundige voorlichting gaven mij een veilig gevoel van een juiste keuze te hebben gemaakt. De afwikkeling- levering en plaatsing - verliep ook volledig naar wens.
    Geschreven door Klant Roodenburg uit vlaardingen op 02-08-2023
  • Beoordeling: 6.9

    Goeie ervaring gehad met het bedrijf.
    Geschreven door Klant Bras uit schiedam op 31-07-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service, prettige bediening. Overzichtelijk
    Geschreven door Klant uit schiedam op 28-07-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Vooral als je niet deskundig genoeg bent om via websites te bestellen is deze winkel een aanrader. Goed geholpen, snelle levering en geplaatst door deskundige monteurs.
    Geschreven door Klant Van Wamelen uit schiedam op 28-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    de altijd vriendelijke monteur heeft weer topwerk afgeleverd nadat de verkoopmedewerker mij ook al top had geholpen. Volgende keer weer naar deze expert!
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 28-07-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Deskundig advies
    Geschreven door Klant Zuidgeest uit schiedam op 26-07-2023
  • Beoordeling: 9.2

    bij expert wordt je uitstekend en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Broekhuijzen uit vlaardingen op 24-07-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Wij maakte ons wens kenbaar en de medewerker wist precies wat wij wilde hebben. Goede informatie over het artikel waardoor wij direct het artikel hebben aangeschaft!
    Geschreven door Klant Ravoo uit schiedam op 24-07-2023
  • Beoordeling: 9.2

    bij binnenkomst klant vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Drop uit vlaardingen op 22-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Super bij expert goede service en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 21-07-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Fijne winkel met fijn personeel. De mannen die onze tv hebben opgehangen,hebben het keurig gedaan,en netjes en geduldig uitgelegd hoe alles werkt. Top
    Geschreven door Klant Den Brinker uit maassluis op 21-07-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne vriendelijke bezorgservice, goede producten, goede prijzen, goedkope bezorging! Top
    Geschreven door Klant Karsiman uit schiedam op 20-07-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige winkel waar je goed wordt geïnformeerd en dus geholpen.
    Geschreven door Klant Roodenburg uit vlaardingen op 19-07-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen in de winkel Telefonisch nog wat vragen gesteld werd daarbij heel goed beantwoord
    Geschreven door Klant Van Duin uit vlaardingen op 19-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en uitstekende aflevering
    Geschreven door Klant uit rhoon op 17-07-2023
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is prima aan te bevelen: Ruime keuze en goede persoonlijke begeleiding
    Geschreven door Klant De Bruijn uit vlaardingen op 13-07-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ga zo door !!
    Geschreven door Klant Quak uit vlaardingen op 13-07-2023
  • Beoordeling: 5.6

    Producten prima wil je iets terugbrengen drama gaat niet lukken dus.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 10-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goed deskundig personeel, vriendelijk, meedenkend, netjes en vakkundig. Installateur deskundig en vriendelijk en netjes alles op geruimd! Top!
    Geschreven door Klant Klaassen uit schiedam op 06-07-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig personeel, zeer goede bezorging en hele goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit brielle op 06-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keuze en deskundig advies
    Geschreven door Klant Verwaal uit vlaardingen op 03-07-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Algemene indruk is uitstekend, in de winkel wordt je goed geholpen en de monteur werkt erg netjes en is aardig.
    Geschreven door Klant Van der Giessen uit vlaardingen op 03-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar men nog de producten kent en je helpt met goed advies
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 02-07-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Alles is 100% correct verlopen
    Geschreven door Klant uit schiedam op 30-06-2023
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 29-06-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Goede, deskundige en vriendelijke monteur met nog wat adviezen m.b.t. het geleverde product. Alles netjes geïnstalleerd en keurig alles afgewerkt afgeleverd. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Van Deventer uit vlaardingen op 28-06-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Werd netjes geholpen ik hoefde niet lang te wachten
    Geschreven door Klant Quak uit vlaardingen op 26-06-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Prima winkel, niet heel veel keuze maar wij vonden wat we nodig hadden.
    Geschreven door Klant Kreischer uit schiedam op 26-06-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige medewerker , vriendelijke
    Geschreven door Klant Greten uit schiedam op 26-06-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Op basis van al eerder ontvangen zeer positieve reacties van derden hebben wij voor Expert gekozen. Dit bedrijf steekt echt boven de concurrentie uit door de totale wijze van handelen. Dit zowel voor als tijdens en t/m de verkoop van het product. Wat ons betreft was dit een goede keuze en zeggen wij dit dus in positieve zin graag voort.
    Geschreven door Klant Metzelaar uit vlaardingen op 22-06-2023