Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Prima winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (613)

  • Beoordeling: 7.8

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 05-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Eerslijk,vakkundig en aardig wat wil je nog meer dus allemaal naar Expert op de Loper
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit vlaardingen op 04-09-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en vriendelijk personeel die tijd en kennis geeft en service aan de klant.
    Geschreven door Klant Mathijssen uit vlaardingen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel. Deskundig personeel en goede service.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 28-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Snel en goed geholpen bij vervanging van inbouwkoelkast. Inmeetservice werkt goed en levering en plaatsing was mogelijk op zeer korte termijn. Verder alles via de telefoon geregeld en ook dat ging helemaal goed.
    Geschreven door Klant Leenders uit schiedam op 20-08-2018
  • Beoordeling: 9.1

    goede service is belangrijk
    Geschreven door Klant Molendijk uit vlaardingen op 17-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    De service is echt heel goed en we zijn super tevreden met spullen.
    Geschreven door Klant Blok uit spijkenisse op 16-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    als je zelf weet wat je precies aan wilt schaffen, krijg je altijd een goed advies.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.2

    De medewerkers van Expert hebben verstand van zaken. Denken mee en geven juiste advies. Afspraken worden nagekomen. Laat je niet afleiden alles is leverbaar. Ook zaken die je niet in de showroom ziet staan. Jolanda van Knotsenburg- Huijsdens verstand van za
    Geschreven door Klant Van Knotsenburg uit vlaardingen op 12-08-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt bij Expert -Schipper altijd netjes en deskundig geholpen. Top zaak!!!
    Geschreven door Klant Van Ettinger uit vlaardingen op 08-08-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede sevice
    Geschreven door Klant Smits uit vlaardingen op 06-08-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Nu een E-reader gekocht, weer prima geholpen
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit vlaardingen op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Vorstenbos uit schiedam op 31-07-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ik koop iets wat uit mijn portemonnee komt...en dat is niet veel. Jammer voor hun ..ik heb nog een tv staan van 1990 ...dus een oude met een grote achterkant..Maar iets weg doen wat erg perfect nog is ...komt bij mij niet voor.Er werd niet meegedacht om toch dat radio setje aan te sluiten.i.v.b. hdmi...maar er bestaat wel een omvormer voor die scartkabel. Heb ik zelf opgezocht op internet. Jammer nu heb ik nog niets. Voorlopig wacht ik maar even om het te kopen .
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Groot assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteit verhouding en deskundig, vriendelijk en accuraat montagepersoneel!
    Geschreven door Klant Van Oosten uit vlaardingen op 26-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    de eigenaar en personeel altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Mostert uit vlaardingen op 24-07-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede persoonlijke uitleg. Bij het bezorgen ook meedenken in situatie.
    Geschreven door Klant Hendriks uit vlaardingen op 23-07-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn heel goed en correct geholpen in de winkel. Levering kon nog dezelfde dag. Afleveren en installeren en uitleg werking apparatuur was prima verzorgd.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Niets dan lof! Voor de 3e keer op rij een 10 !
    Geschreven door Klant Maat uit schiedam op 06-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Wapenaar uit vlaardingen op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, alle kennis aanwezig.
    Geschreven door Klant Harpe uit schiedam op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Als wij iets nodig hebben of vervangen is er voor ons maar een kandidaat EXPERT
    Geschreven door Klant Maas uit schiedam op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en advies is toch ook wat waard.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke verkopers, snel geholpen, overzichtelijke winkel en ze nemen de tijd voor je. Kom hier zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Alphen uit vlaardingen op 15-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    zeer deskundig van het uitgebreide assortiment. zou deze winkel van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Coppens uit schiedam op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Service van de bovenste plank
    Geschreven door Klant De Roo uit maassluis op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke benadering. Goede uitleg, met de opmerking \"komt u gerust even langs indien u nog iets te vragen heeft\"
    Geschreven door Klant Vink uit vlaardingen op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima keuze in de winkel.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 08-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 06-06-2018