Navigatie

Beoordelingen Expert Vlaardingen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Vlaardingen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Vlaardingen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Wij zijn heel goed en correct geholpen in de winkel. Levering kon nog dezelfde dag. Afleveren en installeren en uitleg werking apparatuur was prima verzorgd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (596)

  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn heel goed en correct geholpen in de winkel. Levering kon nog dezelfde dag. Afleveren en installeren en uitleg werking apparatuur was prima verzorgd.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Niets dan lof! Voor de 3e keer op rij een 10 !
    Geschreven door Klant Maat uit schiedam op 06-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Wapenaar uit vlaardingen op 04-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, alle kennis aanwezig.
    Geschreven door Klant Harpe uit schiedam op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Als wij iets nodig hebben of vervangen is er voor ons maar een kandidaat EXPERT
    Geschreven door Klant Maas uit schiedam op 26-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede service en advies is toch ook wat waard.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 26-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijke verkopers, snel geholpen, overzichtelijke winkel en ze nemen de tijd voor je. Kom hier zeker terug.
    Geschreven door Klant Van Alphen uit vlaardingen op 15-06-2018
  • Beoordeling: 9.2

    zeer deskundig van het uitgebreide assortiment. zou deze winkel van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Coppens uit schiedam op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Service van de bovenste plank
    Geschreven door Klant De Roo uit maassluis op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Persoonlijke benadering. Goede uitleg, met de opmerking \"komt u gerust even langs indien u nog iets te vragen heeft\"
    Geschreven door Klant Vink uit vlaardingen op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima keuze in de winkel.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 08-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 06-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Hier krijg je nog echte service en misschien is online iets goedkoper, maar een bezoek in de winkel is het dan ook zeker waard!
    Geschreven door Klant Peters uit vlaardingen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Expert, de naam is het meer dan waard
    Geschreven door Klant uit schiedam op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    De medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Winkel in De Loper in Vlaardingen. Personeel vakkundig, goede uitleg, niet opdringerig ( klanten krijgen de tijd om rond te kijken in de winkel).
    Geschreven door Klant uit schiedam op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Hier voel je je welkom als klant, zodat je ook bij een volgende keer, z.n. via website bezoek voor info, weer teruggaat naar deze winkel. Hoop ze er nog lang blijven zitten, want prettig in de buurt en gratis parkeren.
    Geschreven door Klant Meuldijk uit vlaardingen op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Bij Expert Vlaardingen een Samsung Qled TV gekocht en thuis laten bezorgen. Door de verkoper ben ik heel goed geholpen om een gedegen keuze te maken. De bezorger heeft alles keurig geïnstalleerd en mij de werking goed uitgelegd. Ik kan Expert Vlaardingen bij een ieder aanbevelen. Vriendelijkheid, deskundigheid en goede service staan bovenaan.
    Geschreven door Klant uit schiedam op 04-06-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Doordat ik met een gescheurde enkelband zat kon ik niet naar de winkel. Heb expert gebeld en de situatie uitgelegd. Was geen probleem, ik wist wat ik wilde en de medewerker heeft het telefonisch in orde gemaakt. Betalen kon achteraf in de winkel of overmaken. Service bij de bezorging was prime. Hebben gratis de trekschakelaar van de wasmachine vervangen voor een stekker. Dat is nog eens service waar ik later ook gemak van heb.
    Geschreven door Klant Van Koppenhagen uit vlaardingen op 04-06-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Kwaliteit producten en goede service.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit vlaardingen op 03-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundige verkopers in de winkel geven je advies en de eigen bezorgdienst brengen je bestelde apparaat netjes thuis en nemen het oude apparaat gelijk me terug .
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel en duidelijk overzicht van de produkten
    Geschreven door Klant Booij uit vlaardingen op 29-05-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert een goede keuze!
    Geschreven door Klant uit schiedam op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Expert heeft een ruime keus en levert goede service.
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 18-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deze zaak hoeft geen contact met ons op te nemenkomen graag in de winkel zeer vriendelijk allemaal!!! service top!!!
    Geschreven door Klant Van der Harg uit schiedam op 04-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goede ervaring.
    Geschreven door Klant Bos uit vlaardingen op 04-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Superwinkel met superservice
    Geschreven door Klant Busse uit vlaardingen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en prettige ervaring
    Geschreven door Klant uit schiedam op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Een fijne zaak met goede service
    Geschreven door Klant uit vlaardingen op 18-04-2018