Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hattum 9.8

We werden uitstekend geholpen door een verkoper die wist wat hij zei. Wij hebben 2 dingen gekocht en bij beide kregen we een prima uitleg. En dat is zoals het hoort. Daarom Expert verkopers in Wageningen, jullie zijn toppertjes.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 9.8

    We werden uitstekend geholpen door een verkoper die wist wat hij zei. Wij hebben 2 dingen gekocht en bij beide kregen we een prima uitleg. En dat is zoals het hoort. Daarom Expert verkopers in Wageningen, jullie zijn toppertjes.
    Geschreven door Klant Hattum uit dodewaard op 24-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Deskundig advies, klantvriendelijk, groot assortiment, levering volgens afspraak, plaatsing en aansluiting van koelkast vakkundig. Wat wil je als klant nog meer?
    Geschreven door Klant uit doorwerth op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    afspraken zijn goed na gekomen
    Geschreven door Klant Brakel uit wageningen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant Zwam uit wageningen op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant Ruissen uit ede op 23-08-2017
  • Beoordeling: 8.1

    gewoon gaan kijken .
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 22-08-2017
  • Beoordeling: 8.4

    staan veel producten en merken op.
    Geschreven door Klant uit ede op 21-08-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Wageningen, prima winkel, goed en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit renkum op 16-08-2017
  • Beoordeling: 5.7

    Geen
    Geschreven door Mevr Van Berk uit wageningen op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.3

    heel goed.
    Geschreven door Klant Haay uit bennekom op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede service, tv werd gratis thuisbezorgd
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig en behulpzaam personeel Helemaal top
    Geschreven door Klant Roelofsen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit bennekom op 02-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service je kunt je gerust laten adviseren
    Geschreven door Klant Wagenaar uit tiel op 27-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    nee
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    het was prima
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Er wordt snel geleverd en de bezorgers zijn netjes, beleefd en werken snel. Erg fijn als er weinig tijd is dat ze efficiënt werken!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    geen
    Geschreven door Klant uit bennekom op 19-07-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prettig en goed geholpen in de winkel en zeer goed geïnstalleerd thuis.
    Geschreven door Klant Mostert uit wageningen op 19-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wij zijn in de winkel geweest om het artikel te bekijken en advies hierover te vragen. Wij zijn deskundig en vriendelijk geholpen door de medewerker en zullen zeker een volgende keer terugkomen.
    Geschreven door Klant Verhoef uit wageningen op 16-07-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Op het juiste moment bij de Expertwinkel, gesproken met de goed geïnformeerde medewerkers over de aanschaf van een wasmachine. De aangeschafte wasmachine werkt volgens de instructie van de bezorger uitstekend. En een prima service van de Expert medewerkers
    Geschreven door Klant Arkenbout uit wageningen op 15-07-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ben zeer tevreden over de benadering van de verkoper en de verdere afhandeling van mijn aankoop.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne kleinschalige winkel met een uitstekend assortiment..
    Geschreven door Klant uit renkum op 12-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Voordeel kleine plaatselijke winkel: service aan huis
    Geschreven door Klant uit wageningen op 10-07-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Zoals eerder door mij weergegeven, zeer goede ervaring met Expert. Voor mij de 1ste keer, dat ik goederen betrokken heb bij Expert. Vol Lof ! Zeker aan te bevelen bij anderen.
    Geschreven door Klant Wiggerman uit wageningen op 06-07-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zal ik maar niet doen Vriendelijke groet
    Geschreven door Klant uit bennekom op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.1

    was prima in orde
    Geschreven door Klant Cozijnsen uit wageningen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    dank voor de service
    Geschreven door Klant Roodzant uit wageningen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service en deskundige hulp.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 23-06-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede Servise , en aflevering , wij zijn tevreden
    Geschreven door Klant Dam uit heelsum op 22-06-2017