Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Westenberg 9.6

goede service en hulp wordt goed meegedacht

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 9.6

    goede service en hulp wordt goed meegedacht
    Geschreven door Klant Westenberg uit wageningen op 17-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    Prima producten, goed advies en snelle levering met uitleg over het product.
    Geschreven door Mevr Ariessen uit wageningen op 13-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    -
    Geschreven door Klant uit wageningen op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 12-01-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Een heel klantvriendelijke winkel met het juiste aanbod en service!
    Geschreven door Klant uit ede op 07-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Fijn geholpen
    Geschreven door Klant Bune uit bennekom op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goede snelle service en levering
    Geschreven door Klant Geurtsen uit wageningen op 05-01-2017
  • Beoordeling: 7.8

    liever niet
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-01-2017
  • Beoordeling: 4.7

    Zie beschrijving problemen bij levering
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-12-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goede zaak , prima service.
    Geschreven door Klant Lagarde uit renkum op 29-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    gewoon duidelijk.
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Wageningen verdient in alle opzichten een dikke 10.
    Geschreven door Klant uit ochten op 15-12-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Nee.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant Metz uit bennekom op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ruim assortiment, goede product informatie, prettig personeel, snelle levering
    Geschreven door Klant uit wageningen op 14-12-2016
  • Beoordeling: 5.4

    Schrijf ik niet
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    uitstekende plaatsing van de apparatuur en service en persoonlijke advies.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Mijn weegschaal snel gevonden en prima levering.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 30-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert in service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Klant vriendelijk goede service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 23-11-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Expert komt kosteloos bij je thuis om dingen op te meten en levert vrij snel
    Geschreven door Klant uit renkum op 18-11-2016
  • Beoordeling: 2.2

    Wij hadden een niet werkende telefoon gekocht. Daar moest ik in constant zelf achteraan bellen. Na 4 weken bleek deze niet meer te maken te zijn. Ik kreeg geen geld terug maar moest een nieuwe uitzoeken. Prima! Maar kwam nooit aan hetzelfde bedrag door wenig keuze aan huistelefoons. Ook het resterende bedrag kreeg ik niet terug maar moest dan nog maar iets anders uitzoeken. Ik ga in ieder geval nooit meer naar expert!
    Geschreven door Klant uit renkum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel om uw bruin en witgoed aan te schaffen:)) Gekwalificeerd personeel geeft prima advies.
    Geschreven door Klant Vonk uit wageningen op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert, daar word je nog steeds wijzer van!
    Geschreven door Klant uit vroomshop op 09-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    geen
    Geschreven door Klant uit rhenen op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Wageningen : Een TOP zaak met zeer ervaren en plezierige medewerkers van eerlijke info tot bezorging , plaatsing en uitleg : en vooral service niet te vergeten . Ga gewoon eens even kijken .....dan ervaar je het zelf .
    Geschreven door Klant Bruiyn uit bennekom op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goede service, zowel in de winkel als de bezorging aan huis.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 07-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Ik ben goed geholpen in de winkel en bij thuisbezorging werd alles redelijk uitgelegd.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    X
    Geschreven door Klant uit ede gld op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goed product nette prijs vlotte levering goede bediening.
    Geschreven door Klant Klarenbeek uit bennekom op 01-11-2016