Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Prima support in de winkel. Wij vervingen een wat ongebruikelijk type vaatwasser door een andere en dat bleek niet eenvoudig. De Expert staf loste dat uitstekend op. Het nam waarschijnlijk heel wat meer tijd dan gemiddeld het geval is, maar het werd met toewijding gedaan. Petje af. Dat is voor ons een goede reden om vaker naar Expert te gaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 9.9

    Prima support in de winkel. Wij vervingen een wat ongebruikelijk type vaatwasser door een andere en dat bleek niet eenvoudig. De Expert staf loste dat uitstekend op. Het nam waarschijnlijk heel wat meer tijd dan gemiddeld het geval is, maar het werd met toewijding gedaan. Petje af. Dat is voor ons een goede reden om vaker naar Expert te gaan.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 17-06-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Wageningen heeft mij uitstekend geinformeerd over de aanschaf van een vaatwasser en daarna perfect afgeleverd en geinstalleerd
    Geschreven door Klant uit renkum op 17-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn antwoord op de tweede vraag!
    Geschreven door Klant Smeenk uit wageningen op 16-06-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Aardige bezorger die voor ons de tv keurig geïnstalleerd heeft!!
    Geschreven door Klant Slothouber uit wageningen op 15-06-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Deze winkel kan ik aanbevelen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-06-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima winkel in de buurt, goede service (bv wasmachine die naar de zolder werd gedragen bij bezorging!), aardige en vakkundige mensen.
    Geschreven door Klant uit renkum op 10-06-2017
  • Beoordeling: 7.1

    Alles was goed behalve de levering. Dozen waren doordrenkt van water. (door gelekte wasmachine).
    Geschreven door Klant uit wageningen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Expert Wageningen : Zeer klant vriendelijk . Vakkundige informatie verstrekking . Afspraken worden nauwgezet na gekomen .
    Geschreven door Klant Brakel uit heelsum op 02-06-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Prettig geholpen
    Geschreven door Klant uit renkum op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben heel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 01-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Expert heeft goed geluisterd naar onze wensen en eisen, we hebben onze keus voor een koelvriescombinatie daarop aangepast en zijn daar erg tevreden over.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Aansluiting van de Devolo Wifi Repeater lukte door de juiste telefonische aanwijzingen van de technische man van de lokale Expert-winkel in Wageningen.
    Geschreven door Klant Smink uit wageningen op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Super service!!!
    Geschreven door Klant uit vroomshop op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Geen interesse dit te doen. Bezoek zelden websides.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    goede winkel, daar is alles mee gezegd
    Geschreven door Klant uit heelsum op 26-05-2017
  • Beoordeling: 8.4

    --
    Geschreven door Klant uit bennekom op 18-05-2017
  • Beoordeling: 6.6

    De winkel heeft allure,keuze volop. Wat ik heb gemist in mijn situatie is een activere bijdrage op een oplossing te vinden. Het Consumenten recht duurt langer dan de wettelijke garantie periode.Hier kan Expert beter scoren!!.Het gaat niet altijd over geld,maar vooral om de geleverde service,in deze moeilijke tijd !!!!.
    Geschreven door Klant Van der Laan uit wageningen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    prima winkel met fijn personeel erg behulpzaam en kennis aanwezig
    Geschreven door Klant Korver uit wageningen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Iedere klant heeft eigen persoonlijke ervaringen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Bij scheer en foppen een droger gekocht met uitgebreide garantie. helaas is S&F failliet. Gelukkig heeft Expert de garantie overgenomen. Ik heb via de mail contact gezocht en binnen een werkdag kreeg ik reactie. Helaas was de oude droger total loss. Wel kreeg ik een kleine vergoeding bij aanschaf van een nieuwe droger. Daags na de melding in de winkel geweest. Daar duidelijk en helder advies gekregen. Nieuwe droger aangeschaft uiteraard weer met verlengde garantie. De levering kon de volgende dag. Alles perfect verzorgd en geregeld. Helemaal top geregeld!
    Geschreven door Klant Butijn uit wageningen op 17-05-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn snel en goed geholpen en het product is netjes en correct geleverd.
    Geschreven door Klant Logtenberg uit veenendaal op 11-05-2017
  • Beoordeling: 8.6

    zie boven
    Geschreven door Klant Kruijf uit wageningen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bij expert wordt je met verstand geholpen, en komen ze er niet uit wordt er naar een oplossing gezocht. Dus ga naar expert.
    Geschreven door Klant Jansen uit wageningen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Goed advies over een bedrijf die de plaatsing en installatie heeft verzorgd.
    Geschreven door Klant Smak-pasman uit bennekom op 05-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Ik wilde een usb stick kopen die in de aanbieding was. Helaas was deze niet op voorraad. De medewerker bestelde deze en een paar weken later kon ik deze ophalen voor de prijs van de aanbieding!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 03-05-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn geholpen en levering volgens planning ! Tv keurig opgehangen. Blij met onze aankoop.
    Geschreven door Klant Goelema uit wageningen op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Medewerker was zeer klantvriendelijk en ging service- en vraaggericht te werk. Het proces van kiezen, overleggen, terugkoppelen is zeer goed verlopen. Wij zijn erg tevreden!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 02-05-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede keus aan artikelen, prettige medewerkers en service.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 25-04-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ze helpen je geven goed advies en hebben zelfs producten voor ieders portemonnee zeer tevreden
    Geschreven door Klant Rossum uit wageningen op 21-04-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Goedbedrijf met goede service
    Geschreven door Klant uit heelsum op 20-04-2017