Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Gerrits 1.0

Goed geholpen en kennis van zaken hebben.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (947)

  • Beoordeling: 1.0

    Goed geholpen en kennis van zaken hebben.
    Geschreven door Klant Gerrits uit renkum op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goed en vriendelijk geholpen, product gekocht.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Fijne winkel met uitstekende hulp en scherpe prijzen!
    Geschreven door Klant Blaauw uit wageningen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Onlangs moest ik een nieuwe printer hebben. Ik wist niet exact wat de mogelijkheden waren. De verkoper heeft mij prima geholpen, hij begreep precies wat voor mij belangrijk is. Ik ben erg blij met de printer, HP Envy 5530.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Mensen die niet gemotiveerd zijn moeten niet in de winkel werken.
    Geschreven door Klant Szynal uit wageningen op 29-09-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige sfeer, goed verkoopgesprek!
    Geschreven door Klant Peeters uit wageningen op 11-09-2015
  • Beoordeling: 5.5

    veel te lange levertermijn
    Geschreven door Dhr Gaasbeek uit ede op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede en snelle service.
    Geschreven door Klant Baars uit rhenen op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    goed deskundig advies bij expert wageningen,
    Geschreven door Klant Roks uit wageningen op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Ben erg prettig geholpen en snelle afhandeling
    Geschreven door Klant uit wageningen op 21-08-2015
  • Beoordeling: 3.1

    Informeer bij online kopen voor de zekerheid of de aangegeven leveringsdatum wel juist is. Dat voorkomt buiten ergenis ook teleurstelling indien een product voor een bepaalde datum nodig hebt of cadeau zou willen geven.
    Geschreven door Klant Van Dam uit ede op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Je betaalt hier naar verhouding iets meer voor een apparaat dan op Internet, maar je krijgt er goede uitleg en service bij, ook naderhand.
    Geschreven door Klant uit rhenen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert is een winkel na me hart goede prijs en service. Service is voor mijn zeer belangrijk
    Geschreven door Klant Roza uit wageningen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundig advies en prima service maken een bezoek aan Experti zeer de moeite waard!
    Geschreven door Klant Gieltjes uit wageningen op 17-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    expert bied meer kwaliteit en service dan andere zaken, je betaald soms een beetje meer, dat is het dik waard.,
    Geschreven door Klant uit wageningen op 17-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    goed geholpen en vlotte goede service
    Geschreven door Klant uit wageningen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede Siemens afwasmachine bij expert gekocht. Vriendelijk en deskundig geholpen en ter plekke vaardig ingebouwd. Indicatie van tijdstip van bezorgen, waardoor geen vervelende wachttijd.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 4.6

    Het gesprek in de winkel was prima maar vanaf het moment van leveren was het een RAMP. Wordt andere droger geleverd dan besteld en deze was volgens bezorger ? 100,00 goedkoper maar bij afrekenen bleek hij opeens eigenlijk ? 100,00 duurder te zijn. De geleverde machine kost adviesprijs ? 749,00 volgens Expert en op de consumentenbond site was hij ? 699,00. Maar we hoefden niets bij te betalen. Verkoper had in winkel tot driemaal toe aangegeven dat droger bovenop wasmachine kon staan. De bezorger zegt tijdens plaatsen ik geef hier geen garantie op als de droger op de wasmachinte komt te staan. Uiteindelijk was een tussenstuk met spanband de oplossing die we ook nog moesten betalen. Dus u moet het advies bij Expert met kilo ZOUT nemen. Want als ze een foute advisering doen bent u altijd verplicht om bij te betalen ook al is het zonder margé voor Expert.
    Geschreven door Klant uit ochten op 21-07-2015
  • Beoordeling: 4.8

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 18-07-2015
  • Beoordeling: 8.5

    expert wageningen denkt mee en geeft een goede service
    Geschreven door Klant uit bennekom op 17-07-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Bijzonder fijn scheerapparaat voor een lage prijs
    Geschreven door Klant Achterstraat uit bennekom op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goed bereikbare winkel waar je nog kosteloos kan parkeren. Gekochte spullen worden naar de auto gebracht. Goede deskundigheid van artikelen.
    Geschreven door Klant uit ede op 04-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    best wel een leuke winkel over het algemeen goed geholpen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 30-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    zeer prettige en vakkundige voorlichting ontvangen in een plezierige omgeving
    Geschreven door Klant Munniks uit bennekom op 24-06-2015
  • Beoordeling: 3.3

    Helaas geen Service First, maar Service Last bij Expert. Daarnaast beslist Expert waar je je product moet ophalen, ook al heb je een voorkeursvestiging ingevoerd. Heel arrogant!
    Geschreven door Klant Bakker uit bennekom op 22-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goed geholpen door klantvriendelijke verkoper!
    Geschreven door Klant Woudt uit wageningen op 20-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Passende maten in de opening, de mijn gepresenteerdepaste niet en of de machine is niet goed op maat te melden en niet direct passend in de opening die er is.
    Geschreven door Klant Jager uit bennekom op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    vergeleken met een concurerende winkel in de buurt is het prettig toeven bij Expert.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert verdient een grote pluim bij de aankoop van een nieuwe combinatieoven/magnetron. Prima hulp bij het maken van een keuze, duidelijke afspraken over bezorging en goede installatie. Dat mag ook wel, want ik ben al meer dan veertig jaar klant.
    Geschreven door Dhr Edelman uit wageningen op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goede melkopschuimer,makkelijk schoon te maken
    Geschreven door Klant uit bennekom op 21-05-2015