Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

prettige bediening,verkoper denkt met je mee. niks opdringen,niks koop doordrukken, zelfs advies om er een nachtje over te slapen,voor tot koop over te gaan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (947)

  • Beoordeling: 9.0

    prettige bediening,verkoper denkt met je mee. niks opdringen,niks koop doordrukken, zelfs advies om er een nachtje over te slapen,voor tot koop over te gaan.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 11-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Voor een goed product gaat u naar de winkel van Expert, kwaliteit verzekerd!
    Geschreven door Klant Greive uit heelsum op 11-01-2016
  • Beoordeling: 6.7

    meerwaarde winkel tov de website is minimaal
    Geschreven door Klant uit wageningen op 31-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    de expert die met u meedenkt
    Geschreven door Klant Beek uit ede op 31-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    uitstekende winkel met een geweldige service!!!
    Geschreven door Klant uit vroomshop op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    nee
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit wageningen op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Via internet bestelling gedaan en werd dezelfde dag nog gebeld dat ik het produkt op dezelfde dag af kon halen
    Geschreven door Klant Waaijer uit veenendaal op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.1

    De medewerker die de installatie thuis kwam plaatsen was fantastisch. Wat een service!
    Geschreven door Klant Berg uit wageningen op 24-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Actieprijzen ok. Bezorging op afspraak vanuit dichtstbijzijnde fileaal super. Maken afspraak voor aflevering ook probleemloos en vanuit eigen initiatief fileaal. Net dat beetje meer dat je bij standaard pakketdiensten niet krijgt.
    Geschreven door Klant uit bennekom op 18-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Mijn winkel blijft Expert voordelig, betaalbaar ,service verzekerd, en altijd een goed product, ga zo door.
    Geschreven door Klant Spee uit wageningen op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Ruime keuze goede uitleg en prima service
    Geschreven door Klant Hennink uit wageningen op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.0

    ongezellige winkel. Slecht parkeren. beperkte keus. Wel goed personeel.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prima idee. Kom uit de kwaliteits wereld (ISO, INK, EFQM) en daar is het devies \" meten is weten\"
    Geschreven door Klant Arkenbout uit wageningen op 10-12-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima prijs/kwaliteit verhouding Vriendelijke verkopers
    Geschreven door Klant uit maarn op 07-12-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Ik had expert. Om hulp geroepen voor mijn tv. Tv was oke\' , maar kpn had een storing.
    Geschreven door Klant Rond uit bennekom op 27-11-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Het ging om een bezoek van uw medewerker die de instellingen van een bij u gekocht TV-toestel ging bijstellen omdat ik \"uitzending gemist\"niet meer kreeg.
    Geschreven door Klant uit arnhem op 27-11-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Een goede service en mooie produkten niet te duur en vaak mooie acties. marianne
    Geschreven door Klant uit radio kootwijk op 12-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Het bestellen is geen enkel probleem, de prijs is zelfs de laagste in de markt. Het nadeel is alleen de levertijd: de beloofde 1 werkdag wordt bij lange na niet gehaald. Het is nu een week en ik heb niks binnen. Gelukkig wel een evaluatieformulier om wat stoom af te blazen. Conclusie: Expert is een uitstekende leverancier voor electronica wanneer je bereid bent om te wachten.
    Geschreven door Klant uit renkum op 12-11-2015
  • Beoordeling: 9.3

    geen.
    Geschreven door Klant uit rhenen op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige verkopers, degelijk advies, goede apparatuur, reële prijzen, vlot geleverd. Prima bedrijf.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Wageningen heeft mij opnieuw deskundig geholpen. We zijn er al jarenlang tot volle tevredenheid klant. De aangeschafte koelvriezer werd snel geleverd, netjes geïnstalleerd, en de oude koelvriezer werd meegenomen. Zeer tevreden over zowel het product, de winkel, als de afhandeling. On line kopen is soms voordeliger, maar je mist dan echt de uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 05-11-2015
  • Beoordeling: 2.8

    Slechte service , vooral als er iets misgaat met de bestelling komen ze de klant niet tegemoet. Erg slecht.
    Geschreven door Klant Van den Hauten uit veenendaal op 27-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert in Wageningen levert goede producten voor een redelijke tot mooie prijs (via eigen acties en/of kortingen van de fabrikant), de contacten verlopen prima, we hebben geen klachten.
    Geschreven door Klant Dee uit wageningen op 21-10-2015
  • Beoordeling: 9.8

    We hebben telefonisch informatie ingewonnen i.v.m. aankoop van een wasmachine. Heel goed advies gekregen, maar we hadden al eerder de ervaring gehad i.v.m. aankoop van andere apparaten.
    Geschreven door Klant Klift uit heteren op 18-10-2015
  • Beoordeling: 8.6

    super begeleiding en advies
    Geschreven door Klant De Koff uit wageningen op 16-10-2015
  • Beoordeling: 8.5

    gen
    Geschreven door Klant uit wageningen op 15-10-2015
  • Beoordeling: 5.3

    Er was een miscommunicatie ontstaan tussen de webshop van Expert en de winkel die moest leveren, en de oplossing hiervan verliep op z\'n zachtst gezegd traag en incorrect. Één medewerker was zelfs zeer onbeschoft aan de telefoon. De medewerker die het geheel nu geregeld heeft was goed voor rede vatbaar en was ook bij de levering aanwezig. Tip aan Expert: denk aan jullie klantgericht denken, vooral als er ergens fouten in de organisatie gemaakt worden. Je kunt dan beter een stapje extra zetten dan een afwachtende houding aan nemen
    Geschreven door Dhr Schomaker uit wageningen op 12-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    altijd goed geholpen en men houd zich aan de afspraak In Wageningen en Emmen altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit ede op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Goede en snelle bezorging. Bezorger was wat kortaf, maar niet onbeleefd. Ik ben tevreden.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 09-10-2015