Navigatie

Beoordelingen Expert Wageningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wageningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wageningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Goede service en snelle aankoop afhandeling!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (974)

  • Beoordeling: 7.2

    Goede service en snelle aankoop afhandeling!
    Geschreven door Klant uit ede op 31-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben goed behandeld in de winkel goeie service ook met het thuisbezorgen , ik heb geen klachten.....
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Heb inmiddels ervaring met meerdere Expert winkels. Uitstekende service en uitermate klantvriendelijk bij allen.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 27-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    gaan slecht om met klachten
    Geschreven door Klant uit wageningen op 25-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Goede ervaring en netjes geholpen door expert Wageningen. De bezorgdienst en montage was keurig en netjes gegaan. Afval werd meegenomen. Ga zo door!!
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 4.6

    Tot nu toe geen goede ervaringen want na 2 weken is het artikel nog niet geleverd. Nu hopen dat deze volgende week binnen komt. Voor mij zeker geen aanrader!
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Ze hadden wel scherpe dagaanbieding
    Geschreven door Klant uit bennekom op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen en artikel netjes en optijd thuis gebracht en aangesloten
    Geschreven door Klant uit wageningen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Miele wasmachine zaterdag besteld en diezelfde dag al geinstalleerd. Oude Miele (>20 jaar) meegenomen. Uitstekende service
    Geschreven door Klant Reijneveld uit bennekom op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Ik werd snel geholpen en het product is door een vriendelijke en behulpzame chauffeur thuisbezorgd.
    Geschreven door Klant Jong uit ede op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Netjes in de winkel geholpen en mijn nieuwe aankoop besteld. Deze kon al met 3 werkdagen bezorgd worden. Ik liet mijn nieuwe AEG koelkast bezorgen en betaalde voor de extra service om deze ook te laten installeren door Expert, zodat ik hier verder zelf geen omkijken naar had. De bezorger plaatste de koelkast op zijn plek en was vriendelijk, vertelde dat ik zelf de koelkastschapjes kon indelen en na 3 uur de koelkast aan kon zetten. Echter, toen hij weg was kwam ik erachter dat deze niet waterpas stond, dit zelf gedaan. Toen ik de schapjes anders wilde plaatsen bleek dat deze niet uit de koelkast konden worden gehaald (koelkast staat in een hoek, deur komt tegen muur), koelkast weer van plek gehaald en weer 3 uur niet kunnen gebruiken. Nadien las ik in de gebruiksaanwijzing dat er aan de achterkant afstandhouders geplaatst moeten worden, koelkast wederom van zijn plaats moeten halen. Ik nam contact op met Expert hierover, deze zei me dat als ik gevraagd had aan de bezorger of hij dit allemaal had willen doen, hij dit wel had gedaan. Ik ga ervan uit dat als ik Expert 20,- betaal om de koelkast te installeren de bezorger zelf weet wat zijn werkzaamheden inhouden en deze op eigen initiatief uitvoert.
    Geschreven door Klant uit wageningen op 19-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    neem contact op met winkel over de aflever dag om er zeker van te zijn of dit klopt.
    Geschreven door Klant uit ede gld op 19-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Wij werden vriendelijk benaderd door Expert Wageningen, er werd naar onze wensen geluisterd en meegedacht om tot een goede keuze te komen. We vonden het alleen jammer dat er geen tv was met een iets kleinere maat,
    Geschreven door Klant uit wageningen op 18-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit renkum op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Winkel met de juiste mensen op de juiste plaats ,snel en vakkundig geholpen .
    Geschreven door Klant Pol uit kesteren op 05-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Tijdens mijn aankoop bij expert had ik het gevoel van vertrouwen en vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant uit tiel op 23-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede voorlichting en behandeling van de heer Peter Cloo
    Geschreven door Klant Ruissen uit ede op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    vooral zo doorgaan !
    Geschreven door Klant uit renkum op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    neen
    Geschreven door Klant uit bennekom op 21-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Prima dienst geleverd
    Geschreven door Klant uit wageningen op 19-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    De levering duurde langer dan gewenst en aangegeven Tevens kwam de email al binnen om een beoordeling te geven terwijl de bestelling nog niet was afgeleverd.
    Geschreven door Klant Bosch uit veenendaal op 16-09-2016
  • Beoordeling: 7.7

    NVT
    Geschreven door Klant uit rhenen op 14-09-2016
  • Beoordeling: 9.2

    We zijn heel erg fijn geholpen .en niets is te veel ,denken beslist met je mee !!!!!
    Geschreven door Klant Reen uit dodewaard op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Scherpe prijs en snelle levering door Expert aan huis.
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 09-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben snel en goed geholpen, maar had thuis op Internet mijn keus al bepaald. De service aan huis was goed en het product werd snel geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant uit renkum op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede keus om bij Expert te kopen. Garantie ook goed. In de winkel enorme keus van produkten
    Geschreven door Klant uit bennekom op 26-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Een verkoper die luistert en weet waar hij het over heeft. We gingen tevreden naar huis met de koelkast in de auto. De dag daarna werd de wasmachine gebracht en aangesloten. Ook door vriendelijke, vakkundige en behulpzame mensen. Na een mislukte poging dit bij een andere mediazaak te regelen waren we verbaasd en zeer opgelucht dat het ook zo goed kan gaan. Bedankt.
    Geschreven door Klant uit renkum op 21-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundig advies en snelle en goede levering van de producten! Ben zeer tevreden over expert. Ga daar zeker nog eens terug voor aanschaf andere producten .
    Geschreven door Klant Duyser uit renkum op 17-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service, fijn contact
    Geschreven door Klant uit bennekom op 17-08-2016