Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Deskundige en professionele advisering bij de zoektocht naar een nieuwe tv. Prima geholpen door de medewerkers van Expert Frits van Enk. Chapeau!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 9.4

    Deskundige en professionele advisering bij de zoektocht naar een nieuwe tv. Prima geholpen door de medewerkers van Expert Frits van Enk. Chapeau!
    Geschreven door Klant uit zwolle (windesheim) op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goed aanbod! Goed product voor een mooie prijs! Alleen de levering kan wat ons betreft sneller!
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 19-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Hetzelfde wat ik in de eerste instantie schreef, ik ga niet het hele verhaal opnieuw typen.
    Geschreven door Klant uit kampen op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Via internet hebben wij een product besteld. Dit is volgens afspraak, gratis, en op de afgesproken dag thuisbezorgd
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Als je een winkel zoekt waarbij de klant nog koning(in) is dan moet je bij Expert zijn want die zijn er expert in!
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 30-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Je wordt goed geholpen en je krijgt ook een deskundig advies. En wij komen er al jaren, ook zakelijk.
    Geschreven door Klant uit wezep op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    S\'morgens besteld, s\'middags stond de koelkast bij ons kinderdagverblijf in Elburg. Sneller kan haast niet!! Kinderopvang ROMI
    Geschreven door Klant Mulder uit elburg op 22-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Zoals hiervoor vermeld, ga zo door met vriendelijke brdiening en goede produkten.
    Geschreven door Klant uit heerde op 11-06-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb een paar weken geleden na veel wikken en wegen een sonos wifi audio systeem aan geschaft bij expert frits v enk in wezep. Ben daar echt prima voorgelicht en heb alle tijd gehad het product uitgebreid te beluisteren. Ben zeer blij met de sonos playbar,sub en 2 play1\'s. Super geluid zowel als cinemasound voor tv als het in hoge kwaliteit streamen van muziek. Fijn personeel en prima service,expert frits v enk krijgt van mij een dikke 10.
    Geschreven door Klant Koster uit oldebroek op 11-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Kwalitatief goede produkten, ruime keus. Goede en adequate dienstverlening en klantvriendelijkheid. Medewerkers komen betrouwbaar over. Zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit kampen op 08-06-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Expert doet wat de naam zegt. Experts op hun gebied. Gewoon prettige mensen die verstand van zaken hebben. En voor een keurige prijs thuis komen installeren, en de rommel weer netjes meenemen. Voor mij gaat er niets boven Expert Van Enk in Wezep. Daarvoor hoef ik de brug niet over!
    Geschreven door Klant Ipenburg uit elburg op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Een prettige zaak om te kijken resp. kopen
    Geschreven door Klant uit kampen op 24-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Frits van Enk is gewoon een fijne winkel met een ruime keuze en deskundig advies
    Geschreven door Klant op 02-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Een goed advies in combinatie met een nette prijs geeft voor ons de meerwaarde.
    Geschreven door Klant Kluitenberg op 30-03-2015
  • Beoordeling: 7.4

    gewoon goed !!
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend en deskundig geholpen. Ook ben ik blij en trots dat wij in ons dorp een winkel hebben met dit assortiment en uitsraling. Ook doen ze met de prijs niet veel onder voor de grote dozen-schuivers.
    Geschreven door Klant op 12-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Frits van enk bekende naam in Wezep, nu expert. Een zaak die al meer dan vijftig jaar actief is, goede service en deskundigheid en overzichtelijkheid van de aangeboden spullen.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 6.1

    Het is een Expert in prijzen. Heel goedkoop!
    Geschreven door Dhr Kanis op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Accu stofzuiger gekocht zonder verlengstuk van de kruimelzuiger. Dit hoorde niet bij het type. Na gebeld te hebben hebben ze via de importeur toch een verlengstuk kunnen krijgen. Service Top
    Geschreven door Klant De Jonge op 11-02-2015