Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Kopen bij een expert winkel heeft bij toch de voorkeur dan bestellen via internet. Vriendelijke en nog belangrijker de deskundigheid van de verkopers.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (361)

  • Beoordeling: 9.3

    Kopen bij een expert winkel heeft bij toch de voorkeur dan bestellen via internet. Vriendelijke en nog belangrijker de deskundigheid van de verkopers.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 24-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Eeen zeer prettige winkel met goed personeel. Helpen goed. Ook heel fijn dat thuis installeren en dan alles goed uitleggen. Plug and play!
    Geschreven door Klant De Tandarts Heerde uit heerde op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen met advies mooie printer en niet duur gekocht.
    Geschreven door Klant uit tloo-oldebroek op 14-11-2022
  • Beoordeling: 7.9

    goede service goede inlichtingen en informatie
    Geschreven door Klant Felix uit ijsselmuiden op 09-11-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Vooraf online zoeken en daarna in de winkel bekijken. De medewerkers kunnen daarbij goed aangeven of dit het juiste product voor je is en desnoods een alternatief geven
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Hier kan je terecht voor alles q witgoed en kijk en luister plezier.
    Geschreven door Klant Kroon uit kampen op 31-10-2022
  • Beoordeling: 4.4

    uitzoeken in de winkel maar koop via internet
    Geschreven door Klant Goedhart uit wezep op 26-10-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert Frits van Enk in Wezep wordt je prima geholpen en staan de medewerkers altijd voor je klaar. Alle vragen worden zorgvuldig beantwoord. Men neemt alle tijd voor de klant en geen vraag is teveel. Zeer vriendelijk personeel, dat (gelukkig) uitstekend zijn vak verstaat.
    Geschreven door Klant Altena uit kampen op 21-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    tja wat zal ik er eens neer zetten .. Ik heb te veel dingen om op te noemen .. Het is jammer dat Expert niet bij ons in de buurt zit .. We moeten er een 1/2 uur voor reizen .. Maar goed dan heb je ook wel wat .. Veel keuze , snelle service .. Top bezorging .. Eigenlijk heb ik niets aan te merken ..
    Geschreven door Klant uit genemuiden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 6.3

    Jullie website is niet altijd up-to-date
    Geschreven door Klant uit kampen op 28-09-2022
  • Beoordeling: 8.4

    prachtig beeld en prima geluid. mogelijkheden overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.Topper.
    Geschreven door Klant uit kampen op 02-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Ga altijd naar een zaak die gespecialiseerd is in datgene wat je wilt aanschaffen.
    Geschreven door Klant uit elburg op 30-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Zelfde prijs als op goedkope internetsites. Dus top! Hier krijgen we service bij, persoonlijke aandacht. En bovendien LOKAAL!! De plaatselijke ondernemer steunen voor hetzelfde geld!
    Geschreven door Klant Hondema uit hattem op 18-08-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Altijd goede prijs en service
    Geschreven door Klant Souman uit hattemerbroek op 29-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch team van Expert Frits van Enk uit Wezep
    Geschreven door Klant Elhorst uit wezep op 23-07-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Helpen prettig daarom ga ik ook het liefst even naar de winkel ipv online zodat ik me goed kan laten voorlichten
    Geschreven door Klant uit oosterwolde gld op 01-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    zit al in de antwoorden
    Geschreven door Klant uit zwolle op 27-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    de website kan ik niet beoordelen. Ik heb liever een persoonlijk contact met een verkoper. Bij F, van Enk in Wezep krijg ik de voldoende informatie die ik nodig had.
    Geschreven door Klant uit dronten op 15-06-2022
  • Beoordeling: 10.0

    nvt.......
    Geschreven door Klant uit hattem op 08-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak.Niks mis mee.
    Geschreven door Klant uit wezep op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige winkel
    Geschreven door Klant uit zwolle op 31-05-2022
  • Beoordeling: 5.3

    Na jaren alles, zeker 5 tv\'s en 1 tablet en 1 soundbar, te hebben gekocht bij Expert van Enk Wezep was ons laatste bezoek een deceptie.
    Geschreven door Klant Evers uit ijsselmuiden op 31-05-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Expert gaf een goede informatie en zocht mee naar oplossing m.b.t. moeizame levering gewenste combimagnetron zodat aan onze vraag naar tevredenheid werd voldaan
    Geschreven door Klant uit hattem op 06-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede website en makelijk te vinden
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 27-04-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit hattem op 26-04-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Ruime keuze in de winkel. Gastvrij ontvangen en goede service
    Geschreven door Klant uit wezep op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed vakmanschap
    Geschreven door Klant Boertjes uit hattem op 07-04-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel, deskundig en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit hattem op 05-04-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs voor producten
    Geschreven door Klant uit heerde op 05-04-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goed advies
    Geschreven door Klant uit wezep op 04-04-2022