Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Wij zijn tevreden over de aankopen bij expert goede uitleg snelle levering en mooie akties

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn tevreden over de aankopen bij expert goede uitleg snelle levering en mooie akties
    Geschreven door Klant uit zwolle op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en degelijk bedrijf.
    Geschreven door Klant uit heerde op 02-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en snel geholpen bij het kopen van onze homecinema set
    Geschreven door Klant uit kampen op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Uiterst vriendelijk en adequaat geholpen (pluim voor de kennis, uitleg en het enthousiasme van de verkoper) bij de aanschaf van een wasmachine. Deze werd de volgende dag netjes afgeleverd en ingesteld door de monteur in het tijdvenster dat wij wensten. De geboden service van Expert Frits van Enk zorgt ervoor dat wij al jarenlang klant zijn en dit naar alle waarschijnlijkheid ook zullen blijven.
    Geschreven door Klant uit hattem op 20-10-2016
  • Beoordeling: 6.7

    Expert is een goede en betrouwbare witgoed winkel.
    Geschreven door Klant Bosch uit ijsselmuiden op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede productkeuze en goeie levering
    Geschreven door Klant Ordelman uit epe op 29-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Al diverse producten gekocht bij Expert Wezep en ze maken iedere keer weer waar wat ze beloven. Tevens krijg je een goed advies.
    Geschreven door Klant Gelderman uit wapenveld op 28-09-2016
  • Beoordeling: 5.4

    dat was oke
    Geschreven door Klant uit wapenveld op 28-09-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn vaste klant geworden bij Expert Wezep. Goede ervaring met prijs/kwaliteitverhouding en afspraken worden nagekomen
    Geschreven door Klant Overbosch uit heerde op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Super service! Erg klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 11-09-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik zou zeggen, besluit ook eens uw aankoop bij Expert te doen.
    Geschreven door Klant uit elburg op 31-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Wezep is een mooie winkel met een ruim assortiment aan producten waar je blij van wordt. Bovendien helpen ze je met plezier!
    Geschreven door Klant Leeuwen uit oldebroek op 24-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend geholpen. Inwisselen van gekochte goederen mogelijk. Ruim assortiment.
    Geschreven door Klant Schuurman uit wezep op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service, zeer snel geleverd.
    Geschreven door Klant Dieren uit hattem op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    duidelijke website en snelle levering. Prima
    Geschreven door Klant Vierhout uit \'t harde op 29-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Gode, snelle en professionele service zoals je dat vandaag de dag als klant mag verwachten!
    Geschreven door Klant Berger uit \'s-hertogenbosch op 28-07-2016
  • Beoordeling: 5.4

    Ik denk dat U dit verhaal niet op Uw website plaatst maar U mag er eventueel best mijn naam bij zetten
    Geschreven door Klant Ouwehand uit \'t loo. oldebroek op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Online bestelling snel en goed
    Geschreven door Klant uit ijsselmuiden op 23-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Droger is zonder verpakking afgeleverd en keurig op de plaats gezet, oude droger is zelfs meegenomen en naar dochter gebracht zodat deze er ook nog een aantal jaren mee kan drogen.
    Geschreven door Klant Peters uit wezep op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Mijn eerste online aankoop is tot alle tevredenheid verlopen, snel en telefonisch afspraak gemaakt voor wanneer leveren.
    Geschreven door Klant uit heerde op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    goede service
    Geschreven door Klant uit kampen op 27-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Je kunt voor 13.00 uur een product bestellen, en dan wordt het diezelfde avond thuis bezorgd . De winkel belt nog even na om de levertijd te overleggen. Echt goede service!
    Geschreven door Klant uit heerde op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Goed maar iets aan de prijs
    Geschreven door Klant Wienbelt uit wezep op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Snel en overzichtelijk. Alles functioneert zoals het moet.
    Geschreven door Klant uit \'t harde op 25-05-2016
  • Beoordeling: 5.3

    Slechte service. Retour haast niet mogelijk je wordt voor het blok gezet waarna als je een soort gelijk artikel afneemt wel ineens het overige geld retour krijgt.
    Geschreven door Klant Dekker uit swifterbant op 12-05-2016
  • Beoordeling: 8.7

    ik heb een goed gevoel als ik de winkel binnen kom
    Geschreven door Klant Doornewaard uit oosterwolde op 11-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Product info is heel goed.
    Geschreven door Klant Riezebos uit elburg op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goede en overzichtelijke website
    Geschreven door Klant Bastiaannet uit ijsselmuiden op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goed bedrijf met prima service
    Geschreven door Klant Souman uit hattemerbroek op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Een aanrader! Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding fijne, correcte service en levering.
    Geschreven door Klant Boef uit heerde op 05-04-2016