Navigatie

Beoordelingen Expert Wezep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Wezep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Wezep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Olst 6.2

Let op !! Ondanks beloftes is de levering later dan u verwacht!!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (289)

  • Beoordeling: 6.2

    Let op !! Ondanks beloftes is de levering later dan u verwacht!!!!
    Geschreven door Klant Olst uit kampen op 05-04-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Bij expert zit je goed
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 05-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Expert heeft de expertise om u blij te maken ?
    Geschreven door Klant Hutten uit hattem op 03-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    het was eenmooie folderaanbieding, verder desite niet bekeken omdat ik wist welke ik wou
    Geschreven door Klant uit elburg op 31-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit zwolle op 22-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit wezep op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service waaronder het dezelfde dag nog brengen van het product op een overeen te komen tijd tegen een concurrerende prijs. Top!
    Geschreven door Klant uit heerde op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Gewoon goed zoals je kunt verwachten.
    Geschreven door Klant uit heerde op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Supersnelle levering via webshop!
    Geschreven door Klant uit hattem op 26-02-2016
  • Beoordeling: 7.8

    prima service.
    Geschreven door Klant uit hattem op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.4

    HEEL GOEDE SERVICE
    Geschreven door Klant uit kampen op 19-02-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Een zeer goede winkel en het product dat ik heb gekocht bevalt zeer goed!
    Geschreven door Klant uit heerde op 12-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede keuze om hier uw producten te kopen!
    Geschreven door Klant uit oosterwolde gld op 12-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Mooi duidelijke navigatie
    Geschreven door Klant uit ijsselmuiden op 12-02-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Wij hebben hele goede ervaringen met Expert Wezep. Goede voorlichting, prima keuze en behandeling. Uitvoering en plaatsing uitstekend.
    Geschreven door Klant Worp uit wezep op 01-02-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Een prima bedrijf. Goed aanbod en nette prijs
    Geschreven door Klant Tang uit elburg op 22-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel goed geholpen,en als er iets is ,word het zo gauw mogelijk opgelost.
    Geschreven door Klant Vries uit hattem op 22-01-2016
  • Beoordeling: 7.6

    De Samsung Galaxy J5 is een prima Smartphone voor een goede prijs. Mooi Amoled scherm en dus zeer scherp en sterke kleurweergave. Nieuwste software en niet onbelangrijk 4G. Samen met het 5 inch scherm een echte aanrader.
    Geschreven door Klant uit elburg op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Wel eerder in filiaal expert gekocht, maar omdat deze gesloten is, gezocht naar de dichtstbijzijnde winkel. Goede uitstraling, gevarieerd aanbod, goede presentatie, winkel ziet er keurig verzorgd uit.
    Geschreven door Klant Pool uit ijsselmuiden op 11-01-2016
  • Beoordeling: 8.9

    prima afhandeling en product
    Geschreven door Klant uit kampen op 11-01-2016
  • Beoordeling: 5.7

    Product bevalt prima, snelle bezorging door eigen medewerker.
    Geschreven door Klant uit wezep op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Het als verkoper laten blijken dat je oprecht op de klant ingaat
    Geschreven door Klant uit wezep op 24-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Website is niks mis mee alleen het bezorgen is zwaar kloten.
    Geschreven door Klant Ommen uit elburg op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Top service! Snel en persoonlijk bezorgd werd metteen gebeld voor de bezorging of ik thuis was omdat ze het zelf even wilen afgeven.
    Geschreven door Klant uit hattem op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.0

    is een cadeautje, weet niet het resultaat
    Geschreven door Klant uit zalk op 26-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ik wil wel benadrukken dat ik bij een ander filiaal van Expert uitstekend ben geholpen.
    Geschreven door Klant uit oldebroek op 08-11-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en goed advies
    Geschreven door Klant Rosendal uit wezep op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede website, met voldoende keuzes
    Geschreven door Klant Boven uit wezep op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service enuitleg van het product
    Geschreven door Klant uit ijsselmuiden op 03-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    de service van het bezorgen is top
    Geschreven door Klant uit wezep op 02-10-2015