Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.2

Prettige medewerkers, gericht op verkoop en daar behulpzaam in. Voor oudere doelgroep graag wat meer uitleg geven over de mogelijkheden van bv i-pad.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (252)

  • Beoordeling: 6.2

    Prettige medewerkers, gericht op verkoop en daar behulpzaam in. Voor oudere doelgroep graag wat meer uitleg geven over de mogelijkheden van bv i-pad.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.8

    goede wijn behoeft geen krans.
    Geschreven door Klant Arends uit apeldoorn op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige winkel, zeer goede service en er wordt geluisterd naar de klant. Ik ben al jaren zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Peters uit apeldoorn op 13-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    We zijn zeer goed voorgelicht. De medewerker nam hiervoor alle tijd.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig geholpen in de winkel, wasmachine thuis laten bezorgen. Bezorging op tijd, nog uitleg gekregen over de machine dus ik kon meteen aan de slag! Misschien niet de allergoedkoopste winkel, maar goede service is zeker ook wat waard
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, het personeel weet waar ze het over hebben en luisteren naar je wensen, uitstekende service en vlotte bezorging. Ik beveel deze winkel van harte aan!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 25-10-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, het gevoel hebben dat de klant nog koning is.
    Geschreven door Klant Appelboom uit apeldoorn op 24-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Je kunt gerust bij Expert binnen lopen, ze zullen je zeker geen kat in de zak verkopen !
    Geschreven door Dhr Van der Made uit apeldoorn op 17-10-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Prima geholpen. Zou wel leuk zijn wanneer je een cashbackactie hebt met een leverancier, je ook de einddatum hiervan vermeld. Beetje vervelend wanneer je dit geld niet meer kan ontvangen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Geen review
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goede Service Vriendelijk personeel. Aflevering prima montage prima. Zou zeggen niet verder kijken . Ben in diverse winkels geweest , hier krijg je gelijk een goed gevoel. Prima Toch
    Geschreven door Mevr Van Terwisga uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn bezoek aan expert aan de Mheen in Apeldoorn is ons goed bevallen. De heren weten wat ze verkopen en geven advies.
    Geschreven door Mevr Kim uit apeldoorn op 03-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Prima service en persoonlijke aandacht maakt dat ik graag mijn aankopen doe bij Expert Apeldoorn.
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 27-09-2017
  • Beoordeling: 7.9

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Apeldoorn (De Mheen) is een verrijking voor de expert organisatie. Toewijding en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij iedere keer weer blijven terugkomen.
    Geschreven door Klant Vries uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    koop alle electrische apparatuur bij expert. krijg goede uitleg en de service is zeer goed.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-09-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Goede snelle hulp van deskundig personeel zonder dat je verdrinkt in een enorme winkel.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Nou ik vind dat iedereen zelf z\'n keuze moet maken. Maar met Expert weet je wel zeker dat je iets duurder uit bent maar wel een goede service en een goede garantie hebt.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Nog niet genoeg ervaring
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 19-09-2017
  • Beoordeling: 7.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-09-2017
  • Beoordeling: 9.8

    De beste service ...
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    mooie winkel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 3.5

    Vraag gelijk of het eventuweel geruild of teruggebracht mag worden. Personeel is bij aan kopen vaak aardig. Maar als er iets niet goed is doen ze vaak moelijk.
    Geschreven door Klant Hendriksen uit klarenbeek op 12-09-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Al inmiddels 4 apparaten gekocht bij Expert korianderplein Apeldoorn en zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid die je vaak bij grote \"elektronica-supermarkten\" niet tegenkomt. Zijn zeer tevreden en Expert is een topzaak.
    Geschreven door Dhr Bisalsky uit apeldoorn op 12-09-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Ik vind het prettig om geholpen te worden door iemand met kennis van zaken ,daarom was ik bij expert wel ver weg van waar ik woon maar dat is geen probleem vind ik
    Geschreven door Klant Lindenburg uit hoenderloo op 07-09-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service, aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Expert in Apeldoorn heeft een prettige bediening, ze geven zeer goede uitleg en beantwoorden je vragen. Verder is de service wel het beste punt. Ook thuis bezorging van apparaten en het aansluiten ervan is uitstekend.
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Alles prima
    Geschreven door Klant Taekema uit apeldoorn op 06-09-2017
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn naar tevredenheid geholpen ga zo door
    Geschreven door Klant Marsman uit apeldoorn op 05-09-2017