Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Breman 9.7

Prima service. Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling. Top

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (252)

  • Beoordeling: 9.7

    Prima service. Vriendelijk personeel. Snelle afhandeling. Top
    Geschreven door Klant Breman uit apeldoorn op 23-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Mijn nieuwe wasmachine werd snel geleverd en deskundig geplaatst door vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant Brouwers uit apeldoorn op 12-04-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service gemaakte afspraak nagekomen!
    Geschreven door Klant Van Pruissen uit apeldoorn op 11-04-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prima winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel, en ook nog een leuke prijs. Zeer zeker aan aanrader, ook qua service
    Geschreven door Klant Bloks uit apeldoorn op 11-04-2018
  • Beoordeling: 7.2

    Vriendelijk personeel dat je graag helpt
    Geschreven door Klant Smale uit apeldoorn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is naar mijn mening een hele goede winkel met goede service. En de prijs is ook goed van kwaliteit, niet te duur, maar ook niet te goedkoop; een echte aanrader!
    Geschreven door Klant Faber uit apeldoorn op 29-03-2018
  • Beoordeling: 7.9

    .
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-03-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Vlotte afhandeling
    Geschreven door Klant Kluin uit apeldoorn op 22-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    prima winkel niet te grootschalig
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Deze winkel kan ikiedereen aanbevelen. Perfect.
    Geschreven door Klant Van Bergen uit apeldoorn op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn goed geholpen en duidelijke uitleg. Dus kom zeker nog een keer terug
    Geschreven door Klant De Vos uit apeldoorn op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Alles voor de nieuwe keuken van ATAG gekocht. Zeer goede service en prijs / kwaliteitsverhouding!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie duidelijke selectie van producten. Kundig, geduldig en vriendelijk personeel. Ze weten twijfels weg te nemen en te enthousiasmeren in de winkel. Ze denken met je mee en bieden een complete oplossing en ze komen het vervolgens ook nog voor je installeren.
    Geschreven door Klant Dekkers uit apeldoorn op 19-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    De tv was niet online te bestellen. Ik ging naar een expert vestiging, en het werd voor me geregeld. Top service
    Geschreven door Klant uit reuver op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service en deskundige medewerkers. Dit al vele jaren. Nemen de tijd voor je. Prima instalatie sevice. Komen afspraken 100% na.
    Geschreven door Klant Steffers uit apeldoorn op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    zeer prettige winkel voor je inkopen.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel met goed advies en service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 22-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    zie vorige opmerking.
    Geschreven door Klant Selker uit apeldoorn op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Fijne winkel, deskundig personeel,goed advies!
    Geschreven door Klant Licht uit apeldoorn op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant Van Zoeren uit apeldoorn op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Service waar je van op aan kan, erg prettig.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.8

    prettige bediening en veel deskundigheid ook moeilijke vragen zijn geen probleem, waardoor je de juiste keus maakt. echt een aanrader.
    Geschreven door Klant Postma uit nijmegen op 29-12-2017
  • Beoordeling: 7.7

    Deskundige service, goede klant herkenning en bereidheid tot service.
    Geschreven door Klant De Vries uit loenen gld op 17-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Expert heeft deskundig personeel , vlotte levering en garantie.
    Geschreven door Klant Germing uit apeldoorn op 17-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Keurig geholpen, qua levering meedenkent met de klant. Super netjes geïnstalleerd. Monteur is echt een vakman. Nogmaals dank. Wij zijn erg blij met onze aankoop. Een prachtige tv.
    Geschreven door Klant Versteeg uit apeldoorn op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Prima service, eerlijke informatie over kwaliteit van de verschillende apparaten waardoor je een bewuste keuze kunt maken in de prijs kwaliteit afweging.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 13-12-2017
  • Beoordeling: 2.7

    Website wel goed
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Goed geholpen in de winkel. Verkoper weet waar hij over praat. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant Ham uit apeldoorn op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-11-2017
  • Beoordeling: 9.9

    je kan naar Media markt maar service kennen ze daar niet
    Geschreven door Klant Brinkman uit apeldoorn op 27-11-2017