Navigatie

Beoordelingen Expert Apeldoorn

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Apeldoorn die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Apeldoorn. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.4

Er werd een extra stekkerdoos geleverd omdat het snoer van de wasmachine te kort was. Dit snoer zat, zoals gebruikelijk met een bandje bij elkaar gebonden. Ik keek, toen de bezorgers weg waren achter de wasmachine. Het bandje van het snoer zat nog bij elkaar. Ik weet niet beter dan dat een snoer los moet hangen om oververhitting te voorkomen. Dit vind ik niet juist bij een aflevering waar ook aangesloten wordt. Mijn moeder is 93 en zou nooit meer achter de machine gekeken hebben, terwijl daar mijns inziens een brandgevaarlijke situatie aanwezig was

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (695)

  • Beoordeling: 7.4

    Er werd een extra stekkerdoos geleverd omdat het snoer van de wasmachine te kort was. Dit snoer zat, zoals gebruikelijk met een bandje bij elkaar gebonden. Ik keek, toen de bezorgers weg waren achter de wasmachine. Het bandje van het snoer zat nog bij elkaar. Ik weet niet beter dan dat een snoer los moet hangen om oververhitting te voorkomen. Dit vind ik niet juist bij een aflevering waar ook aangesloten wordt. Mijn moeder is 93 en zou nooit meer achter de machine gekeken hebben, terwijl daar mijns inziens een brandgevaarlijke situatie aanwezig was
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Prima product voor een goede prijs
    Geschreven door Klant uit ugchelen op 24-10-2023
  • Beoordeling: 6.6

    Prima prijs tijdens een 20% korting weekend
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn ervaring met jullie is goed en dicht bij huis
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Goed advies. Deskundig. Prima levering. Scherpe aanbiedingen.
    Geschreven door Klant Averesch uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Mee denkend personeel
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    positieve ervaringen in alle opzichten
    Geschreven door Klant Weddepohl uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Wij zijn prettig geholpen, goede prijzen en deskundig advies. Een fijne winkel!
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Vooral zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Onze eerste grote aankoop bij Expert en wat ons betreft blijven we hier komen, super tevreden.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer behulpzaam personeel die weten welke apparaat bij je wensen aansluit. Geen vraag is te veel en niets is teveel moeite. Ik zou deze winkel bij iedereen aanraden
    Geschreven door Klant Mulder uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Ik kocht een huistelefoon. De handleiding is zeer (te) uitgebreid
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Had een printer nodig en was in de aanbieding.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Ze namen alle tijd werd goed geholpen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-09-2023
  • Beoordeling: 8.7

    I.v.m. Aanschaf nieuwe Sony tv plus soundbar uitstekend advies en uitleg in de winkel gehad. De levering en installatie verliepen zoals verwacht ook prima. Expert is al met al een aanrader voor de consument.
    Geschreven door Klant Bulder uit apeldoorn op 11-09-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Alles is prima verlopen, zowel in de winkel als tijdens de bezorging
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 11-09-2023
  • Beoordeling: 7.5

    goed geholpen en bij aflevering goede uitleg over werking van het apparaat
    Geschreven door Klant uit beemte broekland op 08-09-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Bij de prijs die voor artikel staat kwam bij onze wasmachine en droger nog btw bij.
    Geschreven door Klant uit beekbergen op 01-09-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt netjes geholpen
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-08-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Samsung tv gekocht bij expert Apeldoorn Deze laten ophangen en installeren Erg tevreden en blij mat aankoop I v d A
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 28-08-2023
  • Beoordeling: 9.7

    super zaak
    Geschreven door Klant Garnier uit apeldoorn op 24-08-2023
  • Beoordeling: 9.8

    in alle opzichten goed geholpen.
    Geschreven door Klant Pistorius uit apeldoorn op 22-08-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Behulpzaam personeel we zijn erg blij mee & We komen zeker terug 👍
    Geschreven door Klant Timmermans uit apeldoorn op 21-08-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Goed geholpen vanaf het moment van bestellen in de winkel, tot de aflevering thuis.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over expert
    Geschreven door Klant Van Slooten uit apeldoorn op 18-08-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Bijzonder tevreden 👍
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 18-08-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Goede service. Prijs kan scherper.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 10-08-2023
  • Beoordeling: 7.6

    Mooie fijne droger A+++ helaas 1 manco, het stofklepje...
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 03-08-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Mijn favoriete winkel qua witgoed
    Geschreven door Klant Patty uit vaassen op 02-08-2023