Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Goede service en prijs kwaliteit.👍

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en prijs kwaliteit.👍
    Geschreven door Klant uit veghel op 21-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    In de winkel zijn mijn vrouw en zoon goed geholpen. Bij het afwikkelen had de verkoper een kleine vergissing gemaakt (kan gebeuren) maar is een dag later opgelost. De installatie van de gekochte tv gebeurde door een uitermate vriendelijke en behulpzame en deskundige service-monteur van Expert. Als die bij je vertrekt is alles tip/top in orde. Perfect! Deze ervaring deelden we binnen onze vriendenkring reeds eerder met de installatie en aflevering van een tv en wasautomaat. Top!
    Geschreven door Klant Van der Heijden uit vorstenbosch op 20-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    zo doorgaan
    Geschreven door Klant Van de Weem uit mill op 20-07-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed geholpen! Vriendelijke verkoper en snelle service.
    Geschreven door Klant Geerts uit gemert op 19-07-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Geen gedoe, alles klopte. dat heet ontzorgen.
    Geschreven door Klant Jansen uit uden op 15-07-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen in de winkel en tijdens de bezorgen van de producten
    Geschreven door Klant uit zeeland op 13-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit beek en donk op 13-07-2021
  • Beoordeling: 7.7

    fine winkel. overzichtelijk. klantvriendelijk. goede service.
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 09-07-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goede uitleg en advies over het product dat u wilt kopen
    Geschreven door Klant uit uden op 08-07-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Expert prijzen met de vertrouwde service van BEN!
    Geschreven door Klant uit uden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bij het kopen van een tv ben ik in de expertwinkel te Uden goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.0

    N v t
    Geschreven door Klant uit uden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Eerlijk en goed advies gekregen in de winkel. Snelle levering op afgesproken tijdstip.
    Geschreven door Klant Zummeren, Van uit veghel op 05-07-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden met de aankoop en de levering en installatie !.
    Geschreven door Klant Toorenaar uit uden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Wij bevelen Expert aan Goede afspraken en vriendelijk
    Geschreven door Klant Peters uit uden op 05-07-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne deskundige en enthousiaste medewerkers en fijne winkel
    Geschreven door Klant uit heesch op 01-07-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Wij zijn erg te vrede over de levering en service.
    Geschreven door Klant Van den Wijngaard uit odiliapeel op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Vaatwasser besteld, wordt snel geschakeld en gekeken voor levering. Keurig bezorgd en gemonteerd en wordt door monteur meegedacht met de klant. Alles wordt keurig opgeruimd en meegenomen
    Geschreven door Klant Van Bakel uit vorstenbosch op 01-07-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service, dus Expert is een aanrader!
    Geschreven door Klant uit uden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is een goede winkel Ze hebben mensen in dienst die er verstand van hebben.
    Geschreven door Klant uit uden op 29-06-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Bij ben van dijk altijd goeie service met een glimlach. Goed en kundig personeel. Wij zijn erg tevreden.
    Geschreven door Klant Van Brakel uit reek op 29-06-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Van te voren thuis eerst goed oriënteren,dat scheelt in tijd
    Geschreven door Klant uit uden op 24-06-2021
  • Beoordeling: 8.7

    prettig winkelen
    Geschreven door Klant uit veghel op 23-06-2021
  • Beoordeling: 8.3

    een aanrader om voor jullie te kiezen.
    Geschreven door Klant uit uden op 23-06-2021
  • Beoordeling: 9.0

    dat ze zeer goed geholpen worden.
    Geschreven door Klant Van Lent uit uden op 17-06-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Van der Laan uit sint anthonis op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geadviseerd en snel geholpen
    Geschreven door Klant Van De Ven uit uden op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.2

    De bezorger was echt een beunhaas
    Geschreven door Klant Engelen uit boekel op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik heb bij expert een nieuwe vaatwasser gekocht , omdat zij mij in het verleden ook altijd goed hadden geholpen. Ook deze keer werd ik goed geholpen, wanneer de jongere en minder ervaren verkoper geen antwoord wist of twijfelde, dan vroeg hij het aan een ander zodat hij er zeker van was dat ik goed geholpen werd. Expert Uden vind ik een fijn en betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant Dekkers uit vorstenbosch op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goede ervaring bij aankoop van onze nieuwe wasmachine
    Geschreven door Klant Wolvers uit uden op 31-05-2021