Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Tv en soundbar gekocht. Erg tevreden en wij waren al vaste klant.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1008)

  • Beoordeling: 8.9

    Tv en soundbar gekocht. Erg tevreden en wij waren al vaste klant.
    Geschreven door Klant uit uden op 18-04-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Monteurs waren vriendelijk en zeer behulpzaam!
    Geschreven door Klant Walk uit grave op 15-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekend komen zeker terug
    Geschreven door Klant uit uden op 12-04-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Prettige verkopers die luisteren naar de cliënten
    Geschreven door Klant Van Hinthem uit schaijk op 11-04-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Expert van Dijk heeft een ruime keuze
    Geschreven door Klant Brands uit berghem op 08-04-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede ervaringen met Expert Van Dijk in Uden
    Geschreven door Klant Glimmerveen uit veghel op 08-04-2024
  • Beoordeling: 8.4

    Alles was naar volle tevredenheic
    Geschreven door Klant Hamel uit veghel op 20-03-2024
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne zaak volop keuze vriendelijke bediening
    Geschreven door Klant Zanden uit veghel op 18-03-2024
  • Beoordeling: 8.0

    Prima geholpen en tevreden over mijn aankoop
    Geschreven door Klant uit uden op 18-03-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Niet betalen zonder de producten mee te krijgen, want dan kan je heel lang wachten
    Geschreven door Klant Bervoets-woortman uit uden op 11-03-2024
  • Beoordeling: 7.1

    Zo doorgaan
    Geschreven door Klant uit veghel op 05-03-2024
  • Beoordeling: 6.0

    Zie vragenlijst hierboven
    Geschreven door Klant uit veghel op 05-03-2024
  • Beoordeling: 9.2

    Hier in Uden hebben ze geen tijd om de telefoon op te nemen. Wanneer je een berichtje mailt dan wordt je snel teruggebeld
    Geschreven door Klant Veen uit uden op 04-03-2024
  • Beoordeling: 9.7

    Heel erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Jens heeft ons keurig geholpen met een geschikte koffiemachine die past bij onze wensen! Onze huidige koffiemachine is defect gegaan had ik telefonische vermeld. Ik kwam binnen en voordat ik het gesprek begon had ik al koffie in mijn handen, verzorgd door Damian. Mijn complimenten aan dit top team!!! :D
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit volkel op 02-02-2024
  • Beoordeling: 5.3

    ik ben nog altijd tevreden maar met de printer die niet goed werkt en ik hoor daar niets over duurd wel te lang
    Geschreven door Klant Van Uden uit herpen op 25-01-2024
  • Beoordeling: 7.7

    zorg dat alle modellen in de winkel te zien zijn
    Geschreven door Klant uit uden op 24-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon uitstekend.
    Geschreven door Klant Blokland uit uden op 23-01-2024
  • Beoordeling: 4.2

    Slecht geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 22-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn zeer correct geholpen. had me voorbereid maar in de winkel waren de verschillende categorieën in de machines duidelijk opgesteld en werden de verschillen duidelijk verteld zodat we voor ons de juiste keuze hebben kunnen maken. zeer content hierover.
    Geschreven door Klant uit volkel op 18-01-2024
  • Beoordeling: 8.5

    De ervaring is zeer goed 👍
    Geschreven door Klant Gloudemans uit uden op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.0

    Gewoon dóórgaan
    Geschreven door Klant Nijenhuis uit uden op 10-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne mensen die je heel goed helpen .
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 10-01-2024
  • Beoordeling: 7.3

    Goede en fijne winkel
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 04-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Goed is goed
    Geschreven door Klant Wolf uit uden op 31-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Over het algemeen zijn we goed tevreden over expert.👍
    Geschreven door Klant uit veghel op 30-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Raad een ieder aan om om Expert te bezoeken en zakendoen.
    Geschreven door Klant Cornelisz uit veghel op 29-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Goede deskundige medewerkers, die alle tijd nemen voor je. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit helmond op 28-12-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Nee geen behoeften
    Geschreven door Klant Richters uit veghel op 26-12-2023
  • Beoordeling: 6.0

    Slecht behandeld jens had veel gelogenals ik belde loog hij nog over dat er philipsman mijn tv komt maken was niet waar later in de winkel heeft jens ook toegegeven dat hij gelogen had wel heeft hij excuus aangeboden
    Geschreven door Klant uit mill op 26-12-2023