Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

Goede hulp. Klachten worden snel, en goed afgehandeld

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 7.5

    Goede hulp. Klachten worden snel, en goed afgehandeld
    Geschreven door Klant uit heesch op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Laat je adviseren. Dat kunnen ze erg goed bij Expert Ben van Dijk!
    Geschreven door Klant Toonen uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede verkopes wanner men een product niet verkocht wordt door expert bijvoorbeeld gaming monitoren wordt je netjes verwezen naar een firma die deze apparatuur wel verkoopt
    Geschreven door Klant Van Daalen uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Dank u... neen
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goede levering en leveringsproces,
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Expert zeer betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Nelissen uit heesch op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Snel en accuraat geholpen, snelle levertijd en snelle en prima installatie
    Geschreven door Klant Florentinus uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.3

    goed bedrijf . deskundig peroneel
    Geschreven door Klant Verbruggen uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Tot nog toe zeer tevreden met mijn Samsung wasmachine, maar nog maar een paar weken in gebruik.
    Geschreven door Klant Van Beers uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Vakmensen
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijn en makkelijk bereikbaar,snelle levering, goede service en deskundig advies in de winkel
    Geschreven door Klant uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.8

    We hebben geen website bezocht.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 21-09-2022
  • Beoordeling: 8.7

    nette winkel met prima medewerkers.
    Geschreven door Klant uit uden op 13-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Open winkel,ruime keuze,goede verkoper…we komen er al jaren ook als er een keer iets is wordt het vlug opgelost
    Geschreven door Klant Castelijn uit uden op 09-09-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ontzettend fijn, deskundig en vriendelijk geholpen. Wij geven dit zeker door aan vrienden/bekenden!!
    Geschreven door Klant uit zeeland op 08-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Ga naar expert. Fijne en deskundige hulp bij aankoop van je product.
    Geschreven door Klant Ottema uit uden op 08-09-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Expert maakt de belofte waar.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Als klant sta je hoog in het vaandel, goed advies en goede service.
    Geschreven door Klant Van Rooij-dortmans uit uden op 30-08-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekend advies en fantastische service!
    Geschreven door Klant Verhoef uit uden op 23-08-2022
  • Beoordeling: 6.2

    niet nodig.
    Geschreven door Klant uit veghel op 19-08-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit veghel op 18-08-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Perfecte service
    Geschreven door Klant uit uden op 15-08-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Afspraken zijn ook afspraken.
    Geschreven door Klant Segers uit tilburg op 12-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Nette zaak, goed en vakkundig personeel dat meedenkt met de klant.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit uden op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Alles, van advies bij kopen t/ m plaatsing geweldig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit odiliapeel op 09-08-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Erg fijn en vriendelijk geholpen. Ik ga hier graag weer heen voor een volgende aankoop.
    Geschreven door Klant Baas uit megen op 01-08-2022
  • Beoordeling: 6.8

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit uden op 29-07-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Duidelijke en gedegen uitleg, er werd meegedacht met ons en ze hadden alle tijd en aandacht.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit reek op 25-07-2022
  • Beoordeling: 6.9

    geven slechte informatie bij aankoop laten je voor extra garantie betalen terwijl deze achteraf gewoon al op de machine zat
    Geschreven door Klant uit uden op 25-07-2022
  • Beoordeling: 6.6

    Elders kopen.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 18-07-2022