Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.5

In de winkel vaak lang wachten voor je aan de beurt bent, maar goede uitleg en tijd voor je, als je eenmaal aan de beurt bent. Zelf letten op kortingsacties, scheelt je veel in je portemonnee. De winkel op zich vind ik minder gezellig, maar alles gesorteerd, dus makkelijk te vinden waar je moet zijn. Wij kopen al 38 Jr. hier. Eerst bij Ben en nu bij Ben Expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 8.5

    In de winkel vaak lang wachten voor je aan de beurt bent, maar goede uitleg en tijd voor je, als je eenmaal aan de beurt bent. Zelf letten op kortingsacties, scheelt je veel in je portemonnee. De winkel op zich vind ik minder gezellig, maar alles gesorteerd, dus makkelijk te vinden waar je moet zijn. Wij kopen al 38 Jr. hier. Eerst bij Ben en nu bij Ben Expert.
    Geschreven door Klant uit boekel op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Makkelijk en toch goed.
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 04-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Snel geholpen
    Geschreven door Klant Klokgieter uit boekel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We kwamen eigenlijk voor een hdmi kabel. Door het uitstekende advies gingen we een dvd speler weg.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Voor goed advies en persoonlijke aandacht ga ik naar Expert.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies gekregen en ben dan ook heel blij met mijn stoomstrijkijzer
    Geschreven door Klant Van der Horst uit de mortel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit druten op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Heel goed geholpen goed en duidelijk uitgelegd prima winkel met net en goed geschoold personeel
    Geschreven door Klant Arts uit beneden leeuwen op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Vertrouwd bedrijf, met kwalteit
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij hebben een goede vrieskast gekocht
    Geschreven door Klant Schepens uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ga zo door...prijs mag wel iets zakken
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed voorgelicht en afspraken levering prima nagekomen.
    Geschreven door Klant Ast,van uit uden op 01-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en aardig. Snelle levering ook
    Geschreven door Klant Hendriks uit uden op 28-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit schaijk op 28-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prettig en vriendelijk personeel en winkel.
    Geschreven door Klant Schuts uit uden op 27-10-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Winkel zeer prettig. Bezorging matig door minder goede product kennis
    Geschreven door Klant uit uden op 27-10-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb een inductiekookplaat gekocht en ben uitstekend geholpen door de verkoper. Door mijn fout was er een misverstand ontstaan en deze is met volle tevredenheid opgelost. Complimenten aan de verkoper. Ik ben zeer tevreden over de aankoop.
    Geschreven door Klant uit boekel op 23-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    zeer netjes en met kennis van zaken geholpen door een medewerker. ook de levering is netjes verlopen, ook daarbij nogmaals een goede uitleg over de werking van de wasmachine gehad met de functies.
    Geschreven door Klant uit boekel op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Prima afhandeling, alleen LG promotie haperde in eerste instantie, maar is nu nog in behandeling
    Geschreven door Klant uit veghel op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Voor een goede service en deskundige voorlichting ga dan naar Expert Uden.
    Geschreven door Klant Rademaker uit uden op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De klant is nog koning bij Expert in Uden.
    Geschreven door Klant uit grave op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super goede service , zowel in de winkel als van de bezorgers.
    Geschreven door Klant Van Breugel uit nijmegen op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    ----------
    Geschreven door Klant uit grave op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    ...... .......
    Geschreven door Klant uit heesch op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Vakkundig, vriendelijk, behulpzaam en snel
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne service en goede tips voor het kopen van een nieuwe kookplaat.We zijn tevreden
    Geschreven door Klant Nolle uit uden op 01-10-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Duidelijk en snelle site met superhandige filters.
    Geschreven door Klant uit langenboom op 27-09-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Deze keer ben ik goed geholpen
    Geschreven door Klant uit schaijk op 15-09-2021
  • Beoordeling: 4.6

    Ik vnind het lastig hier wat te vemekden omdat ik het idee heb dat de medewerkers de intentie hebben goed voor hun klanten te zorgen. Helaas is dat niet het geval. TV gekocht die helemaal niet aan de verwachting voldoet en ik word nu aan het lijntje gehouden. Hoor niets al wordt er telkens gezegd dat ze naar een oplossing zoeken
    Geschreven door Klant Van Duren uit volkel op 13-09-2021