Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verheijden 9.1

prima service en vertrouwd adres

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (995)

  • Beoordeling: 9.1

    prima service en vertrouwd adres
    Geschreven door Klant Verheijden uit uden op 07-11-2023
  • Beoordeling: 7.3

    Goed ,tevreden.
    Geschreven door Klant Van Delst uit nistelrode op 03-11-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Het is alleen jammer dat ze in de winkel, via telefoon niet te bereiken zijn ! Omdatr ze te weinig personeel hebben.
    Geschreven door Klant Van Den Velden uit veghel op 02-11-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Goede uitleg over de producten en snelle bezorging. Ik ben tevreden! Anita
    Geschreven door Klant uit uden op 26-10-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Ik kom al jarenlang in deze winkel en ben een zeer tevreden klant.
    Geschreven door Klant Van Kessel uit veghel op 25-10-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Goed bevallen
    Geschreven door Klant uit sint anthonis op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.9

    De verkoper wist waar hij het over had. De informatie (aansluiting)over het apparaat was eenvoudig thuis te doen.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-10-2023
  • Beoordeling: 9.5

    het aansluiten van de apparaten is wel zo fijn
    Geschreven door Klant Selten uit uden op 25-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wilde een diepvries kopen van Beko dat in de aanbieding was maar niet op voorraad. De medewerker Ton van expert Uden was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een dikke 10 voor de medewerkers in Uden
    Geschreven door Klant uit veghel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke werknemers en behulpzaam en goed met de geleverde goederen bezorgen Eerst kijken en dan plaatsen dat vond ik uitstekend Ben van van plan meer te kopen Bv Smeg apparaturen
    Geschreven door Klant Naranjo uit volkel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    heel tevreden, goed advies en aankoop werd in de auto gezet
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Goed advies en snelle levering.
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Deze zaak is echt een aanrader. Super personeel
    Geschreven door Klant uit simpelveld op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Bij exper super
    Geschreven door Klant uit veghel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 7.1

    Ben tevreden.
    Geschreven door Klant Van der Pol uit odiliapeel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie winkel met een goede uitstraling. Je wordt super geholpen door de medewerkers en ze komen hun afspraken goed na. Ook de deskundigheid is goed van de medewerkers en de bezorger. Zeer snelle levering. Kortom ik raad deze winkel zeer goed aan.
    Geschreven door Klant Heuvel uit mill op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Nieuwe koel/diepvries kast Geweldig snel en correct bezorgd!!!
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    - Snelle Service - Behulpzame medewerkers
    Geschreven door Klant Oda uit oss op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    ik ben zeer tevreden over de geleverde service , ik zal het zeker bij anderen aanbevelen
    Geschreven door Klant Van Kasteren uit veghel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Personeel is zeer ervaren
    Geschreven door Klant Van Oort uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.0

    Goed en net advies/service. Dat is een eventuele meerprijs meer dan waard!
    Geschreven door Klant Koopmans uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Rutten uit veghel op 24-10-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goede vakkundige bediening.
    Geschreven door Klant Luijters uit uden op 24-10-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Nee, ik doe zelf het voorwerk als ik wat aanschaf
    Geschreven door Klant uit schaijk op 04-10-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies gekregen
    Geschreven door Klant Van Der Aa uit uden op 14-09-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Ik heb momenteel niet veel ervaring; ik heb net de bestelling opgehaald die mijn zoon had besteld. In de toekomst wil ik graag andere huishoudelijke artikelen bij u aanschaffen, zoals een mixer, een stofzuiger en een strijkijzer.
    Geschreven door Klant uit uden op 13-09-2023
  • Beoordeling: 8.0

    winkel is goed .
    Geschreven door Klant uit uden op 11-09-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Goed begrip voor ons probleem
    Geschreven door Klant Van Rijn uit veghel op 08-09-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Hier in Uden zeer goed geholpen en tevens snelle en goede levering.
    Geschreven door Klant Van Doorn uit uden op 01-09-2023
  • Beoordeling: 10.0

    goed bedrijf goede voorlichting!
    Geschreven door Klant uit uden op 30-08-2023