Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Kok 9.5

Kundige en vriendelijke winkelservice, kundige en vriendelijke installatie. Top winkel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (871)

  • Beoordeling: 9.5

    Kundige en vriendelijke winkelservice, kundige en vriendelijke installatie. Top winkel!
    Geschreven door Klant De Kok uit veghel op 29-11-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Goede betrouwbare winkel
    Geschreven door Klant Van Duin uit uden op 29-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    deskundige bediening
    Geschreven door Klant Van Den Nieuwenhuizen uit heeswijk dinther op 28-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Top geholpen!
    Geschreven door Klant uit uden op 28-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Goede winkel met goede adviezen
    Geschreven door Klant uit sint-oedenrode op 22-11-2022
  • Beoordeling: 8.6

    Vriendelijk personeel en geen lange wachttijden voordat je geholpen wordt
    Geschreven door Klant uit mill op 21-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.
    Geschreven door Klant uit veghel op 18-11-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk en deskundig personeel. Goede adviezen. Mooie zaak.
    Geschreven door Klant uit schaijk op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert, goede service en vakbekwaamheid, staan hoog in t vaandel. Wij zijn zéér tevreden.
    Geschreven door Klant Vanbussel uit veghel op 11-11-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Top service en verkopers die echt luisteren en helpen met kundig advies!
    Geschreven door Klant Van Kemenade uit nistelrode op 06-11-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Perfecte service.
    Geschreven door Klant Rongen Vd Ven uit schaijk op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel met vakkundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen in winkel. Product ook goede kwaliteit. Bedankt voor advies.
    Geschreven door Klant Opolony uit uden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Miele wasmachine is en blijft de beste
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Zij kunnen bijna alles leveren en laten bestellen duurt ook niet echt lang.
    Geschreven door Klant Stoffels uit uden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 7.7

    We komen regelmatig bij expert en krijgen altijd deskundig advies. Ook goede ervaring met installatie door technicus.
    Geschreven door Klant uit veghel op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.1

    De bezorger verdient nog enige aandacht.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Perfect!!!
    Geschreven door Klant Danen uit nistelrode op 03-11-2022
  • Beoordeling: 8.0

    Vervelend dat ik een tijdje door de winkel moest rondlopen voordat ik geholpen werd. De medewerker zou aan kunnen geven dat hij/zij bezig is en aangeven hoe lang het kan gaan duren. De rest was verder oke.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Super goed geholpen in de winkel en correcte levering.
    Geschreven door Klant uit uden op 28-10-2022
  • Beoordeling: 8.1

    Goed geholpen. Volgende keer de buitengaat van de dv geven ipv de binnengaat. Vriezer paste niet, wordt netjes opgelost, moeten alleen nu langer wachten en de prijs is anders 🙈
    Geschreven door Klant uit uden op 28-10-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Kundige verkoper . Veel product kennis.
    Geschreven door Klant uit veghel op 26-10-2022
  • Beoordeling: 6.9

    Model was niet op voorraad maar toch snel geleverd.
    Geschreven door Klant Van Dinther uit uden op 22-10-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Expert is goed,heb het al met andere mensen gedeeld
    Geschreven door Klant Driessen uit uden op 21-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    De twee minuten zijn ruimschoots voorbij.
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Professionele begeleiding bij aankoop en geweldig nette bezorging en installatie.
    Geschreven door Klant uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Goede hulp. Klachten worden snel, en goed afgehandeld
    Geschreven door Klant uit heesch op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.8

    Laat je adviseren. Dat kunnen ze erg goed bij Expert Ben van Dijk!
    Geschreven door Klant Toonen uit uden op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Goede verkopes wanner men een product niet verkocht wordt door expert bijvoorbeeld gaming monitoren wordt je netjes verwezen naar een firma die deze apparatuur wel verkoopt
    Geschreven door Klant Van Daalen uit veghel op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.0

    Dank u... neen
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2022