Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Melis 9.3

onlangs voor de eerste keer bij expert een aankoop gedaan. erg tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en hulpvaardigheid van de medewerkers . Er is voldoende keuze en je wordt niet op het kopen van dure producten aangedrongen. service installeren super! ook toen de installateur net weg was en de tv een fout code aangaf direct iemand aan de lijn die me kon helpen . en degene die het geïnstalleerd had belde direct terug. wat een service!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (708)

  • Beoordeling: 9.3

    onlangs voor de eerste keer bij expert een aankoop gedaan. erg tevreden over de klantvriendelijkheid, deskundigheid en hulpvaardigheid van de medewerkers . Er is voldoende keuze en je wordt niet op het kopen van dure producten aangedrongen. service installeren super! ook toen de installateur net weg was en de tv een fout code aangaf direct iemand aan de lijn die me kon helpen . en degene die het geïnstalleerd had belde direct terug. wat een service!
    Geschreven door Klant Melis uit venhorst op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De tijd drong voor de cashback van Samsung actie te innen door hulp van de medewerkers alles in goede banen geleid
    Geschreven door Klant Hermans uit uden op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    De medewerker dacht met ons mee. Niet de verkoop van (een) artikel(en) stond voorop, wél de klanttevredenheid.
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 25-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zet extra stap
    Geschreven door Klant Sonneveldt uit stevensbeek op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Is nog niet bezorgd gisteren pas gekocht
    Geschreven door Klant uit veghel op 23-11-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Super hulp gehad !
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 23-11-2021
  • Beoordeling: 6.7

    Goede service
    Geschreven door Klant uit langenboom op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Overzichtelijke winkel, kost weinig moeite om je artikel te vinden.
    Geschreven door Klant uit uden op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service . Goede bezorger .verkoper had veel geduld en goede uitleg net als de bezorger
    Geschreven door Klant Hendriks uit schaijk op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    wij zijn op het gebied van audio perfect geholpen ( zonder enig gewin). Ook de aanschaf van onze droger ging op een zeer deskundige en vriendelijke manier.
    Geschreven door Klant Ottema uit uden op 19-11-2021
  • Beoordeling: 7.7

    In uden bij expert moet je zijn. Daar winkel je heel fijn..
    Geschreven door Klant Van Esch uit heesch op 15-11-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit uden op 15-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima en deskundig advies, word netjes en deskundig thuis afgeleverd. Uitstekende service !
    Geschreven door Klant Emmen uit veghel op 15-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    eerlijkheid en vriendelijk
    Geschreven door Klant Arens uit uden op 15-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service! Medewerker Jens heeft mij geholpen met de aankoop van een TV. Door zijn kennis, ervaring, geduld en zijn grappen was ik meteen om en verkocht. Ik maak zelden mee dat ik zo goed geholpen word. Dezelfde dag heeft hij ook nog eens de TV bij mij afgeleverd. De service kan niet beter, echt top! Bedankt Jens!
    Geschreven door Klant uit uden op 12-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Vaatwasser gekocht als vervanging . Jammer dat er geen showmodel in de winkel stond, maar door goed advies is alles goed verlopen. De vaatwasser werd snel geleverd en perfect ingebouwd, door een zeer deskundige monteur. Fijne geluidsarme machine, die het prima wast en droogt, maar eigenlijk te veel verschillende wasprogramma\'s heeft. Minpuntje het bestekmandje is wat aan de kleine kant. Leuke machine voor niet te veel geld. We zijn er tot nu toe erg blij mee, we hoeven i.i.g. niet meer met de hand de vaat te doen.
    Geschreven door Klant Callaghan uit uden op 11-11-2021
  • Beoordeling: 7.4

    Diepvries en koelkast gekocht, goede service, mis alleen een lampje in de diepvries.
    Geschreven door Klant Van Rijn uit beneden-leeuwen op 08-11-2021
  • Beoordeling: 8.5

    In de winkel vaak lang wachten voor je aan de beurt bent, maar goede uitleg en tijd voor je, als je eenmaal aan de beurt bent. Zelf letten op kortingsacties, scheelt je veel in je portemonnee. De winkel op zich vind ik minder gezellig, maar alles gesorteerd, dus makkelijk te vinden waar je moet zijn. Wij kopen al 38 Jr. hier. Eerst bij Ben en nu bij Ben Expert.
    Geschreven door Klant uit boekel op 04-11-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Makkelijk en toch goed.
    Geschreven door Klant uit vorstenbosch op 04-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Snel geholpen
    Geschreven door Klant Klokgieter uit boekel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.4

    We kwamen eigenlijk voor een hdmi kabel. Door het uitstekende advies gingen we een dvd speler weg.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Voor goed advies en persoonlijke aandacht ga ik naar Expert.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed advies gekregen en ben dan ook heel blij met mijn stoomstrijkijzer
    Geschreven door Klant Van der Horst uit de mortel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit druten op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.8

    Heel goed geholpen goed en duidelijk uitgelegd prima winkel met net en goed geschoold personeel
    Geschreven door Klant Arts uit beneden leeuwen op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk personeel fijn geholpen.
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Vertrouwd bedrijf, met kwalteit
    Geschreven door Klant uit boekel op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Wij hebben een goede vrieskast gekocht
    Geschreven door Klant Schepens uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Ga zo door...prijs mag wel iets zakken
    Geschreven door Klant uit uden op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goed voorgelicht en afspraken levering prima nagekomen.
    Geschreven door Klant Ast,van uit uden op 01-11-2021