Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 2.9

ergens anders kopen is t beste advies

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (474)

  • Beoordeling: 2.9

    ergens anders kopen is t beste advies
    Geschreven door Klant uit berghem op 19-09-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Kundige verkoper !!! En de bezorger was vriendelijk en heel seccuur en daar houdt ik van
    Geschreven door Klant Verhoeven uit uden op 16-09-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben zeer positief over hoe ik behandeld ben bij Expert. In mijn geval vestiging Uden. Geen kritiekpunten.
    Geschreven door Klant Van Baal uit uden op 15-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Expert Uden heeft me zeer fijn geholpen. Persoonlijke aandacht voor mijn wensen!
    Geschreven door Klant Van der Linde uit uden op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Het is prettig winkelen bij Ben van Dijk en de service is prima.
    Geschreven door Klant Werkhoven uit uden op 14-09-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Erg behulpzaam, duidelijke uitleg....fijne sfeer
    Geschreven door Klant uit elsendorp op 08-09-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Gisteren heb ik in een spontane aankoop van een Philips blender/mixer met toebehoren gedaan bij Ben van Dijk / Expert. Onze ervaring daar is zo positief dat we niet op het idee zouden kunnen komen om naar een andere winkel te gaan. Personeel is altijd vriendelijk, dienstbaar, attent en behulpzaam! Meer complimenten heb ik niet!
    Geschreven door Klant uit veghel op 03-09-2020
  • Beoordeling: 4.2

    Stofzuiger miele na 8 weken kapot. Beschuldigd van verkeerd gebruik. Waardoor geen garantie. Wel aanbod gekregen voor aanschaf nwe voor inkoop prijs. Nu 360 euro kwijt voor zuiger van 195 euro
    Geschreven door Klant Hartman uit uden op 02-09-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service en back up indien nodig en toch goede prijs
    Geschreven door Klant Van Den Broek uit uden op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    prettige winkel
    Geschreven door Klant Vd Waal/bastiaans uit sint hubert op 27-08-2020
  • Beoordeling: 6.4

    De producten die van Dijk levert zijn goed, de laatste installatieservice was ronduit onder de maat.
    Geschreven door Klant uit uden op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Kundig personeel met aandacht en uitleg voor klanten!!
    Geschreven door Klant Janssen uit uden op 27-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen,veel keus,zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Wassenberg uit volkel op 26-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben zowel in de winkel als thuis zeer goed geholpen door de medewerkers .
    Geschreven door Klant uit uden op 24-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Super vriendelijke medewerkers, je wordt snel geholpen en je krijgt duidelijke informatie. Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit veghel op 23-08-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Slechtste zaak die er bestaat! Voor ons nooit meer! Slechte service slechte afspraken en telefonisch slecht bereikbaar. Kunnen geen duidelijke informatie verstrekken en onvoldoende personeel in dienst
    Geschreven door Klant Van den Wijngaard uit uden op 21-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Tot nu toe zeer tevreden. Heb ook in het verleden meerdere aankopen bij Ben van Dijk gedaan. Bij vergelijking van producten wordt Expert zeker meegenomen. Zal ook Expert Uden bij anderen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Prima advies en deskundige plaatsing van de inductieplaat. Vrijdag gekocht en woensdag daarop geplaatst. Snelheid en deskundigheid troef!
    Geschreven door Klant Kok uit uden op 20-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De medewerker van Expert dacht actief mee in oplossingen, waardoor een aankoop gedaan werd door mij en deze ook meteen geleverd kon worden, super!
    Geschreven door Klant Snijders uit uden op 14-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig personeel. Goed advies.
    Geschreven door Klant uit uden op 10-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    wij hebben een zeer goede ervaring bij een aankoop van een t.v. bij Expert.
    Geschreven door Klant Groothoff uit uden op 06-08-2020
  • Beoordeling: 6.8

    De verkoper had zelf weinig verstand van het apparaat. Zou contact opnemen met de leverancier en ons daarover informeren. Dat heeft hij niet gedaan. Ik moest daar voor bellen.
    Geschreven door Klant uit uden op 06-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zie hiervoor
    Geschreven door Klant uit grave op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Pas nadat we zelf contact opnamen werd ons verteld dat dat Bosch de machine niet meer leverde. Tot onze volle tevredenheid werd na een nieuwe afspraak het showmodel uit de zaak geleverd en geplaatst.
    Geschreven door Klant Van Stokkom uit uden op 04-08-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kreeg goede en duidelijke uitleg over het product en de diverse merken, zo werdt het voor mij makkelijk mijn keuze te maken. Ook de bezorging verliep goed en bezorgers waren erg vriendelijk
    Geschreven door Klant Holtman uit uden op 03-08-2020
  • Beoordeling: 8.7

    korrecte behandeling en goede de bezorging ,die meneer was vriendelijk en wist van wanten.
    Geschreven door Klant Stempher uit uden op 31-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    We zijn erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-07-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Ik ben laatst in Oss geweest Bij de expert en er werd meedogenloos asociaal gedrag getoond
    Geschreven door Klant Ates uit oss op 30-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wij hebben de liebherr 355020 koelkast onlangs gekocht dit is een ruime koelkast ook erg stil de 3 groente lades zijn ruim houd groente langer vers aan bijde zijde over de hele lengte dus van boven naar beneden in het begin even wennen koelkast kun je naar eigen wens indelen is wel een dure koelkast maar als je de materialen van de glas platen kunnen niet kapot ziet en ook de rekken in de deur dan snap je wel de prijs wel wij zijn er blij mee kan tot nu toe niks negatief vinden.
    Geschreven door Klant Sanders De Jonge uit uden op 29-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goede ervaring en super mee gedacht! Bedankt voor de goede service 👍
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 29-07-2020