Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van der Laan 8.0

Uitstekend personeel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (606)

  • Beoordeling: 8.0

    Uitstekend personeel
    Geschreven door Klant Van der Laan uit sint anthonis op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geadviseerd en snel geholpen
    Geschreven door Klant Van De Ven uit uden op 15-06-2021
  • Beoordeling: 7.2

    De bezorger was echt een beunhaas
    Geschreven door Klant Engelen uit boekel op 14-06-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Ik heb bij expert een nieuwe vaatwasser gekocht , omdat zij mij in het verleden ook altijd goed hadden geholpen. Ook deze keer werd ik goed geholpen, wanneer de jongere en minder ervaren verkoper geen antwoord wist of twijfelde, dan vroeg hij het aan een ander zodat hij er zeker van was dat ik goed geholpen werd. Expert Uden vind ik een fijn en betrouwbaar bedrijf
    Geschreven door Klant Dekkers uit vorstenbosch op 14-06-2021
  • Beoordeling: 9.4

    goede ervaring bij aankoop van onze nieuwe wasmachine
    Geschreven door Klant Wolvers uit uden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Koop bij Expert
    Geschreven door Klant uit uden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top kwaliteit en super service!
    Geschreven door Klant uit uden op 31-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Een hele goede ervaring
    Geschreven door Klant Zonneveld uit uden op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.2

    De mensen zijn goed
    Geschreven door Klant Jangi uit uden op 25-05-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben zeer deskundig en zeer goed geholpen door de betreffende Expert medewerker! Erg prettig!
    Geschreven door Klant uit uden op 25-05-2021
  • Beoordeling: 7.3

    er is veel concurrentie, maar lokaal gekocht
    Geschreven door Klant uit uden op 19-05-2021
  • Beoordeling: 7.6

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant Van Rij uit mill op 12-05-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel en verkopers. Veel ervaring.
    Geschreven door Klant Mollema uit uden op 12-05-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen in de winkel. Nette aflevering en installatie
    Geschreven door Klant uit uden op 09-05-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Keurig geholpen
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 04-05-2021
  • Beoordeling: 4.0

    Expert Ben van Dijk uden. Een winkel met waardeloos personeel waar je jezelf alles behalve serieus genomen voelt.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Installatie was prima, geluid van TV naar Bose Wave en Sony hoofdtelefoon via Bluetooth ingesteld door degene die kwam leveren.
    Geschreven door Klant Ahlberg uit uden op 29-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    prima prijs, goed advies, snelle levering
    Geschreven door Klant uit uden op 29-04-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit uden op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben super tevreden over het geduld van de medewerker Jens van Dijk hij heeft veel geduld met mij gehad over de installatie van de laptop en uitleg ervan en mij verschillende keren moeten bellen om vragen te beantwoorden omdat ik niet naar de winkel kon komen. Daar ben ik ook heel blij mee en hij bleef super vriendelijk. Echt een topper en ook Pepijn die mij deze laptop heeft verkocht. Ik blijf vaste klant van jullie, mijn complimenten ga zo door.
    Geschreven door Klant Jansen uit waalwijk op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service, belde toen ze onderweg waren. Gingen netjes te werk.
    Geschreven door Klant Verwijst uit rips op 15-04-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en eerlijk advies. Klantgericht meedenken. Dit alles voor een zeer concurrerende prijs.
    Geschreven door Klant Jansen uit veghel op 15-04-2021
  • Beoordeling: 4.9

    jammer dat ik het gekochte product niet meer terug kan brengen om te ruilen tegen een betere.
    Geschreven door Klant Koningstein uit uden op 12-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Kennis van zaken, zowel in de winkel als de installateur thuis. Vriendelijk en behulpzaam. Een heel prettige ervaring. Top!
    Geschreven door Klant Steverink uit cuijk op 08-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit uden op 06-04-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Dit zijn geen dozenschuivers die snel geld willen verdienen, maar een erg fijn team dat je helpt tegen meer dan goede prijzen. Top en bedankt!
    Geschreven door Klant Olden uit tilburg op 06-04-2021
  • Beoordeling: 8.8

    Ruime keuze, en mogelijkheid tot uitproberen in de winkel, perfecte installatie service met veel aandacht voor het afstellen en instellen van de installatie
    Geschreven door Klant Van den Broek uit berghem op 29-03-2021
  • Beoordeling: 8.5

    De monteur was vriendelijk en bekwaam en wist wat hij moest doen
    Geschreven door Klant Van Kinderen uit uden op 29-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    ‘S morgens de wasmachine defect en ‘s middags al een nieuwe. We waren hiermee bijzonder geholpen.
    Geschreven door Klant Aarts uit uden op 19-03-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Prima service uitstekende bezorging/installatie/uitleg
    Geschreven door Klant uit den bosch op 17-03-2021