Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Korewijk 7.9

Expert/ Ben van dijk in Uden. Scherpe prijzen, altijd ruimte voor onderhandeling en deskundig advies. Vanwege de scherpe prijzen kopen wij hier, de uitstraling van de winkel laat te wensen over...

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (313)

  • Beoordeling: 7.9

    Expert/ Ben van dijk in Uden. Scherpe prijzen, altijd ruimte voor onderhandeling en deskundig advies. Vanwege de scherpe prijzen kopen wij hier, de uitstraling van de winkel laat te wensen over...
    Geschreven door Klant Korewijk uit uden op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en supermonteur gehad genaamd Ronny!!
    Geschreven door Klant uit veghel op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, fijne service!
    Geschreven door Klant Jans uit uden op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Ga gerust in zee met Expert, dan komt het allemaal goed
    Geschreven door Klant Zonneveld uit uden op 31-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor onze home automatisering heeft Toine ons geholpen, perfect gedaan ! Veel kennis en duidelijke advies !
    Geschreven door Klant uit mill op 23-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Was op zoek naar nieuwe kookplaat, ben bij Expert Uden uitstekend geholpen en van prima advies voorzien. Zeer tevreden hoe we geholpen zijn en geadviseerd. Uiteindelijk erg tevreden met de aankoop en de prijs was ook prima!
    Geschreven door Klant Ariens uit putten op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn ervaring met Expert Uden is zeer positief, super mooie winkel en echt aandacht voor de klant, goede productkennis en met een lach geholpen.
    Geschreven door Klant Erp uit nuland op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Onder de mediamarkt prijs!
    Geschreven door Klant uit uden op 12-12-2018
  • Beoordeling: 6.6

    -
    Geschreven door Klant uit boekel op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    We kunnen het iedereen aan bevelen
    Geschreven door Klant Manders uit uden op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Snel, goed en de deskundig geholpen. Kortom erg tevreden.
    Geschreven door Klant Schepens uit uden op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed
    Geschreven door Klant Pas uit st hubert op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goed en klantvriendelijk. Men komt afspraken na. Dit betreft filiaal Uden.
    Geschreven door Klant Van Baal uit uden op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goed product voor redelijke prijs. snelle levering en correcte bezorging.
    Geschreven door Klant uit langenboom op 27-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben bij expert Uden uitstekend behandeld en voorzien van zeer goed advies. Installatie was ook perfect. 100% tevreden.
    Geschreven door Klant Ramakers uit uden op 27-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke medewerkers. Gewoon top 👍👍
    Geschreven door Klant Verhagen uit uden op 08-11-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant Mienis uit uden op 07-11-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Alles was goed vriendelijke mesen
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Wij zijn heel tevreden over de service. De verkoper had veel kennis en hielp ons doelgericht naar onze wensen. Fijne sfeer in de winkel. Wij zijn inmiddels heel blij met onze nieuwe aankoop! Ga zo door.
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 05-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    goede overzichtelijke en ruime winkel met ruime keus. snelle en vriendelijke bediening bediening. ik ben reeds jaren klant mede door de goede service.
    Geschreven door Klant uit heeswijk-dinther op 05-11-2018
  • Beoordeling: 9.9

    We hadden een tv gekocht, maar we vonden het formaat toch tegen vallen. Gelijk gemaild met de vraag of we deze konden ruilen voor een grotere. Vrij snel een reactie terug dat het geen probleem was. We zijn er super blij mee, prettige winkel goeie service.
    Geschreven door Klant Ulijn uit uden op 31-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima
    Geschreven door Klant uit uden op 30-10-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Enthousiaste en deskundige verkopers, goed advies.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Top 👍duidelijk
    Geschreven door Klant Bunthof uit oss op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Keurig geleverd
    Geschreven door Klant Bontrup uit landhorst op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Heel goed geholpen bij Expert in Uden. Zeer geduldig personeel voor een stel die geen keuze kon maken!
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2018
  • Beoordeling: 8.8

    netjes en goed geholpen
    Geschreven door Klant Martens uit uden op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Dat is perzonlijk en smaak.
    Geschreven door Klant uit uden op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prettig winkelen bij expert, wordt vriendelijk geholpen
    Geschreven door Klant Randjietsingh uit uden op 11-10-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Mits er weinig tot geen prijsverschil is, besteed ik mijn geld liever lokaal
    Geschreven door Klant Nooijen uit uden op 12-09-2018