Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuyten 7.6

Ik heb een gehoorbeperking en expert gaat op zoek samen met mij naar een oplossing.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (430)

  • Beoordeling: 7.6

    Ik heb een gehoorbeperking en expert gaat op zoek samen met mij naar een oplossing.
    Geschreven door Klant Kuyten uit uden op 02-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    prima zaak
    Geschreven door Klant uit veghel op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    wij willen dat winkels blijven bestaan .kopen niet op website, doen jullie dat ook aub.
    Geschreven door Klant Verwegen uit uden op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit veghel op 27-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Consumenten doen er verstandig aan om hun aankopen te doen bij lokale ondernemers! Dus niet shoppen in de winkels en daarna bestellen bij firma\'s online. Kwaliteit en garantie koop je niet alleen online, maar beslist wel offline!
    Geschreven door Klant Wagenaar uit uden op 26-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Wat een leuke medewerkers bij de Expert in Uden! Vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Francois uit uden op 26-06-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Nee
    Geschreven door Klant uit uden op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prima om in de Expert winkel informatie over de producten te halen. Prima winkel en service.
    Geschreven door Klant Wentink uit uden op 25-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Op dit moment geen reactie.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-06-2020
  • Beoordeling: 8.0

    heb vaker besteld is altijd prima juiste info en goede uitleg en zetten alles op hun plaats
    Geschreven door Klant uit odiliapeel op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Super
    Geschreven door Klant Henderson uit elsendorp op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Ben goed gehoord door het personeel en kreeg ruimschoots de tijd om onze keus te maken. Heldere uitleg en er is meegedacht mbt onze wensen!
    Geschreven door Klant uit uden op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel, vriendelijke personeel, wordt netjes geholpen, voor vragen kan je ze altijd bellen. Je wordt serieus genomen en snel geholpen om je probleem op te lossen
    Geschreven door Klant uit uden op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top prijs kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit gennep op 21-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prettig en deskundig geholpen. Met eerdere aankopen hebben we ervaren dat de service uitstekend is.
    Geschreven door Klant Van den Heuvel uit schaijk op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top service
    Geschreven door Klant Van Loon uit uden op 19-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goede service en niet duur
    Geschreven door Klant uit nistelrode op 18-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    goede service, goed geholpen
    Geschreven door Klant uit uden op 17-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Personeel geeft juiste voorlichting tav mijn vragen,zodoende is de keuze voor mijn aparaat snel gemaakt,en ik ben er nog steeds tevreden mee .
    Geschreven door Klant uit uden op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, duidelijke uitleg. nieuwe TV werd mee naar de auto gebracht én oude TV kon kosteloos ingeleverd worden. Komen volgende keer zeker terug.
    Geschreven door Klant uit heesch op 15-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel aardig personeel
    Geschreven door Klant uit volkel op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Klasse
    Geschreven door Klant uit uden op 15-06-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Prima in alle opzichten, maar goede wijn behoeft geen krans !!
    Geschreven door Klant Verbruggen uit veghel op 11-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service
    Geschreven door Klant Van Cuijk uit uden op 11-06-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Middelgrote winkel met voldoende aanbod. Goede en hele sympathieke verkoper, daarom koop ik liever bij dit filiaal dan online waar het product iets goedkoper is.
    Geschreven door Klant uit veghel op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop!!!
    Geschreven door Klant Wassenberg uit uden op 10-06-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Prima geholpen, assortiment is goed, Zeer tevreden !
    Geschreven door Klant uit volkel op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Top winkel...goede sfeer.. goede kwaliteit... Erg behulpzaam
    Geschreven door Klant Van Els uit elsendorp op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Hier kan je gerust naar toe want je wordt er goed en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Crawfurd uit uden op 09-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, overzichtelijke winkel en snelle levertijd.
    Geschreven door Klant uit uden op 08-06-2020