Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Mooi dichtbij. Fijn dat je vooraf kunt zien wat je koopt.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (357)

  • Beoordeling: 8.0

    Mooi dichtbij. Fijn dat je vooraf kunt zien wat je koopt.
    Geschreven door Klant uit st hubert op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit uden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prima electronicawinkel in de buurt.
    Geschreven door Klant uit heeswijk dinther op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    niks
    Geschreven door Klant uit uden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer deskundig en goed geholpen door Ton en zijn expert team in Uden. Ze hebben mij goed geadviseerd bij de aanschaf van een compleet nieuwe inboedel en alles netjes aangesloten bij levering. Ook de totaal prijs van de offerte was zeer scherp en concurrerend met andere bedrijven.
    Geschreven door Klant Van Den Elzen uit zeeland op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Heel tevreden met de hele aankoop en afhandeling .
    Geschreven door Klant Van Zutven uit uden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    uitstekend advies, service en installering
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit erp op 31-10-2019
  • Beoordeling: 5.1

    Slecht komen hun woorden niet na. Regelen het wel.
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldig goed en uitstekend geholpen bij Expert van Dijk te Uden. Een terugkomer!!!!!!!
    Geschreven door Klant Klanderman uit uden op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Er wordt vakkundig geadviseerd dat hebben wij tenminste ervaren
    Geschreven door Klant uit uden op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert is echt een expert
    Geschreven door Klant Van Der Heijden uit schaijk op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede uitleg in de winkel. TV gekocht, wordt thuis netjes geïnstalleerd. Ben helemaal tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert winkel Uden is aan te bevelen. Super service en informatie bij aankoop van een losse airco
    Geschreven door Klant uit schaijk op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Correcte en vlotte bediening, Grote keus aan toestellen. Volgende keer even uitleggen hoe een dergelijk modern apparaat te benaderen. Men koopt niet ieder jaar eeen nieuw scherm.
    Geschreven door Klant uit uden op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert: deskundig personeel, uitstekende service en goede producten !
    Geschreven door Klant Van Dijk uit uden op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vriendelijk personeel en snelle service
    Geschreven door Klant uit uden op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies
    Geschreven door Klant uit uden op 12-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Grote keuze van het artikel wat wij zochten in diverse prijsklasse.
    Geschreven door Klant Van Roij uit uden op 11-07-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Ze helpen graag
    Geschreven door Klant uit uden op 03-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Klantvriendelijk en ter zake deskundig personeel en een goed en gevarieerd aanbod van artikelen.
    Geschreven door Klant Van Hunsel uit uden op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Erg blij met onze nieuwe XL Miele vaatwasser!
    Geschreven door Klant Heythuyzen uit uden op 01-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Een luchtkoeler gekocht. Hele goede service en klantvriendelijkheid. Meedenkend personeel. Een winkel waar je graag komt.
    Geschreven door Klant Soedamah uit odiliapeel op 26-06-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bijzonder tevreden, goede service.
    Geschreven door Klant uit schijndel op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    goede service en vriendelijk te woord gestaan
    Geschreven door Klant uit mill op 24-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Prima winkel + personeel, goede service. Ben zeer tevreden.....
    Geschreven door Klant uit uden op 17-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk en de uitleg goed
    Geschreven door Klant uit landhorst op 27-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel
    Geschreven door Klant - Kempkens uit uden op 23-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende winkel met een erg leuk en professioneel team mensen in Uden
    Geschreven door Klant uit uden op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijn bedrijf
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 08-05-2019