Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Uitstekende winkel met een erg leuk en professioneel team mensen in Uden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (329)

  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekende winkel met een erg leuk en professioneel team mensen in Uden
    Geschreven door Klant uit uden op 15-05-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Fijn bedrijf
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 08-05-2019
  • Beoordeling: 8.6

    !
    Geschreven door Klant uit volkel op 02-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Niet nodig.ik ben verder tevreden over Expert!tot volgende keer.
    Geschreven door Klant uit uden op 30-04-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Alles duidelijk en goede aanbod ook in de winkel de deskundigheid
    Geschreven door Klant Bhawanibhiek uit uden op 23-04-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Hele fijne zaak Expert Ben van Dijk Uden
    Geschreven door Klant Vertogen uit zeeland op 17-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    goede informatie, prettige winkel, keurige aflevering
    Geschreven door Klant uit uden op 15-04-2019
  • Beoordeling: 8.3

    goed tevreden .
    Geschreven door Klant uit uden op 10-04-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Bij mijn beslissing met aanschaf ben ik prima geholpen door de verkoopafdeling en ook thuis bezorgen en aansluiten was goed verzorgd
    Geschreven door Klant uit veghel op 10-04-2019
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit uden op 02-04-2019
  • Beoordeling: 9.2

    prima zaak en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit veghel op 01-04-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch geholpen persoonlijk en oprecht.
    Geschreven door Klant Van der Kooij uit uden op 11-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed geholpen door Marc. Zelfs de meehelpende stagiare was deskundig!
    Geschreven door Klant Koster uit veghel op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.4

    zeer goed uit gelegd van de tv de man hij was zeer rustig
    Geschreven door Klant uit zeeland op 11-02-2019
  • Beoordeling: 7.3

    mijn tandenflosser werkt uitstekend.
    Geschreven door Klant uit uden op 04-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Geweldige service kan het iedereen aanbevelen .👍
    Geschreven door Klant Van den Elzen uit uden op 21-01-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Expert/ Ben van dijk in Uden. Scherpe prijzen, altijd ruimte voor onderhandeling en deskundig advies. Vanwege de scherpe prijzen kopen wij hier, de uitstraling van de winkel laat te wensen over...
    Geschreven door Klant Korewijk uit uden op 14-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service en supermonteur gehad genaamd Ronny!!
    Geschreven door Klant uit veghel op 09-01-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, fijne service!
    Geschreven door Klant Jans uit uden op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Ga gerust in zee met Expert, dan komt het allemaal goed
    Geschreven door Klant Zonneveld uit uden op 31-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor onze home automatisering heeft Toine ons geholpen, perfect gedaan ! Veel kennis en duidelijke advies !
    Geschreven door Klant uit mill op 23-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Was op zoek naar nieuwe kookplaat, ben bij Expert Uden uitstekend geholpen en van prima advies voorzien. Zeer tevreden hoe we geholpen zijn en geadviseerd. Uiteindelijk erg tevreden met de aankoop en de prijs was ook prima!
    Geschreven door Klant Ariens uit putten op 20-12-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Mijn ervaring met Expert Uden is zeer positief, super mooie winkel en echt aandacht voor de klant, goede productkennis en met een lach geholpen.
    Geschreven door Klant Erp uit nuland op 17-12-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Onder de mediamarkt prijs!
    Geschreven door Klant uit uden op 12-12-2018
  • Beoordeling: 6.6

    -
    Geschreven door Klant uit boekel op 10-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    We kunnen het iedereen aan bevelen
    Geschreven door Klant Manders uit uden op 08-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Snel, goed en de deskundig geholpen. Kortom erg tevreden.
    Geschreven door Klant Schepens uit uden op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    zeer goed
    Geschreven door Klant Pas uit st hubert op 05-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goed en klantvriendelijk. Men komt afspraken na. Dit betreft filiaal Uden.
    Geschreven door Klant Van Baal uit uden op 30-11-2018
  • Beoordeling: 8.5

    goed product voor redelijke prijs. snelle levering en correcte bezorging.
    Geschreven door Klant uit langenboom op 27-11-2018