Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Ruiter 9.1

Goede service, heel behulpzaam en vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (516)

  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, heel behulpzaam en vriendelijk.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit uden op 23-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Heel tevreden over Expert.....
    Geschreven door Klant uit uden op 23-11-2020
  • Beoordeling: 6.0

    Lang moeten wachten in de winkel voor bestellingen op te halen
    Geschreven door Klant uit zeeland op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Nette, vriendelijke benadering tijdens het kijken. Gaf veel advies en alternatieven. We zijn met een tevreden gevoel en een goede vriezer naar huis gegaan. De vriezer werd de zelfde middag nog geleverd.
    Geschreven door Klant Boeje uit uden op 20-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    goede voorlichting en perfect geplaatst!
    Geschreven door Klant uit uden op 19-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Top product Top levering en Top prijs
    Geschreven door Klant Cjf Jansen uit veghel op 16-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service.
    Geschreven door Klant Damo uit uden op 13-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    fijne winkel met goed personeel.
    Geschreven door Klant uit zeeland op 10-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Een super winkel ze hebben me snel en goed geholpen, vragen snel beantwoordt en goed. En toch wat kunnen doen met de kortingen!
    Geschreven door Klant uit sint-oedenrode op 10-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Zie eerdere opmerking.
    Geschreven door Klant uit boekel op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    De aanbiedingen op internet zijn in de winkel niet aanwezig.
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede hulp bij aankoop en ook bij het repareren van apparaten, snel en deskundig.
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Bezorger/installateur van vaatwasser was zeer klantgericht en vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We hadden een aantrekkelijke aanbieding vd wasdroger en snelle levering. Helemaal tevreden.
    Geschreven door Klant Wakendonk uit uden op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer vriendelijk personeel die snel voor je klaar staan, en je alles uitleggen over de producten die je zoekt. Zou hier zeker nog een aankoop doen als ik naar iets opzoek ben.
    Geschreven door Klant Heeffer uit boekel op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeker een aanrader! Top service met deskundig advies en goede monteurs
    Geschreven door Klant uit elsendorp op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Alles is vlot verlopen en volgens afspraak afgeleverd. Geïnstalleerd door een deskundige monteur. Volledig tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 27-10-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Alles na wens,mee denkend en menselijk! Super
    Geschreven door Klant uit lith op 26-10-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Prima uitleg producten en nette levering!
    Geschreven door Klant uit veghel op 24-10-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden. Fijne mensen en een goede service.
    Geschreven door Klant uit best op 24-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Goed geholpen fijne winkel
    Geschreven door Klant uit wijchen op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Prima geholpen, prima bezorging, prima uitleg
    Geschreven door Klant uit uden op 22-10-2020
  • Beoordeling: 9.2

    zeer goed geholpen in de winkel. levering was ook perfect.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    We zijn correct geholpen in de winkel goed geadviseerd, goed mee gedacht. zeer tevreden met het monteren , dit was echt en dingetje maar de monteur heeft super zijn best gedaan. Zal de volgende keer zeker terug gaan.
    Geschreven door Klant Janssen uit uden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goed geholpen, goede uitleg, snelle levering.
    Geschreven door Klant Schimmel uit uden op 21-10-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Zeer goed aan te raden
    Geschreven door Klant Bayo uit nuland op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Persoonlijk expert in Uden krijgt een dikke pluim 👍
    Geschreven door Klant uit grave op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goed advies, en na een tweede bezoek toch de luxere appartuur gekozen en gekeken naar het energie gebruik.
    Geschreven door Klant Pieters uit uden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen. Uitleg klopt zoals product nu functioneert thuis. Erg tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over dit bedrijf , perfecte uitleg en hulp bij het kiezen. Ben dan ook zeer tevreden! Raad iedereen deze winkel aan , ook was de bedrijfsopper chef zeer behulpzaam . Ton klasse Tot de volgende keer !!
    Geschreven door Klant Van Rooij uit herpen op 20-10-2020