Navigatie

Beoordelingen Expert Uden / Expert Ben van Dijk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Uden die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Uden / Expert Ben van Dijk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Goede aankoop en uitstekend geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (368)

  • Beoordeling: 9.0

    Goede aankoop en uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant uit grave op 06-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    We kunnen expert ten zeerste aanbevelen. Je word netjes ontvangen , er word gehoor gegeven aan de wensen zijn zeer informatief en dragen ideeën aan om je zo beter van dienst te kunnen zijn.
    Geschreven door Klant De Wit / V.d. Heuvel uit uden op 24-12-2019
  • Beoordeling: 9.7

    zeer goede hulp bij aankoop en levering
    Geschreven door Klant uit uden op 19-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over onze aankoop. Waar we vooral tevreden over zijn is de service en het vakmanschap van uw medewerker Leo. Op deze medewerker moet u zuinig zijn hij is een geweldige reclame qua service en vakmanschap voor uw bedrijf.
    Geschreven door Klant Van Gaalappelhof uit veghel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Prima en deskundige hulp en advies. Waar voor mijn geld en snelle afhandeling. Niet geheel onbelangrijk te melden is de goede concurrerende prijsstijging v van producten
    Geschreven door Klant Baltussen uit st anthonis op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Groot assortiment met veel technische know hoe en een perfecte levering. Op tijd en netjes.
    Geschreven door Klant Post uit uden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende service en aandacht voor ons als klant
    Geschreven door Klant uit mill op 18-12-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en goed advies. Personeel heeft goede kennis.
    Geschreven door Klant Cools uit uden op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede service
    Geschreven door Klant uit bemmel op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.9

    Fijne winkel en prettig geholpen.
    Geschreven door Klant uit uden op 21-11-2019
  • Beoordeling: 7.2

    Good
    Geschreven door Klant Durnford uit uden op 21-11-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Mooi dichtbij. Fijn dat je vooraf kunt zien wat je koopt.
    Geschreven door Klant uit st hubert op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Prima
    Geschreven door Klant uit uden op 08-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Prima electronicawinkel in de buurt.
    Geschreven door Klant uit heeswijk dinther op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.6

    niks
    Geschreven door Klant uit uden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer deskundig en goed geholpen door Ton en zijn expert team in Uden. Ze hebben mij goed geadviseerd bij de aanschaf van een compleet nieuwe inboedel en alles netjes aangesloten bij levering. Ook de totaal prijs van de offerte was zeer scherp en concurrerend met andere bedrijven.
    Geschreven door Klant Van Den Elzen uit zeeland op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Heel tevreden met de hele aankoop en afhandeling .
    Geschreven door Klant Van Zutven uit uden op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    uitstekend advies, service en installering
    Geschreven door Klant uit uden op 05-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Goede en snelle service.
    Geschreven door Klant uit erp op 31-10-2019
  • Beoordeling: 5.1

    Slecht komen hun woorden niet na. Regelen het wel.
    Geschreven door Klant uit uden op 24-10-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Geweldig goed en uitstekend geholpen bij Expert van Dijk te Uden. Een terugkomer!!!!!!!
    Geschreven door Klant Klanderman uit uden op 24-10-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Er wordt vakkundig geadviseerd dat hebben wij tenminste ervaren
    Geschreven door Klant uit uden op 29-07-2019
  • Beoordeling: 9.8

    expert is echt een expert
    Geschreven door Klant Van Der Heijden uit schaijk op 25-07-2019
  • Beoordeling: 8.3

    Goede uitleg in de winkel. TV gekocht, wordt thuis netjes geïnstalleerd. Ben helemaal tevreden.
    Geschreven door Klant uit uden op 25-07-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert winkel Uden is aan te bevelen. Super service en informatie bij aankoop van een losse airco
    Geschreven door Klant uit schaijk op 24-07-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Correcte en vlotte bediening, Grote keus aan toestellen. Volgende keer even uitleggen hoe een dergelijk modern apparaat te benaderen. Men koopt niet ieder jaar eeen nieuw scherm.
    Geschreven door Klant uit uden op 22-07-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Expert: deskundig personeel, uitstekende service en goede producten !
    Geschreven door Klant Van Dijk uit uden op 17-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, vriendelijk personeel en snelle service
    Geschreven door Klant uit uden op 15-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goed advies
    Geschreven door Klant uit uden op 12-07-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Grote keuze van het artikel wat wij zochten in diverse prijsklasse.
    Geschreven door Klant Van Roij uit uden op 11-07-2019