Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Berkel & Rodenrijs

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Berkel & Rodenrijs die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Berkel & Rodenrijs. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Rijs 7.3

Prettig is dat je het tijdstip van bezorgen kunt afspreken met een persoonlijke contact.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (307)

  • Beoordeling: 7.3

    Prettig is dat je het tijdstip van bezorgen kunt afspreken met een persoonlijke contact.
    Geschreven door Klant Rijs uit bleiswijk op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wij werden uitstekend voorgelicht, goed geholpen, wat resulteerde in een koop van een tv, het werdt zelfs de zelfde dag gebracht en geinstalleerd, mijn complimenten Expert Berkel en Rodenrijs!
    Geschreven door Klant Overdevest uit zoetermeer op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prijs kwaliteit goed bezorging kan wat sneller
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Gewoon Expert.ik maak altijd reclame. Ben zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Cornelissen uit bergschenhoek op 14-12-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Er wordt extra korting bellofd die niet op waarheid berusten. Verkoper was niet goed op de hoogte van de extra korting.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Mooi, dat je plaatselijk kan bekijken wat je wilt kopen en zelfs als je besluit om dat mbv internet te doen dat toch via de plaatselijke dealer wordt afgehandeld. Zo help je toch de middenstand.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Bij het kopen van Sonos-set supergoed geadviseerd en bij het kopen van uitbreiding boven verwachting geholpen!
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 02-12-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Bij bestellen online direct thuis bezorgd,
    Geschreven door Klant Bakker uit rotterdam op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen, goede service! Beveel deze zaak in onze buurt van harte aan.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service indien een aankoop thuis geïnstalleerd dient te worden
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    kennissen en vrienden worden door ons altijd geadviseerd, om bij aankopen die door jullie kunnen worden geleverd, contact op te nemen of de winkel te bezoeken. Vanwege de deskundigheid en de vriendelijkheid bij informatie over het desbetreffende product.
    Geschreven door Klant Hink uit berkel en rodenrijs op 22-11-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Bestelling is niet aangekomen. Contact met Expert en verzendpartij verloopt slecht. Er worden geen oplossingen geboden.
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Goede website, gratis bezorgen.
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb uw website nog niet bekeken. We zijn direct naar de winkel gegaan.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goeie service, prima kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Wasmachine gekocht. Uitstekende deal ( met goede korting) . Professioneel advies en geholpen door vakkundige verkoper. Netjes thuis bezorgd en op zolder geplaatst en vakkundig aangesloten/ingesteld
    Geschreven door Klant Velde uit zoetermeer op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Goede kortingsweek, snel te bestellen via internet. Binnen redelijke termijn geleverd. Dik tevreden over de wasdroger. Hans, Rotterdam
    Geschreven door Klant uit rotterdam op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne en behulpzame zaak, een aanrader
    Geschreven door Klant Wepster uit bergschenhoek op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Professionals in de winkels en mannen met kennis en kunde bij het leveren van het witgoed. Ik ben zeer tevreden over de serviceverlening bij Expert Van Dongen in Berkel.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Expert verdient zijn naam, door personeel die achter hun producten staan. Zowel de service bieden zij garant, wat staat voor een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Pijnenburg uit berkel en rodenrijs op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Wij werden goed geholpen in de winkel en bij het bezorgen van de TV werd het toestel goed aangesloten en kregen wij een goede uitleg .
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.2

    super
    Geschreven door Mevr Chateadrian uit berkel en rodenrijs op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    service is goed
    Geschreven door Klant uit bleiswijk op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goede installatieservice
    Geschreven door Klant Spek uit barendrecht op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    zeer vriendelijk geholpen, denken mee met de klant.
    Geschreven door Klant uit berkel en rodenrijs op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekende aanbiedingen en goede afhandeling
    Geschreven door Klant J.j.schafthuizen uit bergschenhoek op 03-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    makkelijke website en snel bezorgd werd gebeld op welke dag en tijdstip het bezorgd kon worden
    Geschreven door Klant Akker uit zoetermeer op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.9

    we zijn er tevreden mee
    Geschreven door Klant Vacquier uit berkel en rodenrijs op 29-09-2016
  • Beoordeling: 7.0

    nvt
    Geschreven door Klant uit bergschenhoek op 28-09-2016