Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

De website van Expert is makkelijk, overzichtelijk en verstrekt goed informatie over de te leveren produkten

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (567)

  • Beoordeling: 10.0

    De website van Expert is makkelijk, overzichtelijk en verstrekt goed informatie over de te leveren produkten
    Geschreven door Klant uit beuningen op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Ik ben positief over mijn aankoop bij EXPERT. Want waarom zou je verder lopen wanneer je het ook in je eigen dorp kunt kopen!
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 21-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Q
    Geschreven door Klant uit beuningen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Alles prima
    Geschreven door Klant Van Den Heuvel uit beuningen op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service (be)loont zichzelf
    Geschreven door Klant Straver uit beuningen op 12-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed advies en correct in afspraak na komen/
    Geschreven door Klant uit beuningen op 08-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Prima zaak juiste informatie goede service. Tevens snelle levering en plaatsing. Top!!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 27-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen maakt het gewoon. Ontvangst en service zijn bijzonder aangenaam.
    Geschreven door Klant Hoboned uit beuningen op 26-01-2018
  • Beoordeling: 9.5

    een prima bedrijf, goede afspraken goede bezorging zoals het hoord!
    Geschreven door Klant Jacob uit ewijk op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Vakkundig, vriendelijk en gastvrij ontvangen bij Expert in Beuningen! Top zaak voor alles waar een stekker aan zit.
    Geschreven door Klant Willems uit beuningen op 20-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    De mensen staan open voor oplossingen
    Geschreven door Klant Christ uit beuningen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig en zeer vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant Altintas uit uden op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Word altijd goed geholpen, netjes en naar wens. en goed om de volgende keer de expert weer op te zoeken
    Geschreven door Klant Peters uit beuningen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    hij is stil,geeft geluid als die klaar is,makkelijke bediening met druk toetsen en draaiknop,alleen het vullen moet je op letten dat die niet te vol is
    Geschreven door Klant uit beuningen op 13-01-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Ben prima geholpen met het vervangen van een niet goed werkende inductie kookplaat (nog in de garantie) voor een ander type dat beter aan mijn wensen voldeed. Uiteraard met bijbetaling van het prijsverschil in winkelprijs.
    Geschreven door Klant Kersten uit nijmegen op 13-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede winkel, ruim assortiment, prijzen oké, prettige mensen die er werken. Kans van slagen om een apparaat te kopen dat binnen jouw budget past zeer goed mogelijk.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Zijn heel goed geholpen door Paul,hadden een foutje gemaakt wat betreft een keuze voor een inbouwoven,werd gelijk omgeruild,
    Geschreven door Klant Nijhuis uit beuningen op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Vriendelijk deskundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Voor gedegen advies en goede service ga je naar Expert Beuningen
    Geschreven door Klant uit arnhem op 06-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wilt u kwaliteit en goede service? ga dan naar Expert Beuningen. U zult tevreden zijn.
    Geschreven door Klant Hendriks uit beuningen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Prima
    Geschreven door Klant uit beuningen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben een zeer goede ervaring met Expert-Beuningen. We hadden een grote bestelling. Grote, prijsschieten, spelers liggen voor de hand. Onze voorkeur ging sterk uit naar de locale winkel, maar uiteraard speelt de prijs een belangrijke rol. Bij Expert-Beuningen zijn ze zich bewust van de grote spelers. Ze hebben een meer dan prima offerte afgegeven. Ze denken mee met de klant, adviseren over de producten, regelen een vlotte levering en een snelle en goede bezorging. Nemen verpakkingsmateriaal mee terug. Contact is persoonlijk en laagdrempelig, telefonisch of via mail. Wij zijn zeer tevreden met de service van Expert-Beuningen, een dikke pluim!
    Geschreven door Klant De Ruiter uit beuningen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Een Sharp R961INVV combimagetron gekocht. Super blij mee. Rond 14.30 uur besteld. Na 16.00 uur op deze dag gebracht worden. 16.05 uur stond de bezorger al voor de deur. Het werd aangesloten en de oude werd meegenomen. Expert kan ik iedereen aanraden!
    Geschreven door Klant Kuppeveld Smits uit nijmegen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ga zo door, eerlijk en vakkundig advies waardeer ik zeer!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Keurig geholpen door een vriendelijke en vakkundige verkoper
    Geschreven door Klant Keurhorst uit beuningen gld op 04-01-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Goeie services
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen is een hele fijne winkel. Deskundig en vriendelijk personeel, een breed aanbod en goede service.
    Geschreven door Klant Verstegen uit beuningen op 20-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Beuningen is een fijne winkel met een top service.
    Geschreven door Klant Droom Beuningen uit beuningen op 19-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Heel goed advies en heel klantgericht en nemen alle tijd voor je kortom een hele fijne winkel waar je graag terug komt.
    Geschreven door Klant Haarman uit beuningen gld op 19-12-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Goed en vriendelijk personeel, deskundig en bereidt om je te helpen en ook om advies en uitleg te geven, ook als je het vraagt vanuit nieuwsgierigheid en niet vanuit het willen kopen van het product.
    Geschreven door Klant Timmerman uit herveld op 18-12-2017