Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 5.5

Nvt

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 5.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-12-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Erg goede service!!!
    Geschreven door Klant uit wijchen op 30-11-2018
  • Beoordeling: 7.5

    goet
    Geschreven door Klant Van Bon uit beuningen op 26-11-2018
  • Beoordeling: 8.1

    de verkoop is mij goed bevallen
    Geschreven door Klant uit ewijk op 24-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Echt een super winkel om je witgoed te kopen. Er wordt met je meegedacht in het maken van keuzes, nemen alle tijd voor je, geen aanbetaling nodig, vindt ik heel bijzonder. De medewerkers die je apparatuur komen plaatsen zijn echt super aardig, netjes, behulpzaam en ondanks tijddruk bereidt extra werkzaamheden uit te voeren. Echt ik was bijzonder aangenaam verrast en zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Dank je wel.
    Geschreven door Klant Weerts uit nijmegen op 17-11-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Telkens als er apparatuur aangeschaft moet worden, laten we ons graag voorlichten door deze zaak.Tot nu toe alleen maar zeer prettige ervaringen, mede door de snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit nijmegen op 15-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Fijn zo\'n plezierige winkel in het dorp. Prima service en ze komen de afspraken na.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-11-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bij de aanschaf van de keramische kookplaat zijn we goed ingelicht over de mogelijkheden en prima geholpen bij de aanleg van de benodigde stroomvoorziening in de keuken en stoppenkast.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 07-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Beuningen is zeer deskundig en er wordt meegedacht met de klant..om het het juiste produkt te kopen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijne overzichtelijke winkel met deskundig en vriendelijk personeel!
    Geschreven door Klant uit horsen op 29-10-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Een goede winkel en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit ewijk op 25-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service, vriendelijk personeel. Prijs wordt aangepast aan internetprijzen elders.
    Geschreven door Klant Hasselman uit beuningen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Wil je een vakkundig advies ga dan naar Expert Beuningen
    Geschreven door Klant uit wijchen op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede voorlichting, goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 04-10-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel, deskundig personeel, niet te vergelijken met webwinkel-robot.
    Geschreven door Klant uit nymegen op 21-09-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prettige winkel , goed advies , vriendelijk personeel en juiste prijzen.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 12-09-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en snelle levering. Onze wasmachine is keurig thuis afgeleverd en volledig geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Ribbers uit huissen op 02-09-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik ging voor advies naar de winkel van Expert en kwam thuis met een apparaat dat aan mijn eisen voldeed. Wat wil je nog meer?
    Geschreven door Klant Derksen uit beuningen op 01-09-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 31-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Ik werd vlot geholpen en kon goed tot een keuze komen.
    Geschreven door Klant Steenvoorden uit beuningen op 29-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Wil je iets hebben moet je er om vragen, doe je dit niet mis je bij Expert een kans.
    Geschreven door Klant Jacobs uit beuningen op 25-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Duidelijke website. In de winkel uitstekend geholpen en geïnformeerd. Snel bezorgd.
    Geschreven door Klant uit malden op 21-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit uden op 13-08-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Adequaat, professioneel en bovendien snel!
    Geschreven door Klant Schrap uit beuningen gld op 06-08-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Nieuwe TV gekocht bij Expert. De volgende dag stond hij al kant en klaar bij mij in de kamer. Super beeld.
    Geschreven door Klant Bontã© uit beuningen op 03-08-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Van aankoop tot levering, binnen 1,5 uur stond de wasmachine al thuis aangesloten en wel met volledige instructie, zeer tevreden dus!
    Geschreven door Klant Van Loveren Tankstations Bv uit beuningen op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Snelle levering en goede service.
    Geschreven door Klant uit lent op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    persoonlijke dienstverlening
    Geschreven door Klant uit winsen op 24-07-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben prima geholpen
    Geschreven door Klant Willemsen uit beuningen op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    zeer vriendelijke en goede bediening en zeer goede aflevering. top!
    Geschreven door Klant Janssen uit beuningen op 11-07-2018