Navigatie

Beoordelingen Expert Beuningen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Beuningen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Beuningen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zzg Zorggroep 9.4

Duidelijk, eerlijk en helder advies met daarbij een goede service, Chapeau!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (568)

  • Beoordeling: 9.4

    Duidelijk, eerlijk en helder advies met daarbij een goede service, Chapeau!
    Geschreven door Klant Zzg Zorggroep uit groesbeek op 10-07-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ene dag gekocht volgende dag geleverd en geplaatst!
    Geschreven door Klant Verbeek uit beuningen op 06-07-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Prima \"Website\", gecombineerd met de \"stenen\" winkel.
    Geschreven door Klant Van der Heide uit beuningen op 01-07-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Alweer een positieve ervaring met Expert
    Geschreven door Klant Kosman uit beuningen op 27-06-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Wij zijn best tevreden zo!!
    Geschreven door Klant Mouthaan uit ewijk op 23-06-2018
  • Beoordeling: 6.9

    willen graag dat de zaak in Beuningen blijft maar neem dan een voorbeeld aan Martijn zoals die klanten helpt.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 20-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 12-06-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is prima
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.9

    goede service. snel en vriendelijk
    Geschreven door Klant Roelofsma uit nijmegen op 05-06-2018
  • Beoordeling: 9.6

    klant vriendelijk goed uitleg is ook belangrijk en altijd tijd voor een praatje alles met een steker komt van de expert mag niet klagen en geeft een goed gevoel hoef maar te bellen en het is geregeld . gr theo van hest
    Geschreven door Klant Van Hest uit ewijk op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer professioneel geholpen en een gedegen advies! Top Expert Beuningen
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Wij kopen altijd bij Expert omdat ze klantvriendelijk zijn hulpvaardig Ze brengen de spullen thuis en sluiten het aan. Je kunt altijd bellen of langs gaan als je vragen hebt over je product.
    Geschreven door Klant Westendorp uit beuningen op 20-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Goed personeel en goede service
    Geschreven door Klant uit beuningen op 10-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijke behandeling, goede voorlichting en snelle afhandeling
    Geschreven door Klant De Valk uit nijmegen op 10-05-2018
  • Beoordeling: 8.9

    winkel met goede producten en personeel die naar je luistert en goede adviezen geeft, in een prettige sfeer
    Geschreven door Klant Salon Nasihra uit beuningen op 05-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekend
    Geschreven door Klant uit beuningen op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Je wordt snel en goed geholpen . Ze proberen je niks op te dringen . En een goede levering.
    Geschreven door Klant uit beuningen gld op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Betrouwbaar en goed advies met top service
    Geschreven door Klant Peeters uit beuningen gld op 02-05-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Goede service.
    Geschreven door Klant Wouterse uit weurt op 18-04-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben tevreden over Expert en de benadering van het personeel!
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 6.1

    In Beuningen onvriendelijk personeel, en dat is al jaren. Ik hoor het vaak ook van anderen, en die zijn het eens met mij
    Geschreven door Klant uit beuningen op 11-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Goed ontvangst, gezellige winkel, betrokken ondernemers die investeren in de leefomgeving en gezelligheid van het winkelcentrum. Goed advies met een uitstekende achteraf service. En voor de prijs is het niet nodig het internet af te struinen, want die prijs bij Expert is gewoon scherp.
    Geschreven door Klant Stokkermans uit beuningen op 06-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    ik werd erg goed geholpen. duidelijke uitleg over het product en retour brengen is geen probleem. Heel prettig!
    Geschreven door Klant uit bergharen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.2

    expert beuningen is een hele fijne en nette winkel ik koop daar graag mijn spullen
    Geschreven door Klant Van Wijk uit beuningen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb een kruimeldief gekocht. Hij functioneert goed, de enige opmerking die ik zou kunnen maken is: bij de volgende aankoopvraag ik om deze in de winkel te alten functioneren, dan hoor je ook hoeveel geluid hij maakt.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Goed technisch advies en goede service. Bij een webwinkel zou ik het verkeerde apparaat hebben gekocht. Bovendien niet duurder.
    Geschreven door Klant Smeets uit beuningen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 6.6

    vind ik moeilijk.
    Geschreven door Klant uit beuningen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Omdat het ook nog een schade geval betrof van scheer en foppen, hebben wij er niets van gemerkt en ontzettend goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit beneden leeuwen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn altijd zeer goed van advies voorzien en op een Keurige en vriendelijke manier geholpen.
    Geschreven door Klant Benders uit beuningen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Hallo pas een robot stofzuiger gekocht een deebot R95 bevalt prima ook via telefoon app op afstand te bedienen
    Geschreven door Klant uit haps op 09-03-2018