Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.9

Misschien niet de goedkoopste aanbieder, maar ik krijg wel wat ik verlang, o.a. thuisbezorging en aansluiting (wel tegen betaling), maar daar kies ik dan ook voor. Ook prima after-sales. 2 x telefonisch contact gehad na installatie. Werd door desbetreffende persoon zeer goed geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (515)

  • Beoordeling: 7.9

    Misschien niet de goedkoopste aanbieder, maar ik krijg wel wat ik verlang, o.a. thuisbezorging en aansluiting (wel tegen betaling), maar daar kies ik dan ook voor. Ook prima after-sales. 2 x telefonisch contact gehad na installatie. Werd door desbetreffende persoon zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit bavel op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Prettige en snelle service, vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Schenk uit breda op 23-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    klant mag zich met recht koning voelen bij Expert Breda. Zeer deskundig advies en een perfecte nazorg.
    Geschreven door Klant uit breda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.2

    uitstekend.
    Geschreven door Klant op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Zie vorig document. Belangrijk om te melden dat er goed gekeken wordt naar de kwaliteiten van de monteur die het product installeert. Er is een verschil in het plaatsen en/of repareren van een wasmachine of het ophangen van een nieuwe televisie.
    Geschreven door Klant op 20-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    ?
    Geschreven door Klant uit breda op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Professionaliteit zeer goed; aflevering, plaatsing en service zeer goed en correct.
    Geschreven door Klant Ruedisueli op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer goed geholpen door de medewerkers van Expert Actief Breda. Zeker een aanrader om consumenten elektronica bij deze winkel te kopen Ruime keuze, professionele uitleg klant gericht, maar vooral mee denken met de klant.
    Geschreven door Dhr Vervoort op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    n.v.t.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Na aanschaf van een televisie de tip gekregen om tussen 17 en 18 met de auto de stad in te rijden, zodat er niet gesjouwd hoefde te worden. Perfecte service, en de aankoop doet het ook zoals verwacht!
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Heel erg tevreden over de service en deskundigheid van de verkopers van Expert, in 2013 een LG tv gekocht, en dit jaar een laptop en printer aangeschaft waarvan ik een vergissing heb gemaakt met het type nummer maar geen probleem mag ik zo omruilen daar de prijs gelijk bleef, en ik kan zonder meer zeggen geweldige service en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Dhr Lawalata op 08-04-2015
  • Beoordeling: 8.0

    ga vooral naar expert.zeker voor goed advies en een prettige persoonlijke behandeling.expert mag niet verdwijnen uit breda
    Geschreven door Klant Stofmeel-van Aken op 05-04-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Prima service en goed afgeleverd en installatie van mijn gekochte wasmachine zeer tevreden
    Geschreven door Klant Ceuleers op 02-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben heel erg tevreden over expert
    Geschreven door Klant op 30-03-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Top
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Een zeer klantvriendelijke winkel met deskundig personeel. Thuisbezorging en installatie van apparatuur is zeker voor ons erg handig, omdat we zelf op dat gebied de nodige kennis missen.
    Geschreven door Klant Korving op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Betere service dan bij Expert is voor mij niet denkbaar.
    Geschreven door Dhr Ernst op 24-03-2015
  • Beoordeling: 7.5

    xxxxxxxxxx
    Geschreven door Klant op 17-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Actief reeds jaren de beste
    Geschreven door Klant op 17-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Ga altijd naar Expert en zeg wat u wilt. Xij maken uw keuze een stuk eenvoudiger.
    Geschreven door Klant Brock op 12-03-2015
  • Beoordeling: 8.0

    We hadden bij een groot bedrijf. Een diepvrieskast gekocht na 7 dagen was deze nog niet geleverd.ik zocht op internet waar dit type ook te koop was,ik kwam uit bij Expert Breda.Toen ik belde kreeg ik te horen dat deze in voorraad was. Op de vraag wanneer deze bezorgd kon worden,kon dat de andere dag ( op zaterdag) dus ik ben zeer tevreden . J.v.Boesschoten
    Geschreven door Klant Van Boesschoten op 11-03-2015
  • Beoordeling: 7.6

    De service is goed.Ik vind het een fijne winkel.
    Geschreven door Klant op 10-03-2015
  • Beoordeling: 4.8

    Nu niet van toepassing lijkt mij....
    Geschreven door Klant op 09-03-2015
  • Beoordeling: 8.9

    ik had een defecte afstand bediening van een TV toestel (gekocht bij een concurrent die failliet is) De verkopers van Expert Breda hebben er alles aan gedaan om mij te helpen, toen een vervangende afstand bediening niet direct leverbaar was werd er uit het reparatiemagazijn een gebruikte opgezocht die ik voor een symbolisch bedrag kon meenemen en mag houden als het werkt! En het werkt, probleem opgelost. Dus ook als je niet direct iets aanschaft kun je terecht voor service van Expert, dat noem ik Klantvriendelijk!
    Geschreven door Klant Kivits op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Een nieuwe wasmachine moeten kopen is niet het meest leuke om te doen, dankzij de goede service en adviezen van de medewerkers van Expert werd het toch nog een feestje. De snelle levering (de dag erna!) en uitstekende uitleg van de monteur maakten de ervaring compleet.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn uitstekend geholpen en zij hebben een uitstekende ondersteuning. Ook is Expert concurrerend met Media Markt,wat niet iedereen weet.
    Geschreven door Klant Clerx op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben tevreden over de service.
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert binnenlopen is altijd een prettige ervaring, je komt er meestal terug
    Geschreven door Klant op 21-02-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Bij Expert Actief Breda wordt je vriendelijk geholpen, netjes te woord gestaan en wordt goede service geleverd.
    Geschreven door Klant Van Dongen op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.6

    deskundig advies / ruim tijd voor een klant / bezorging en plaatsing nieuwe tv uitstekend
    Geschreven door Dhr Van Hulten op 19-02-2015