Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Het artikel bevalt prima.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 9.1

    Het artikel bevalt prima.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Snel en goed
    Geschreven door Klant uit breda op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Op zaterdagmiddag onverwacht binnen gestapt bij Expert. Doordat de verkoper op voor mij juiste manier het een en ander vertelde de knoop doorgehakt tot de aanschaf van een wasmachine. Met 3 werkdagen was de aankoop geinstalleerd.
    Geschreven door Klant uit breda op 07-10-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Goede snelle service en installatie.
    Geschreven door Klant uit breda op 04-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Goede vriendelijke kundige verkopers, zeer scherpe prijs en perfect bezorgd en geïnstalleerd !
    Geschreven door Klant Haks uit poederoijen op 04-10-2015
  • Beoordeling: 8.9

    heb een samsungue55ju7000lxxn gekocht ,prima geinstalleerd en thuisgebracht op afgesproken tyd .schitterend beeld en prima uitleg j.bogers
    Geschreven door Klant Bogers uit breda op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ik ben tevreden over het geleverde product
    Geschreven door Klant uit teteringen op 25-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Nog geen week mijn nieuwe Samsung-telefoon in huis, dus nog niet veel ervaring. Het toestel ziet er stevig uit, ligt lekker in de hand. Nu nog het praktisch gemak ondervinden! Zover gezien een gezellig \"hebbeding\"!!
    Geschreven door Klant uit breda op 18-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Onlangs scheerapparaat Philips gekocht. Het oude weigerde dienst ondanks het feit dat het nog maar een jaar oud was. Niet bij Expert gekocht, maar desondanks geweldige service: zij hebben het voor mij opgestuurd naar Philips voor reparatie. Hoefde alleen verzendkosten te betalen. Wat een service!
    Geschreven door Klant uit bavel op 17-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Vanzelfsprekend zouden we naar Mediamarkt gaan voor onze nieuwe TV. Echter vanwege een hele goede referentie van vrienden gingen we toch maar even kijken bij Expert Breda. Geen spijt! Wat een vriendelijke, professionele service in de winkel. Ook het thuisbezorgen en installeren was super goed. Vriendelijk, meedenken en oplossingen aandragen (service ging verder dan alleen ophangen en installeren). Ik adviseer iedereen naar Expert te gaan!! Jammer dat jullie zo weinig zichtbaar op social media zijn!
    Geschreven door Klant uit breda op 17-09-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Een winkel in Breda die zijn naam in een persoonlijke benadering meer dan waarmaakt. Alsof je bij een kleine zelfstandige bent die ?oor en aandacht? heeft voor de klant. Qua prijsstelling kan de zaak beslist de concurrentie aan met grote ketens, zeker als je besluit enkele artikelen tegelijk aan te schaffen.
    Geschreven door Klant uit breda op 12-09-2015
  • Beoordeling: 8.3

    -
    Geschreven door Klant uit breda op 12-09-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Heerlijk dat in deze tijd van groot/groter/grootst er nog een bedrijf bestaat dat qua prijs mee kan komen met de rest en absolute service geeft. De afgelopen jaren heb ik meerde producten gekocht bij Expert Breda en een aantal cliënten naar hen verwezen. Iedere keer weer een verademing en bedankjes van mijn cliënten. OVI Klus- en montagebedrijf.
    Geschreven door Klant Kuypers uit breda op 12-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert gaat verder dan meedenken.
    Geschreven door Klant Duijndam uit bavel op 12-09-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Leuke product voor een leuke prijs
    Geschreven door Klant uit breda op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    servic is goed en correct
    Geschreven door Klant uit breda op 11-09-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer fijn en deskundig personeel. Goed advies. Prima service
    Geschreven door Klant Bastiaansen uit breda op 11-09-2015
  • Beoordeling: 6.1

    Blijf doorvragen op de situatie van het gebruik in je eigen thuisomgeving en de de hulp die je hiervan de \'zaak\' expert kunt verwachten. Meer aandacht voor de de doorsnee \'ondeskundigheid \' van de klant . In de meeste gevallen zijn het beslist geen \'nerts\' op de moderne technologische gebieden.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 10-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer accurate en deskundige hulp bij aankoop van nieuwe Electrolux stofzuiger na 30 jaar trouwe dienst van de vorige Electrolux.
    Geschreven door Klant Van Bokhoven uit breda op 10-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    ideaal je besteld het en het wordt netjes thuis bezorgd
    Geschreven door Klant uit breda op 07-09-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Top service. Snelheid van levering en betalingcondities uitstekend
    Geschreven door Klant Axa-art uit breda op 04-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Bij Expert wordt je geholpen doir zeer vriendelijk en deskundig personeel. Wat ik als zeer fijn ervaarde was dat ze alle tijd namen om alles uit te leggen. En dat twee maal, omdat ik pas de tweede keer beslistte om wat aan te schaffen. Ook degene die de spullen bij je thuis komt afleveren verdiend een dikke pluim. Zeer vriendelijk,deskundig en snel.
    Geschreven door Mevr Nuijten uit breda op 02-09-2015
  • Beoordeling: 9.5

    De verkoper geeft geen gevoel van haast i.v.m. zijn werk en luisterd naar mij, echt ervaren verkopers dat vind ik heel belangrijk als klant echt fijne.
    Geschreven door Klant Teresa uit breda op 28-08-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Service en meedenken in de winkel in Breda, geweldig.
    Geschreven door Klant uit breda op 25-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    !,,,,,
    Geschreven door Klant uit teteringen op 24-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    art.goed bezorging prima toch goed opletten.prijs
    Geschreven door Klant Van Poeyer uit breda op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Enthousiast team, terzake kundig en vriendelijk
    Geschreven door Klant uit breda op 14-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooie producten en zeer goede service. Gratis thuisbezorging van per internet aangekochte goederen. Echt top!
    Geschreven door Klant Van den Goorbergh uit breda op 12-08-2015
  • Beoordeling: 9.5

    word netjes geholpen en komen afspraken goed na.
    Geschreven door Klant uit breda op 06-08-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Snelle levering. Goede informatie omtrent bezorging en factuur.
    Geschreven door Klant De Ruiter uit breda op 25-07-2015