Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Oonincx 8.6

Je kan er altijd om advies terecht en dit ook vragen, zonder verkoop drang.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 8.6

    Je kan er altijd om advies terecht en dit ook vragen, zonder verkoop drang.
    Geschreven door Klant Oonincx uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.4

    expert is een goede zaak met ruime keuze en een goede service. Vriendelijke verkopers ook.
    Geschreven door Klant Boeken uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.5

    ik ben al een aantal jaren klant bij expert en altijd perfect geholpen
    Geschreven door Klant Sebregts uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Is niet mijn ding.
    Geschreven door Klant uit ulvenhout op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wij zijn heel tevreden over de mensen die bij expert werken in Breda . Altijd heel vriendelijk en behulpzaam en goede uitleg niets is teveel ! Wij komen altijd graag terug !
    Geschreven door Klant Hakkens uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.2

    De kracht van Expert is voor mij met name de service die geboden wordt na het kopen, zoals het thuis afleveren en aansluiten en het reageren op vragen en het afhandelen van eventuele storingen of klachten, zelfs als dit gebruikersfouten zijn en dus niet aan de producten of de door Expert geleverde diensten liggen.
    Geschreven door Klant uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon een prima zaak met ouderwets goede service.
    Geschreven door Klant Gurp uit breda op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijke en snelle levering en service, tevens goed meegedacht
    Geschreven door Klant Kleijn uit teteringen op 30-11-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige winkel met ruime keuze. Je wordt er vriendelijk geholpen en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit breda op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Vanwege de goede service blijf ik klant bij Expert
    Geschreven door Klant uit breda op 19-11-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Service is belangrijker dan de goedkoopste prijs.
    Geschreven door Klant Ernst uit breda op 19-11-2015
  • Beoordeling: 6.5

    Het apparaat werkt tot nu toe ( 1 week na aankoop) goed, maar bij installatie had meer uitleg over bediening gegeven kunnen worden.
    Geschreven door Klant uit teteringen op 19-11-2015
  • Beoordeling: 7.2

    bij expert is klant nog koning en dat is bijna nergens meer mevr roks
    Geschreven door Klant Roks uit breda op 13-11-2015
  • Beoordeling: 8.8

    deskundige voorlichting en prima nazorg
    Geschreven door Klant uit breda op 13-11-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Ik ben zeer tevreden op de manier hoe ik ben geholpen ik vertel dit graag door aan vrienden en bekenden.
    Geschreven door Klant uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Zeer prettige winkel
    Geschreven door Mevr Meeuwesen uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.7

    goede service en voorlichting
    Geschreven door Klant uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Opnieuw heeft Expert in ruime mate aan mijn verwachtingen voldaan. Nu bij de aanschaf van een koffiemachine van het merk Saeco. Goede advisering gevolgd door een uitstekende service bij de aflevering. Expert verdient een warme aanbeveling !
    Geschreven door Klant Fabrie uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 9.6

    altijd goede service
    Geschreven door Klant uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Twijfel niet en koop je product bij Expert, zij kunnen je voorzien van goede adviezen en hebben prima prijs/kwaliteit
    Geschreven door Klant uit breda op 12-11-2015
  • Beoordeling: 8.5

    De service is echt ouderwets goed. Je wordt echt geholpen.
    Geschreven door Klant uit bergen op zoom op 06-11-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne zaak met goede verkopers die echt helpen een goede keuze te maken, en uitsluitend merkproducten.
    Geschreven door Klant Van Santvliet uit breda op 05-11-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Was op zoek naar een wasdroger en liep voorbij de zaak van Expert in Breda en dacht even binnen kijken. Een vriendelijke verkoper vroeg mij of hij mij kon helpen en waar ik naar op zoek was. Ik moet zeggen de verkoper was heel vriendelijk zocht dingen voor mij uit en de prijs was goed. Voelde me weer ouderwets goed geholpen geweldige zaak Expert Breda !!
    Geschreven door Klant De Veer uit breda op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.0

    eerlijk advies
    Geschreven door Klant uit breda op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Het snel afhandelen en bezorgen van producten. Topppie.
    Geschreven door Klant uit breda op 29-10-2015
  • Beoordeling: 6.9

    goede service
    Geschreven door Klant uit oosterhout op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geholpen door expert
    Geschreven door Klant uit breda op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Wij kochten na 12 jaar een nieuwe televisie en waren blanco wat betreft de mogelijkheden . Na een zeer deskundige begrijpelijke uitleg hebben we onze keus kunnen maken. Alles is naar wens geplaatst en uitgelegd. Wij zijn bijzonder tevreden over de deskundigheid van het personeel van Expert en de vriendelijkheid.
    Geschreven door Klant Buijsen uit breda op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Op het moment van het afleveren en installeren van een vaatwasser heb ik de voordeurbel niet gehoord. En de monteur is weggegaan om zijn planning niet te verstoren. Men heeft er echter alles aan gedaan om de vaatwasser toch nog diezelfde middag te plaatsen. Ze kwamen zelfs met een extra monteur. Dit noem ik service met een grote S.
    Geschreven door Klant Smit uit breda op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Was voor mij makelijk keuuzen te maken
    Geschreven door Klant uit breda op 09-10-2015