Navigatie

Beoordelingen Expert Breda

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Breda die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Breda. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Marijnissen 9.1

Wat een verademing, toch zeker na de ervaring met Media Markt! Ik wilde een bepaalde combi-magnetron kopen en wilde weten of die in de winkel voorradig was. Bij MM duurde het bijna een uur voor de telefoon werd opgenomen, waarna ik kortaf te woord werd gestaan. Hij was niet op voorraad. In de winkel ophalen kon pas 2 à 3 dagen na online-bestelling. Thuisbezorgen was de volgende dag al, maar ik ben vaak van huis en koos niet voor niets voor zelf ophalen. Expert Breda gebeld: de telefoon werd gelijk opgenomen door dhr. Martens, de combi-magnetron was niet op voorraad maar hij bestelde \'em voor me terwijl hij mij aan de lijn had, ik kon \'em de volgende dag ophalen en mijn oude inleveren! Dhr. Martens was er nog niet toen ik in de winkel kwam, maar van de beide aanwezige heren stond er een net een klant telefonisch te woord op dezelfde hulpvaardige wijze als ik van dhr. Martens had ervaren en de ander hielp mij, zelfs met het vastzetten van de doos op mijn steekwagentje (ik kreeg zelf de elastieken niet ver genoeg uitgerekt). Bij Expert Breda is de klant nog steeds koning!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (727)

  • Beoordeling: 9.1

    Wat een verademing, toch zeker na de ervaring met Media Markt! Ik wilde een bepaalde combi-magnetron kopen en wilde weten of die in de winkel voorradig was. Bij MM duurde het bijna een uur voor de telefoon werd opgenomen, waarna ik kortaf te woord werd gestaan. Hij was niet op voorraad. In de winkel ophalen kon pas 2 à 3 dagen na online-bestelling. Thuisbezorgen was de volgende dag al, maar ik ben vaak van huis en koos niet voor niets voor zelf ophalen. Expert Breda gebeld: de telefoon werd gelijk opgenomen door dhr. Martens, de combi-magnetron was niet op voorraad maar hij bestelde \'em voor me terwijl hij mij aan de lijn had, ik kon \'em de volgende dag ophalen en mijn oude inleveren! Dhr. Martens was er nog niet toen ik in de winkel kwam, maar van de beide aanwezige heren stond er een net een klant telefonisch te woord op dezelfde hulpvaardige wijze als ik van dhr. Martens had ervaren en de ander hielp mij, zelfs met het vastzetten van de doos op mijn steekwagentje (ik kreeg zelf de elastieken niet ver genoeg uitgerekt). Bij Expert Breda is de klant nog steeds koning!
    Geschreven door Klant Marijnissen uit breda op 13-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Makkelijk bestellen,goede site
    Geschreven door Klant Ven uit breda op 11-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Ik ben al jaren zeer tevreden over de vestiging van Expert Actief in Breda. Hier word je niet gezien als slechts een nummer, maar word je behandeld als klant.
    Geschreven door Dhr Deijkers uit breda op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Een tv besteld via de webshop en de avond erop geleverd door een meneer die hem zelfs mee naar boven bracht! Prima service ! Fijne winkel in Breda.
    Geschreven door Klant Drimmelen uit klundert op 10-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Vanochtend besteld en \'s avonds al in huis
    Geschreven door Klant uit breda op 08-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Overzichtelijk, duidelijke vergelijkingen , goede product omschrijving
    Geschreven door Klant uit \'s hertogenbosch op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Prettige winkel waar je altijd vol enthousiasme wordt geholpen of je nu voor iets kleins of voor de aanschaf van een dure TV komt dat maakt niets uit. De service is altijd perfect, geen voorrijdt kosten en indien nodig een vervangend apparaat.
    Geschreven door Klant uit breda op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Uitstekend te woord gestaan toen ik nog vragen had.
    Geschreven door Klant Verkerk uit breda op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Prettige manier van handelen met een goede prijs.
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Geweldig
    Geschreven door Klant uit breda op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Via internet besteld en zeer snel in huis
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 01-11-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Fijne winkel, goede service ook aan huis
    Geschreven door Klant uit breda op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd prettig en deskundig geholpen in de winkel. Wordt snel thuis bezorgd door zeer deskundige vriendelijke chauffeurs.
    Geschreven door Klant Korving uit breda op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    De kortingsactie was perfect en ook echt veel. Prima.
    Geschreven door Klant uit bavel op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Prima zaak !
    Geschreven door Klant uit prinsenbeek op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goede service. Duidelijke informatie en ik kreeg te maken met een klantvriendelijke verkoper in Breda
    Geschreven door Dhr Van Driel uit breda op 19-10-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ontzettend snelle levering. Van de bestelling. Zeer goed
    Geschreven door Klant uit breda op 18-10-2016
  • Beoordeling: 5.5

    geen
    Geschreven door Klant uit langeweg op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ben al jaren klant en zeer tevreden over de verkoop en bezorging
    Geschreven door Klant uit breda op 17-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Klantvriendelijk goed opgeleid personeel en monteurs. Snelle levering en installeren van gekocht product. leuke aanbiedingen
    Geschreven door Klant Dackers uit breda op 17-10-2016
  • Beoordeling: 7.0

    N
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 17-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben heel te vreden met de service ik zou niet naar een andere winkel gaan ik houd het bij Expert
    Geschreven door Klant uit breda op 14-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goede en snelle afhandeling van de bestelling
    Geschreven door Klant Jansen uit breda op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Fijn, nog een echte electronica- en huishoudelijke apparaten winkel in het stadshart. Ja, grote(re) spullen kopen is een probleem(pje). Maar tussen 09.00 en 10.00 en tussen 17.00 en 18.00 uur mag je wel met een auto in het voetgangersdomein. En bezorgen kan natuurlijk ook....
    Geschreven door Dhr Vrins uit bavel op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede duidelijke site. Correct bezorgd.
    Geschreven door Klant uit breda op 07-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Bestelling geplaatst via de website. Perfekt verpakt en onbeschadigd door DHL in een kleurige Expert doos afgeleverd. Een dikke 10 voor Expert.
    Geschreven door Klant Eestermans uit zevenbergen op 29-09-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Breda: DE zaak die ons al jarenlang met een prima assortiment voorziet van alle artikelen op het gebied van elektronica. Door de uitstekende service die deze zaak levert, is Expert Breda onze eerste keuze op dit gebied. Voor ons geen onpersoonlijke winkels waar je door het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer ziet! Ook de after sales service is er uitstekend, echt nog zo\'n zaak waar men met deskundig advies voor je klaar staat. Klasse!!
    Geschreven door Klant List uit teteringen op 25-09-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Een actieve expert bij expert actief !
    Geschreven door Klant Hundscheidt uit breda op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Voor mij een goede service . Daarom ben ik ook bij u klant gebleven.
    Geschreven door Klant uit breda op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Na 1 jaar LT voor reparatie aangeboden. Medewerker van Expert gaf aan dat reparatie te lang duurde en dus niet volgens hun service normen binnen de gestelde termijn gerepareerd was. Mochten een geheel nieuwe TL komen uitzoeken. Top service!
    Geschreven door Dhr Seegers uit bavel op 22-09-2016