Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

prima zaak, kan ik aanraden

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2474)

  • Beoordeling: 8.7

    prima zaak, kan ik aanraden
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 30-07-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Je krijgt van Expert \'wel\' alle tijd om je eigen keuze te maken.
    Geschreven door Klant Wijmenga uit oudega op 30-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ga naar Expert te Burgum. Je word altijd snel geholpen, krijgt advies en tips en lukt het niet dan blijven ze je helpen tot het goed is.
    Geschreven door Klant uit bergum op 28-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Iets duurder maar daar is de service ook weer naar. goede na zorg bij reparatie.
    Geschreven door Klant uit noordbergum op 27-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel. Gezellige inrichting. Altijd een goed advies. Gratis parkeren. Als een apparaat niet goed werkt, of je kunt er niet mee overweg, komen ze je thuis nog eens extra uitleg geven.
    Geschreven door Klant uit bergum op 27-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Expert: een betrouwbaar adres voor al uw producten die scherp geprijsd worden aangeboden met een uitstekende service!
    Geschreven door Klant Van Enthoven uit veenwouden op 27-07-2015
  • Beoordeling: 7.4

    snel en vakkundig geholpen en ook snel leverbaar .
    Geschreven door Klant uit eernewoude op 24-07-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Het is verstandig voor je iets koopt, dat je even bij Expert binnen loopt.
    Geschreven door Klant Nota uit hardegarijp op 24-07-2015
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit hardegarijp op 23-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Kopen bij expert meijer Maakt een mens altijd blijer
    Geschreven door Klant uit twijzel op 23-07-2015
  • Beoordeling: 7.7

    goede service inzake de diverse producten. klant vriendelijkheid is goed.
    Geschreven door Klant uit burgum op 23-07-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Zeer snel met leveren, goeie uitleg en erg vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Stelwagen uit burgum op 17-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel met goede garantie
    Geschreven door Klant Koers uit noardburgum op 17-07-2015
  • Beoordeling: 7.5

    produkten, service en personeel de complimenten
    Geschreven door Klant uit kootstertille op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en klantvriendelijkheid Kan niet beter
    Geschreven door Dhr Kooistra uit burgum op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Prima zaak met goede kwaliteit en kundige verkopers
    Geschreven door Klant Ellens uit twijzelerheide op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    prima voorlichting en toelichting gekregen. Soepel contact. Service niet nodig gehad, maar alles straalt degelijkheid uit. Reden waarom ik bij Expert heb gekocht.
    Geschreven door Klant uit giekerk op 16-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Meijer in Burgum, Top advies met een goede service!
    Geschreven door Klant Rinzema uit twijzelerheide op 13-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    we komen altijd terug we hoeven niet naar een andere zaak.al die andere bedrijven zijn te massaal.
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 10-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Als klant vinden wij Meyer Expert Burgum een prima bedrijf met een goede service
    Geschreven door Klant Dijkstra uit bergum op 08-07-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Alle hulp bij het oplossen van problemen.
    Geschreven door Klant uit eestrum op 29-06-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Zie vorige
    Geschreven door Klant Hornecker uit hardegarijp op 26-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    het is goed winkelen en zaken doen
    Geschreven door Klant uit oostermeer op 22-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Ben heel erg tevreden over mijn nieuwe Vriezer : merk Zanussi een aanrader voor ieder die overweegt een vriezer aan te schaffen.
    Geschreven door Mevr Van Zinderen uit hardegarijp op 20-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Kennis van zaken.
    Geschreven door Klant Rolsma uit leeuwarden op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Deskundige medewerkers, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    Geschreven door Klant Punt uit hardegarijp op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Alles ging goed
    Geschreven door Klant uit noardburgum op 19-06-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Ik heb geen zin om een review te schrijven. Leuke winkel.
    Geschreven door Klant uit suameer op 16-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Altijd vriendelijk geholpen, goede adviezen en tijd voor de klant.
    Geschreven door Klant Hendrick uit bergum op 13-06-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Meijer, ruime keuze en geweldige service!
    Geschreven door Klant Visser uit bergum op 11-06-2015