Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Helder 7.5

Onze ervaring met expert is zeer goed in alle opzichten

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2493)

  • Beoordeling: 7.5

    Onze ervaring met expert is zeer goed in alle opzichten
    Geschreven door Klant Helder op 17-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima producten, bezorging echter alleen mogelijk als het toevallig toch op de route ligt.
    Geschreven door Klant op 12-03-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Superwinkel waar ze tijd en aandacht voor je hebben en iets uitleggen in begrijpelijke taal
    Geschreven door Klant Buren op 12-03-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Onze koffie volautomaat voor reparatie onder de garantie periode naar de Longhie gestuurd, via de expert. Na enkele maanden hadden we nog niets gehoord van de Longhie. Dit duurde de Expert te lang, en hebben ons verrast met een nieuw apparaat. Dit noem ik nog eens service.
    Geschreven door Dhr Galien op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Plezierig , beleefd en vakkundig personeel door de jaren heen.
    Geschreven door Klant Ploeg op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn wasmachine is 2 weken geleden ontploft dit kan en mag niet gebeuren. Ben naar expert gegaan en daar zijn de medewerkers erg geschrokken. Ook al was de wasmachine 6 jaar oud ook vonden zij dat dit niet mag gebeuren. Ik ben super geholpen en er is mij gezegd dat ze alles gaan doen met een goede afloop. Mocht alvast zonder te betalen een nieuwe wasmachine uitzoeken.Betere service krijg je nergens denk ik.
    Geschreven door Dhr De Jong op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goede voorlichting en service,
    Geschreven door Klant Hoekstra op 11-03-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Zelfs bij het installeren van een nieuwe (vaste) telefoon was hulp mogelijk. De uitvoering snel en vriendelijk
    Geschreven door Klant Scheenstra op 10-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Ik kan een ieder adviseren om bij expert in Burgum te komen winkelen. Daar word je nog als klant zeer vriendelijk geholpen, en de medewerkers nemen de tijd voor je.
    Geschreven door Klant op 05-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Service is goed, ruim aanbod en het personeel weet wat het verkoopt.
    Geschreven door Klant De Vries op 05-03-2015
  • Beoordeling: 8.2

    prima service ook na de garantie
    Geschreven door Mevr Van der Werf op 04-03-2015
  • Beoordeling: 7.3

    je wordt er goed geholpen
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    goede ontvangst en goede uitleg t.a.v. aan te schaffen apparaat.
    Geschreven door Klant Van Dijk op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.9

    prettig en snel geholpen. goed voorgelicht. uitstekend.
    Geschreven door Mevr Hadderingh op 03-03-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Geen
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Prima geholpen alleen bij ontbreken deel van aankoop weinig actie ondernomen.
    Geschreven door Klant Walstra op 28-02-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer goede Klantvriendelijkheid
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert altijd uitstekende voorlichting door experts,prima service en heel eerlijk met prijsvergelijking via internetsites. In winkel Burgum heel prima aanbod en inrichting!
    Geschreven door Dhr Duursma op 26-02-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Voor ons dorp is het belangrijk dat ook deze winkel aanwezig is. Uiteraard moeten ze concurerend zijn. Aan de aankopen van de klant zou je hun tevredenheid ook af kunnen lezen.
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prettige sfeer, prijs-kwaliteit is in orde.
    Geschreven door Klant op 26-02-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Deze zaak voldoet ruim aan mijn eisen.
    Geschreven door Klant op 25-02-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service vakkundig personeel; je houdt er een goed gevoel aan over.....
    Geschreven door Klant op 23-02-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goede vakmensen,weten waar ze over praten
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Goede winkel, duidelijke opbouw in aanbod van producten, snelle, klantgerichte service Levering aan huis prima geregeld rekening houdend met (peuter)schooltijden.
    Geschreven door Klant op 19-02-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Onze kookplaat was stuk en moest daarom vervangen worden. Een medewerker van Expert is bij ons thuis geweest om de situatie te bekijken. Hij heeft de maten opgenomen en aangegeven wat de mogelijkheden waren. Dit was echt top! Daarna hebben we een bij Expert een nieuw gastoestel aangeschaft en deze is door hen kosteloos geplaatst. Wij zijn heel erg over Expert te spreken; gastoestel is vakkundig geinstalleerd en in de winkel werden vriendelijk geadviseerd.
    Geschreven door Klant Zijlstra op 16-02-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Fijne dorpse winkel met relaxte sfeer
    Geschreven door Klant Van der Zee op 16-02-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima geholpen goed geinstalleerd
    Geschreven door Klant Admiraal op 16-02-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goede prijs, kwaliteit, advies en service.
    Geschreven door Klant op 14-02-2015
  • Beoordeling: 9.3

    vriendelijk personeel met verstand van zaken. groot assortiment en een goede prijsstelling.
    Geschreven door Klant op 12-02-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Alles is naar behoren afgehandeld
    Geschreven door Klant op 12-02-2015