Navigatie

Beoordelingen Expert Burgum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Burgum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Burgum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Behulpzaamheid van de verkopers, mooi assortiment

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2494)

  • Beoordeling: 8.9

    Behulpzaamheid van de verkopers, mooi assortiment
    Geschreven door Klant uit bergum op 18-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service. Prettige overzichtige winkel.
    Geschreven door Klant uit wartena op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Men wordt goed-onafhankelijk en vakkundig geholpen. Erg vriendelijk. Genoeg keuze. Fijne winkel.
    Geschreven door Klant Hansma uit drachten op 15-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    .
    Geschreven door Klant uit tietjerk op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Miele bovenlader gekocht. Conform adviesprijs geleverd met inname oude machine. Goede behandeling in de winkel en levering conform afspraak. Prima zaak.
    Geschreven door Klant Koonstra uit oostermeer op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert heeft het goed begrepen.
    Geschreven door Dhr Van der Bijl uit ter apel op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    expert Is beter in het af handelen van kapotte artikelen dan bvb andere winkels ook kun je zelfs bij aan koop van een telf waar lever tijd op zit een vervangende telf mee krijgen prijs is wel duurder dan andere winkels. maar hier kun je artikel nog heen brengen voor reparatie. bij andere winkels weigeren zelfs om het artikel aan te nemen. En moet je bij de leverlansier zijn . Zo hoor je een klant niet te behandelen. Dan maar iets meer betalen en dat je vriedelijk word behandeld en dat expert als voor je regeld
    Geschreven door Klant Lourens uit bergum op 11-05-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Vriendelijk personeel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling..
    Geschreven door Dhr Krol uit rijperkerk op 07-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ga naar Expert in Burgum Voor een goede persoonlijke contact en adviesering.
    Geschreven door Klant Nijboer uit burgum op 05-05-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Prima zaak met een goed assortiment en een redelijke prijsstelling.
    Geschreven door Klant uit bergum op 05-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    goede service,ze willen altijd wel met je onderhandelen je wordt er vriendelijk geholpen en goed met je mee denken ik zelf heb altijd goede ervaringen gehad met expert burgum.
    Geschreven door Mevr Schievink uit kollumerzwaag op 04-05-2015
  • Beoordeling: 10.0

    overzichtelijk
    Geschreven door Klant Jongboom uit bergum op 04-05-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Na aankoop van artikelen is de after sale sevice goed
    Geschreven door Klant op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.8

    prima zoals altijd
    Geschreven door Klant uit garijp op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer behulpzaam personeel, goede uitleg.
    Geschreven door Klant uit veenwouden op 23-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    De produkten die ik bij expert gekocht heb waren van prima kwaliteit en snel bezorgd. Mijn volgende aanschaf zal zeker bij Expert Burgum zijn.
    Geschreven door Dhr Van der Meer uit warga op 21-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak, goede kwaliteit van de producten, ruime keus. Deskundig personeel.
    Geschreven door Klant Van Gorkum uit rijperkerk op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Expert er is geen betere
    Geschreven door Klant Van der Veen op 15-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Bij het kopen van een stofzuiger nam de verkoopster alle tijd voor mij. Heeft zelfs nog wat info op de computer opgezocht omtrent voor en nadelen van een merk. Dat stel ik zeer op prijs als verkoper(sters) de tijd nemen voor hun klant.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Voor electrische apperatuur gaat u naar expert, keurige hulp bij aankoop producten.
    Geschreven door Mevr Pruis op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert heeft een prima bereikbare winkel. Reageert altijd snel op klachten en/ of problemen. Rekenen een redelijk bedrag voor hun service. Hebben deskundig personeel. Kortom, aanbevolen.
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Prima zaak en nog beter personeel
    Geschreven door Klant op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    n.v.t.
    Geschreven door Klant op 08-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    xxxxx
    Geschreven door Klant op 05-04-2015
  • Beoordeling: 6.4

    uit leggen en meer laten zien en uit leggen en niet op dringen verder een mooie winkel
    Geschreven door Klant op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.6

    een bedrijf met een goede dienstverlening en aandacht voor de klant.Door de persoonlijke manier van communicatie.
    Geschreven door Klant Bouma op 04-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Top winkel ! Goede service
    Geschreven door Klant Dijk op 02-04-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Prima bediening. Kennis van het aanbod en goede service.
    Geschreven door Klant Westra op 01-04-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Wij wilden een artikel kopen maar was uitverkocht, de vriendelijke dame heeft direct geregeld dat we het artikel konden laten reserveren. . klasse!! Aan het einde van de middag al een telefoontje dat het artikel voor ons klaar lag. Super!!
    Geschreven door Klant Riemersma op 01-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    die keuze moet ieder zelf maar maken
    Geschreven door Klant op 27-03-2015