Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Blom 8.7

Snel en goedkoop een Nespresso machine gekocht, was op voorraad en in de aanbieding, dus super, meteen mee naar huis en koffie gezet. :-)

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (992)

  • Beoordeling: 8.7

    Snel en goedkoop een Nespresso machine gekocht, was op voorraad en in de aanbieding, dus super, meteen mee naar huis en koffie gezet. :-)
    Geschreven door Klant Blom uit castricum op 01-06-2016
  • Beoordeling: 7.3

    prima bedrijf
    Geschreven door Klant uit limmen op 30-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit zaandijk op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goed gesorteerd. Scherpe prijzen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant Vos uit bakkum op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert, een uitstekend bedrijf voor elektronische apparatuur, klantvriendelijk en deskundig personeel, zowel in de verkoop als de techniek om apparatuur thuis te plaatsen en te installeren
    Geschreven door Klant Lammens uit castricum op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    snelle levering, goede prijs
    Geschreven door Klant uit heiloo op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goed geholpen, goede prijs(meegegaan met internet prijs). Wel wat lang wachten i.v.m oudere mensen voor mij(hier kan expert niets aan doen, wel vervelend)
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prima aanbevelingswaardig, uitstekende service en concurrerende prijzen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-05-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Het was allemaal Prima
    Geschreven door Klant Roozendaal uit uitgeest op 12-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    ik heb heel wat bestellingen gedaan voor onze woonvormen, elke keer ben ik prima geholpen. Er wordt met me meegedacht en voorstellen gedaan hoe het nog beter kan. prima service ook in levering en plaatsing van het witgoed en instellen van audio apparatuur. Mw. Mars
    Geschreven door Klant uit zaandam op 11-05-2016
  • Beoordeling: 6.0

    De website zag er prima uit en was duidelijk over het gekochte product.
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-05-2016
  • Beoordeling: 5.5

    Geen makkelijke website!
    Geschreven door Klant Weerheijm uit heiloo op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Wij kopen hier graag al onze apparatuur. Goede ontvangst en goed advies. Service zijn we ook heel tevreden over.
    Geschreven door Klant Vliet uit uitgeest op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Nvt
    Geschreven door Klant uit castricum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ruime keuze, adequaat advies zonder het gevoel om te moeten kopen. Goed meedenken met de vraag en het aanbod. Goede service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik vind deze vragenlijst al vervelend genoeg. Over en sluiten dus maar.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 16-04-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Wij kwamen aanlopen op dat moment werd de winkel gesloten, het was donderdag, en wij dachten dat de winkel open was, dus niet. Op de vraag; wat willen jullie, een tv kopen, het antwoord was, kom maar mee ,en wij alsnog een tv gekocht. Prima gedaan....
    Geschreven door Klant Levering uit limmen op 15-04-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Reeds verwoord
    Geschreven door Klant Castricum uit heiloo op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Zeer snelle bezorging na de bestelling.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 01-04-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Heel attent en vriendelijk van de verkoper dat hij voor mijn moeder die slecht ter been is en met een stok loopt meteen een stoel haalde en aanbood voor haar om op te zitten terwijl ik geïnformeerd werd over mijn uiteindelijke aankoop. Complimenten zijn op zijn plaats!
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 01-04-2016
  • Beoordeling: 8.7

    nvt
    Geschreven door Klant uit castricum op 25-03-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Website is uitstekend,service oke.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Bij terugbrengen van het product dat gekocht was kreeg ik mijn geld zonder meer terug. Geen gedoe met tegoedbonnen. Daar werd ik nou blij van. Expert Castricum PRIMA.
    Geschreven door Klant Spil uit castricum op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Het geleverde product voldoet aan alle gestelde eisen.
    Geschreven door Klant Wit uit heiloo op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Voor dat,je ergens anders heen gaat, ga eerst even bij Expert langs.
    Geschreven door Klant Bakker uit heiloo op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Voor producten en garanties moet je bij expert zijn altijd vriendelijk geholpen de verkopers helpen je goed en weten alles wat je weten wil. Floor Zoontjes.
    Geschreven door Klant Zoontjes uit castricum op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Nee
    Geschreven door Klant uit castricum op 06-03-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede service, vriendelijk personeel met kennis van zaken. Marktconform prijzen welke zeker ook concurrerend zijn met de grotere bedrijven en online echter dan wel met de persoonlijke service, tips en alles keurig netjes thuisbezorgd en eventueel aangesloten. Top, bedankt!
    Geschreven door Klant Goos uit akersloot op 29-02-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Expert de Graaf is een heel prettige winkel om geholpen te worden! Vakkundig en vriendelijk personeel! Het aanbod is voldoende! Erg fijne winkel! Volgende aankoop doe ik hier weer!
    Geschreven door Klant uit castricum op 20-02-2016