Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Prettige bediening, klantvriendelijk en een goede service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (959)

  • Beoordeling: 9.1

    Prettige bediening, klantvriendelijk en een goede service.
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekend advies en er wordt echt aandacht aan de klant geschonken!!!
    Geschreven door Dhr Bianchi uit castricum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert biedt een zeer goede service en heeft deskundig personeel, maar desondanks zijn de prijzen laag.
    Geschreven door Dhr Groenewold uit apeldoorn op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Het personeel is vriendelijk, deskundig en meedenken.
    Geschreven door Klant Sluiter uit egmond aan den hoef op 01-10-2015
  • Beoordeling: 6.4

    Lijkt mij niet verstandig voor Expert
    Geschreven door Klant uit castricum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Wat ik persoonlijk heb ervaren,is goede service en deskundigheid.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Ik ben bij Expert laatst bij de aanschaf van een mobiele telefoon bijzonder goed geholpen en kreeg goede aanwijzingen voor gebruik. Meestal word ik verder ook goed geholpen.
    Geschreven door Dhr Commijs uit castricum op 21-09-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is goede winkel. Mijn machine was net zo duur op het internet. Dan ga ik liever naar ee winkel. Ook als het artikel iets duurder geweest was.
    Geschreven door Mevr Koning uit castricum op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goeie zaak meestal dichtbij en waar je op terug kunt vallen indien er problemen zijn
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service, klantvriendelijk, ruime aanbod
    Geschreven door Klant Boekel uit castricum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ben blij dat ik niet online koop! Ik had problemen met mijn televisie. Ondanks dat hij eigenlijk al uit de garantie was, werd dit probleem direct verholpen! Wat krijgt u van mij? antwoord; Helemaal niets! Kinderen blij, vrouw blij en ik ben blij dat ik niet online koop maar in mijn eigen dorp! Had ik de televisie online gekocht, was ik hem in ieder geval een te lange tijd kwijt geweest.. Bedankt team van Expert de Graaf in Castricum! Groeten B. van Berkum
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Goed winkel en gezellige team
    Geschreven door Mevr Spielman Flores uit castricum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Vakkundig en betrouwbaar personeel. Wat ze niet weten vragen ze elkaar.
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-09-2015
  • Beoordeling: 5.8

    wel een mooie winkel maar de afspraken worden niet goed genoteerd. Bijna twee weken levertijd voor een voorraad artikel is te lang.
    Geschreven door Klant De Bruin uit egmond a/d hoef op 11-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Expert heeft goede services en kwaliteit spullen , meerdere keuzes .
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-09-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Expert, al jaren een vertrouwd en goed adres.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 07-09-2015
  • Beoordeling: 4.0

    Voor de beste service kan men toch beter naar een landelijke concurrent.
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Zoals gewoonlijk ben ik weer erg prettig en deskundig geholpen bij de aanschaf van een apparaat.....Maar ja.......al tientallen jaren klant.
    Geschreven door Klant Jaspers uit castricum op 27-08-2015
  • Beoordeling: 7.9

    ik had eerst telefonich gesprek kon een dag daar na mijn artikel op halen dat voor mij klaar lag
    Geschreven door Mevr Zwaaij uit egmond aan zee op 27-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ik wilde een tablet, alleen om foto\'s te plaatsen. op een eerlijke manier en zonder dwang werd mij een advies gegeven. En heb dus het aangeprezen tablet gekocht bij expert.
    Geschreven door Mevr Bakker uit heiloo op 24-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Geen ervaring
    Geschreven door Klant Scholtheis uit castricum op 20-08-2015
  • Beoordeling: 9.0

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit castricum op 19-08-2015
  • Beoordeling: 9.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 19-08-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundig en een goede service.
    Geschreven door Klant Mooij uit castricum op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Zie mijn commentaar dat ik hierboven heb neer geschreven.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-08-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb een stofzuiger besteld bij expert. Mijn huis is lastig te bereiken aangezien ik in een woongebied woon. Er is actief meegedacht over het tijdstip van bezorging. Het was die dag een stormachtige dag ( code rood) maar de stofzuiger is bezorgd en mijn huis is nu weer schoon.
    Geschreven door Klant Rosenbrand uit alkmaar op 17-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service.
    Geschreven door Klant Peperkamp uit castricum op 17-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne winkel met zeer vriendelijk personeel. Gekocht via de webwinkel en daarna snel geholpen in de winkel vanwege een defect aan het product.
    Geschreven door Dhr Den Engelsman uit heerhugowaard op 17-08-2015
  • Beoordeling: 8.7

    gericht gezocht en gevonden goed advies ruime keus
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-08-2015