Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Overzichtelijk aanbod. Lekker dicht bij. Snel geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1048)

  • Beoordeling: 8.8

    Overzichtelijk aanbod. Lekker dicht bij. Snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-02-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goede service na aankoop en uitleg over het aansluiten en functioneren van dePhilips radio
    Geschreven door Klant Blaas uit castricum op 03-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goede behandeling en vlot geleverd.
    Geschreven door Klant uit castricum op 28-01-2016
  • Beoordeling: 8.4

    De graaf expert Castricum is een no nonsens winkel,vriendelijk en deskundig personeel een winkel voor ons allemaal.
    Geschreven door Klant Colijn uit castricum op 22-01-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Goede combinatie webwinkel en fysieke winkel. Zonder problemen kan artikel geretourneerd worden
    Geschreven door Klant Heijden uit heiloo op 20-01-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Goede service
    Geschreven door Klant uit castricum op 19-01-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Stel je een winkel op prijs... die niet Te grootschalig is en dus overzichtelijk...kies dan voor Expert! Bij Expert word je op een prettige, informatieve manier geholpen! Dit is onze ervaring....al heel wat jaren!
    Geschreven door Klant Haan uit akersloot op 19-01-2016
  • Beoordeling: 7.1

    de service is prima, het aanbod vor een dorp als castricum goed. De prijzen zijn te hoog.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Het ging heel soepel. Via de folder, met de computer besteld. Het is dat wij niet thuis waren, anders was het al dezelfde dag bezorgd! Top.
    Geschreven door Klant Bos uit uitgeest op 18-01-2016
  • Beoordeling: 6.8

    Goed personeel , vriendelijke bezorgers ,kwaliteit goed .
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-01-2016
  • Beoordeling: 8.3

    prima website, snel gevonden wat ik zocht. Een prima wasdroger is netjes thuis afgeleverd en op z\'n plaats gezet/aangesloten.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Snel vriendelijk en goede service
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-01-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Jammer dat onze wasmachine 4 dagen later geleverd werd dan er beloofd was op de site. Het installeren van de machine was prima met een goede uitleg erbij.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 18-01-2016
  • Beoordeling: 6.9

    daar ik op het moment van mijn geplande aankoop de enige klant was, werd ik met alle egards behandeld en werd er alle tijd besteed aan het bekijken van de verschillende wasmachines. Zelf had ik al 25 jaar gebruik gemaakt van een Miele wasmachine en heb daarmee ontzettend goede ervaringen opgedaan. Deze nieuwe Miele wasmachine is zo rustig als hij in aan staat, je moet af en toe gaan kijken of hij nog wel werkt!! Bij het centrifugeren wandelt hij niet door de keuken, dat deed de vorige op het laatst wel, gelukkig stond hij in een lekbak. Tot nu aan toe [= 12.01.2016] heb ik er alleen nog maar plezier van ontvangen. Doe nu de was met meer graagte dan daarvoor. Ik heb me van te voren wel laten informeren door de bladen van de Consumentenbond, dat heeft de keuze voor hetzelfde merk gemakkelijker gemaakt. Het enige dat ik echt mis, is verlichting in de trommel. Zo\'n machine stond er ook echter deze was 500,00 euro duurder, dat vind ik nu weer iets teveel van het goede!!. abc
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-01-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ga altijd even bij de vakman kijken.
    Geschreven door Klant uit castricum op 07-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede service
    Geschreven door Klant uit limmen op 31-12-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Niet zozeer naar Expert als wel naar al diegenen die stad en land aflopen voor de laagste prijs en dan alles zelf moeten plaatsen/installeren/meenemen voor een klein prijsverschil. Dat geld is men allang kwijt in het voorbereidende traject. In ons geval een vaatwasser welke bij inbouw te klein bleek. zonder probleem omgeruild. Als je dat zelf zou regelen ben je veel tijd en dus geld kwijt. Prima service
    Geschreven door Klant Schipper uit castricum op 31-12-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Expert De Graaf is een goed bedrijf voor Castricum.
    Geschreven door Klant Beentjes uit castricum op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Vertrouwde service dichtbij huis
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-12-2015
  • Beoordeling: 6.7

    In mijn geval niet voldoende deskundig advies gekregen en was ik aanmerkelijk duurder uit dan bij online bestellen. Bovendien twee maal op en neer gereden omdat de t.v. er nog niet was en eenmaal extra voor een niet werkende splitter.
    Geschreven door Klant Brink uit limmen op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    gelukkig nog een winkel in ons eigen dorp en niet de twijfelachtige service van het internet winkelen
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    IK BEN ERG TEVREDEN!
    Geschreven door Klant uit akersloot op 29-12-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Je wordt deskundig geholpen met al je vragen en problemen ga daarom naar Expert
    Geschreven door Klant uit castricum op 29-12-2015
  • Beoordeling: 3.1

    mijn naam is van west
    Geschreven door Klant West uit castricum op 25-12-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Expert is erg klantgericht en deskundig, de verkopers denken met je mee en de service is uitstekend.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Ben tevreden over de winkel hier in het dorp.
    Geschreven door Klant uit castricum op 12-12-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Wij komen al gedurende vijftig jaar bij Expert de Graaf. Dat is op zich al een bewijs dat we tevreden zijn.
    Geschreven door Klant uit castricum op 11-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Kijk altijd ook bij expert voor je beslist
    Geschreven door Klant Veenstra uit egmond aan zee op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    De after sale is niet goed. Client blijft met vele vragen achter. Vooral ouderen weten weinig van elektronica. Het zou juist zijn als zaken zo geregeld worden dat er niets te wensen overblijft. Die wat u vooraf belooft ,geef de service die iedereen toekomt en laat bij veel zaken niet het initiatief aan de klant. Die klant kan overal kopen, maar kocht bij u.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-11-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Over het algemeen genomen geen problemen met aankoop van producten.
    Geschreven door Klant uit castricum op 26-11-2015