Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.2

Tussen de veelheid van merken en prijzen is de Miele toch weer met stip boven de vele anderen gekozen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (994)

  • Beoordeling: 7.2

    Tussen de veelheid van merken en prijzen is de Miele toch weer met stip boven de vele anderen gekozen
    Geschreven door Klant uit castricum op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Keurig geholpen door deskundig personeel
    Geschreven door Klant Roselaar uit castricum op 19-11-2020
  • Beoordeling: 7.7

    op dit ogenblik zeer goed
    Geschreven door Klant Van Lieshout uit wijk aan zee op 19-11-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Niet nodig ik heb aan mijn eigen ervaringen genoeg.
    Geschreven door Klant Kooijman uit egmond aan den hoef op 16-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Wasmachine uitgezocht, en hij kon direct worden bezorgd en geplaatst, geweldige service
    Geschreven door Klant uit bakkum op 14-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Coaxkabel versterker voor analoog radio signaal. Expert biedt duurdere aan dan Ziggo aanraadde, maar het bij Expert gekochte exemplaar is inderdaad beter , dan het door Ziggo aangeraden exemplaar; echter ook een stuk duurder.
    Geschreven door Klant Ploegaert uit castricum op 13-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    .
    Geschreven door Klant uit castricum op 13-11-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Goede ervaring goed geholpen en goede service bij de aflevering
    Geschreven door Klant uit castricum op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Aankoop Samsung Qled tv
    Geschreven door Klant uit castricum op 09-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit heiloo op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is prima
    Geschreven door Klant Blok uit egmond aan den hoef op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zowel de levering als uitvoering was door een ringentje te halen
    Geschreven door Klant uit limmen op 06-11-2020
  • Beoordeling: 8.2

    winkelen bij Expert is uitstekend
    Geschreven door Klant Blaauw uit castricum op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Koop bij uw plaatselijke leverancier. Hij net zo goedkoop als online
    Geschreven door Klant Paternotte uit akersloot op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima ervaring.
    Geschreven door Klant Van Duin uit castricum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Als je wat wil kopen gaan naar expert kwaliteit en garantie is hoog in het vaandel en je wordt geholpen door vriendelijke vakkennis medewerker geholpen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Het ging om levering van een vaatwasser + inbouw. Dit gebeurde zeer klantvriendelijk en deskundig, ondanks een tegenvaller bij de installatie. Hierover werd ik keurig geïnformeerd en er werd prima meegedacht over mogelijke oplossingen.
    Geschreven door Klant uit castricum op 04-11-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Mijn 0ral b tandenborstel werkt als de brandweer. Echt een aanrader!
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 6.4

    Ik vind het erg lastig dat als er monteurs komen die zeggen wat er bij mij mis is. En dan weggaan. Los het op. Zorg voor extra mareriaal.
    Geschreven door Klant uit limmen op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert de Graaf zijn wij met vaatwasser, tv en upgrade van onze muziekinstallatie zeer goed geholpen. De vaarwasser is reeds ingebouwd en dat was een pittig klusje maar keurig en met vakkundig oog gefixt. De TV en muziekapparatuur volgen nog maar alle vertrouwen in deze zaak. Hier word je nog gezien en gehoord!
    Geschreven door Klant Van Gelder uit heiloo op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Telefonisch goed geholpen,goed op tijd gebracht zoals was afgesproken,instaleren prima gedaan en goede raad aangenomen.
    Geschreven door Klant uit zaandam op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit castricum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 9.6

    zeer goede service, zeer goed geholpen.
    Geschreven door Klant Burger uit alkmaar op 03-11-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Wilde beter/sterker wifi-netwerk thuis. Kreeg in de winkel ondanks drukte prima advies, kon aankopen deels meenemen en afspraak maken voor installatie thuis op korte termijn (1 week). Afspraak werd nagekomen en installateur was behalve een \'Expert\' ook erg prettig qua contact. Tot nog toe veel beter wifi-network, nodog voor intensief thuiswerken in corona-tijd. Het mag we iets kosten (meer dan ik had verwacht) maar dan heb je ook wat.
    Geschreven door Klant Ormel uit castricum op 03-11-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Wederom goed geholpen bij Expert Castricum
    Geschreven door Klant Lute uit castricum op 02-11-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prettige winkel.Ruime keus. Je wordt deskundig geholpen over je aankoop. Personeel met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant Dirkson uit limmen op 30-10-2020
  • Beoordeling: 7.1

    Deskundige en klantvriendelijke personeel in de winkel. Levering en informatievoorziening drama.
    Geschreven door Klant Akogul uit zaandam op 28-10-2020
  • Beoordeling: 6.2

    Dit wil ik jullie niet aandoen.
    Geschreven door Klant Bos uit castricum op 27-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Geen opmerkingen
    Geschreven door Klant uit castricum op 23-10-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben zeer tevreden over het personeel in de winkel en de over de mannen die de afwasmachine hebben geïnstalleerd.
    Geschreven door Klant Wokke uit castricum op 22-10-2020