Navigatie

Beoordelingen Expert Castricum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Castricum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Castricum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Ollebek 9.2

Uitstekende zaak Kundig Snelle levering. 👌👌

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (994)

  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende zaak Kundig Snelle levering. 👌👌
    Geschreven door Klant Ollebek uit wormer op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ruim assortiment, deskundig en goede afspraken
    Geschreven door Klant uit castricum op 27-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    we zijn allereerst in de winkel ontzettend goed geholpen. we hadden na eigen research een goed beeld wat we wilden en de verkoper dacht goed met ons mee en vond een alternatief toen een apparaat niet meer geleverd kon worden. ook qua prijs was het helemaal in orde. we hebben gebruik gemaakt van de inmeetservice en maar goed ook want anders had onze afzuigkap niet geplaatst kunnen worden. levering ging veel sneller dan verwacht en na een belletje van expert stond hun vakman de volgende dag al bij ons om alles keurig te plaatsen. ik ben blij dat we voor expert gekozen hebben!!
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 24-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende service. Vriendelijk, hulpvaardig, beleefd. Aanbevolen
    Geschreven door Klant Ferguson uit wormerveer op 24-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Kamps uit heemskerk op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Zoals altijd weer deskundige en eerlijke voorlichting en goede thuisbreng service met vriendelijke en relaxed medewerkers...
    Geschreven door Klant Sprenger uit castricum op 23-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Heel tevreden over het verstrekken van informatie, bestelling en aflevering.
    Geschreven door Klant Lecuivre uit akersloot op 21-12-2020
  • Beoordeling: 10.0

    De levering en installatie van mijn nieuwe vaatwasser, is volgens afspraak verlopen. Daarbij hebben de installateurs mij geïnformeerd omtrent het eerste gebruik en waarop te letten tijdens het gebruik.
    Geschreven door Klant uit castricum op 21-12-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundige en vriendelijke bediening.
    Geschreven door Klant uit castricum op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer deskundig en prima advies gekregen.
    Geschreven door Klant uit heiloo op 18-12-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service behulpzame mensen en het product wat ik per telefoon bestelde is goed en op de afgesproken tijd geleverd .Dank daarvoor .
    Geschreven door Klant Bekking uit krommenie op 18-12-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Niet gedacht te slagen bij Expert, altijd gezocht bij een heeeeel grote keten. Verassend.
    Geschreven door Klant Van Den Berg uit limmen op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen en de bezorging was uitstekend.
    Geschreven door Klant uit castricum op 17-12-2020
  • Beoordeling: 8.3

    het advies, de aankoop en de installatie was zoals je zou wensen: duidelijk, mee denkend, deskundig advies, vriendelijk, snel en tegen een goede prijs. Zo vind je ze tegenwoordig niet vaak meer. Aanrader deze winkel!
    Geschreven door Klant uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 7.0

    Reeds vertelt
    Geschreven door Klant uit limmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 6.1

    Doe ik niet aan mee.
    Geschreven door Klant uit limmen op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel, dat deskundig en behulpzaam is. Komen afspraken na en houden je op de hoogte van je bestelling.
    Geschreven door Klant Haaften uit beverwijk op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.9

    goede service
    Geschreven door Klant Vodde uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    --
    Geschreven door Klant uit heiloo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Nvt
    Geschreven door Klant uit heiloo op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Pas een Samsung The Frame gekocht , prachtige TV
    Geschreven door Klant Maass uit wormer op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Service bij vervanging, bezorging en plaatsing krijgen een 10 plus.
    Geschreven door Klant Van Coesant uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.5

    -
    Geschreven door Klant uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Bekwaam en vriendelijk personeel. Veel keuze in de winkel
    Geschreven door Klant Jongbloed uit wormerveer op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Een fijne zaak ,klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant Vogelzang uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Een Samsung QE49Q86TAL tv gekocht. Snel en goed geholpen. Klant gericht en vriendelijk. (verkoper Danny in Castricum)Wist wel al wat ik ongeveer wilde hebben. Super tv. 100% tevreden mee.
    Geschreven door Klant uit sint pancras op 16-12-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop! Prettige en kundige verkopers die met je meedenken. Het technisch bezorgteam was vlot en professioneel, al met al raad ik Expert van harte aan.
    Geschreven door Klant uit castricum op 16-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prima service! Snel geholpen en goed advies!!!
    Geschreven door Klant uit castricum op 02-12-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service en kennis van de medeweker
    Geschreven door Klant Hopman uit castricum op 27-11-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed advise en Schermer prijzen
    Geschreven door Klant Vrouwe uit uitgeest op 20-11-2020