Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Lokin 8.4

Goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1962)

  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant Lokin uit deurne op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik werd in eerste instantie te woord gestaan door een stagiaire. Die kon mij niet veel vertellen over dit specifieke product maar is direct iemand gaan halen die dat wel kon. Ik werd prettig en accuraat geholpen door beide medewerkers.
    Geschreven door Klant Verleijsdonk uit deurne op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Deurne is bij iedereen aan te bevelen. De wijze van ontvangst, uitleg en advies alsmede de bezorging en plaatsing/installeren van de aanko(o)p(en) zijn altijd naar alle en grote tevredenheid. KLASSE!
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Goed en behulpzaam geholpen, nemen ruim de tijd voor je, en denken mee. Prima.
    Geschreven door Klant Koppens uit deurne op 29-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen tegen scherpe prijzen en uitstekende service? Ga naar expert!
    Geschreven door Klant Hoppener uit meijel op 24-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    na bestelling is deze binnen 2 dgn binnen en klaar om afgehaald te worden.
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 24-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant Hendriks uit deurne op 21-04-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima geholpen en ook goede maatregelen i.v.m. het coronavirus.
    Geschreven door Klant uit griensveen op 17-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant uit helmond op 16-04-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke en service gerichte medewerkers.
    Geschreven door Klant Van Gorp uit leunen op 14-04-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Netjes behandeld en mooi optijd geleverd
    Geschreven door Klant Van de Akker uit gemert op 14-04-2020
  • Beoordeling: 8.8

    prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 10-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Nvt
    Geschreven door Klant uit deurne op 09-04-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Nvt
    Geschreven door Klant Heijboer uit brouwhuis op 08-04-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel ,ruim assortiment en deskundig en behulpzaam personeel
    Geschreven door Klant Vermeulen uit helmond op 07-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je kunt je spullen ook via een aanbieder op het internet kopen en misschien is het dan een paar euro\'s goed koper maar de service en vriendelijkheid heb je dan zeer zeker niet
    Geschreven door Klant Willems uit deurne op 06-04-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Winkelen bij de lokale ondernemer vind ik erg belangrijk. Bij Expert Deurne word ik altijd goed en vakkundig geholpen. Als vaste klant weten ze tegenwoordig waar ik voor kom. Dat is het fijne van winkelen in je eigen dorp of stad.
    Geschreven door Klant De Groot uit deurne op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Topbedrijf
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-04-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Een fijne winkel om te shoppen en waar de service op 1 staat
    Geschreven door Klant Bouwmans uit deurne op 02-04-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Nvt
    Geschreven door Klant Van der Pol uit bakel op 02-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Vriendelijk en vakbekwaam personeel. Overzichtelijke winkel met een grote sortering.
    Geschreven door Klant Wolters uit deurne op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Ik ben tevreden over de winkel in Deurne
    Geschreven door Klant uit heeze op 30-03-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goede service
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 27-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Geen
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-03-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Expert heeft een fijne service
    Geschreven door Klant uit brouwhuis op 26-03-2020
  • Beoordeling: 7.8

    goed geholpen
    Geschreven door Klant uit helmond op 25-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goede service van Expert. Een dikke duim voor de goeie contacten en snelle bereikbaarheid zowel telefonisch als via E-mail. zeer aan te bevelen!
    Geschreven door Klant uit milheeze op 25-03-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Snel vakkundig en correct geholpen.
    Geschreven door Klant Van de Heyden uit deurne op 25-03-2020
  • Beoordeling: 9.2

    De Expert winkel in Deurne blinkt uit door het meedenken en hun servicegerichtheid.
    Geschreven door Klant Kemps uit deurne op 24-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede service
    Geschreven door Klant uit helmond op 23-03-2020