Navigatie

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

deskundige medewerkers en vriendelijk, goede winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1746)

  • Beoordeling: 9.1

    deskundige medewerkers en vriendelijk, goede winkel
    Geschreven door Klant uit deurne op 18-06-2019
  • Beoordeling: 9.2

    AEG stofzuiger zonder stofzuigerzak, handig en compact, een krachtige zuiger voor een prima prijs. Zeer handzaam. Top!
    Geschreven door Klant Prijs uit helmond op 18-06-2019
  • Beoordeling: 8.6

    nee
    Geschreven door Klant uit deurne op 14-06-2019
  • Beoordeling: 1.5

    Slecht benaderd geen telefoon terug
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit neerkant op 14-06-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is duidelijk aan te bevelen bij het aankopen van artikelen/producten. De uitleg is altijd duidelijk en helder.
    Geschreven door Klant Aspers uit deurne op 12-06-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Thuis onderzoek gedaan naar een nieuwe televisie. Mede dankzij een enthousiaste medewerker snel een keuze gemaakt. De televisie was ook op voorraad, dus konden we hem ook direct meenemen!
    Geschreven door Klant uit deurne op 11-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Geholpen door een deskundige en enthousiaste verkoper.
    Geschreven door Klant uit deurne op 05-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    de voorlichting die ze geven getuigt van kennis
    Geschreven door Klant Van der Ven uit bakel op 05-06-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Expert heeft een goed georganiseerde leverservice In de winkel zelf mag iets meer ervaring staan maar misschien kwamen we op een ongelukkig moment Jongen was wel erg vriendelijk
    Geschreven door Klant uit deurne op 03-06-2019
  • Beoordeling: 8.4

    Goed en vriendelijk behandeld.
    Geschreven door Klant uit helmond op 03-06-2019
  • Beoordeling: 8.8

    geen
    Geschreven door Klant Van de Langerijt uit helmond op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.6

    al jaren een tevreden klant, goede service. Alles wordt gemaakt ook al is het niet bij hun in de winkel gekocht.
    Geschreven door Klant Evers uit deurne op 02-06-2019
  • Beoordeling: 8.2

    nvt
    Geschreven door Klant uit helmond op 31-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Wij kopen alles bij Expert en zullen nooit van gedachten veranderen
    Geschreven door Klant op 30-05-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden over het verloop . Het aanschaffen van een nieuwe TV,het bezorgen en plaatsen en uitleg was prima.
    Geschreven door Klant Van de Heuvel uit deurne op 30-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Expert geeft gevoel van vertrouwen dat is goed !
    Geschreven door Klant Goossens uit liessel op 28-05-2019
  • Beoordeling: 9.1

    ?
    Geschreven door Klant uit deurne op 27-05-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Niet
    Geschreven door Klant uit deurne op 24-05-2019
  • Beoordeling: 2.7

    ik Heb een nieuw miele wasmachine gekocht en na een jaar rammelt hij niet normaal dus koop geen Miele wasmachine want bij expert zeggen ze dat dit normaal is ???
    Geschreven door Klant Van der Laar uit de mortel op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.3

    expert is een superwinkel ben ik niet tevreden dan zeg ik dat dan proberen ze er wat aan te doen ben ook al lang klant vanaf 1972 dat zegt wat ga zo door!!!
    Geschreven door Klant Vestjens uit deurne op 21-05-2019
  • Beoordeling: 8.0

    Prima geholpen door iemand met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Van de Kerkhof uit deurne op 21-05-2019
  • Beoordeling: 7.5

    Koop lokaal, dat is beter voor ons allemaal! Expert Deurne: goede service!
    Geschreven door Klant uit liessel op 21-05-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Goede vriendelijke behandeling
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-05-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goede winkel met vriendelijk en professioneel personeel.
    Geschreven door Klant Segers uit stiphout op 20-05-2019
  • Beoordeling: 7.3

    Goeter als goed kan niet
    Geschreven door Klant uit ysselsteyn op 18-05-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn al jaren vaste klant bij Expert Deurne. Laatst was onze Liebherr vriezer stuk. Nadat wij dat hadden gemeld, kwamen ze nog dezelfde dag een gratis leenvriezer bezorgen. Later bleek dan onze eigen vriezer niet meer te herstellen was ( een beetje snel voor een vriezer van 8 jaar oud ) en hebben we vervolgens een nieuwe gekocht. Bij Expert Deurne natuurlijk. Wij zijn zeer tevreden als vaste klant van Expert Deurne.
    Geschreven door Klant Van de Ven uit liessel op 17-05-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Super service en advies. Ik kan expert zeker aanraden
    Geschreven door Klant uit lottum op 16-05-2019
  • Beoordeling: 7.7

    Prima
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-05-2019
  • Beoordeling: 3.0

    Ik ben met een vraag gekomen op zoek naar een WiFi hotspot extender vervolgens komt er een medewerker mij helpen. Ik stel mijn vraag en hij verteld eerlijk. Oh ik ben leerling dus haal even mijn collega. Vervolgens adviseert de collega mij een WiFi repeater. Nee zeg ik ik wil een hotspot extender voor op de camping waarbij ik de WiFi van de camping ontvang. In de het software programma een gebruikersnaam en wachtwoord wat ik van de camping heb gekregen in moet voeren en zo met 1 naam in de extender meerdere apparaten WiFi kan verzorgen. Vervolgens hoort een collega mijn verhaal en adviseert de engenius. Hij verwachte dat dat wel kon want het stond op de doos zo afgebeeld! Mocht het niet het geval zijn kon ik terug komen! Ik heb 12 uur in totaal liggen stoeien met het apparaat maar ik kon nergens geen gebruikersnaam en wachtwoord ingeven! Ik terug naar de expert Deurne en bracht het product terug en vervolgens kreeg ik mijn geld niet terug! Wat een verschrikkelijke strepentrekker zeg! Het is het beleid van het bedrijf zegt ie! Nou er word mij een product verkocht waar ze blijkbaar allemaal niet genoeg van af weten en vervolgens is het niet wat het hoort te doen en kreeg ik geen geld terug. ( zat 3 dagen tussen). Vervolgens werd er de vraag gesteld of hun iTer er naar moest kijken of het hem wel zou lukken. Ik zeg da mag best maar ik heb al een nieuw ding besteld wat in 10 minuten aangesloten is en waar het zeker bij kan. Vraagt de medewerker oh dus als het onze iTer wel lukt. Neem je dan het product wel af? Ik zeg keihard ja hoor geen enkel probleem. Want ik heb de andere online besteld dus als ik die terug stuur krijg ik wel Mn geld terug! Uiteindelijk zou de medewerker mij die week antwoord geven mbt of het de iTer gelukt zou zijn. Vervolgens krijg ik een dag later een telefoontje. U mag uw tegoedbon in komen leveren en dan krijgt u uw geld terug want ik had beloofd deze week iets te laten weten en deze week heeft de iTer geen tijd meer om er naar te kijken! Nou jullie kunnen wel raden hoe dit bij mij overkomt he! Zo jammer dit! Als ik zo reageer op vragen en zo omga met mijn klanten in de webshop zijn ze zo weg hoor tegenwoordige tijd!
    Geschreven door Klant Hdstreambox.nl uit deurne op 07-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Service en productkennis die je niet via een website kan verkrijgen
    Geschreven door Klant uit deurne op 06-05-2019