Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Deurne

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Deurne die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Deurne. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Verhoeven 10.0

bedankt voor de vlotte levering van onze nieuwe tv...en de leen tv

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1439)

  • Beoordeling: 10.0

    bedankt voor de vlotte levering van onze nieuwe tv...en de leen tv
    Geschreven door Klant Verhoeven uit ysselsteyn op 08-03-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Expert is voor iedereen aan te bevelen en met name(n) over de juiste en duidelijke uitleg. Nooit opdringerig en altijd een duidelijke uitleg en advies. Ga zo door. Klasse!!!!!
    Geschreven door Klant uit deurne op 07-03-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Prima en de mensen ook heel goed
    Geschreven door Klant Aldenzee uit deurne op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.9

    zeer klantvriendelijk. hebben wij ervaren.
    Geschreven door Klant uit helmond op 04-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Deurne prima winkel. Goede kwaliteit en prima service
    Geschreven door Klant uit liessel op 02-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Van aankoop tot hangen van onze tv, met een dikke 10 dik tevree !
    Geschreven door Klant Jansen uit helmond op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Wij waren zeer goed tevreden over prijs en kwaliteit de snelle service, kundige medewerker. Bedankt expert Deurne
    Geschreven door Klant Kivits uit deurne op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    geen commentaar
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-03-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Een klantvriendelijk bedrijf.
    Geschreven door Klant uit liessel op 01-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel goede aanbiedingen
    Geschreven door Klant Wolder uit deurne op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    ik heb een strijkijzer van Tefal gekocht de FV 9770, hij is inderdaad een beetje zwaar maar ik vind dat persoonlijk niet erg. Verder voldoet hij prima aan al mijn verwachtingen dus weer een prima strijkijzer van Tefal.
    Geschreven door Klant Kins uit meijel op 01-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Ik ben zeer tevreden en mijn inbouwkoelkast functioneert uitstekend. Het inbouwen is ook zeer goed gelukt!
    Geschreven door Klant uit deurne op 01-03-2018
  • Beoordeling: 8.3

    nvt
    Geschreven door Klant Profijt uit deurne op 26-02-2018
  • Beoordeling: 7.7

    Prettige winkel goede service
    Geschreven door Klant uit helmond op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer klantvriendelijk, goede service en correcte levering!
    Geschreven door Klant Dirks uit deurne op 23-02-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Expert neemt de tijd voor een goede voorlichting.
    Geschreven door Klant Reijnders uit deurne op 23-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Verkoop en nazorg zijn bij expert in goede handen, we hebben het over expert Deurne.
    Geschreven door Klant Van Hooff uit deurne op 23-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed adres voor uw aankopen
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    neen bedankt!
    Geschreven door Klant uit deurne op 22-02-2018
  • Beoordeling: 7.8

    goede informatie over te kopen product, nemen ruimschoots de tijd , nette winkel, geen extreem lange wachttijden.
    Geschreven door Klant uit deurne op 21-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Kopen bij Expert geeft je de garantie op een altijd goede service.
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Voor ons is alles prima
    Geschreven door Klant Hovens uit deurne op 20-02-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Ben goed tevreden.
    Geschreven door Klant uit deurne op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Deurne zeer behulp zaam en mee denkend
    Geschreven door Klant Wildschut uit deurne op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    ben zeer tevreden en raad het iedereen aan
    Geschreven door Klant uit deurne op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    De expert medewerkers zijn goed en betrouwbaar. Als ik iets wil weten hoe een apparaat werkt geeft de medewerker goed informatie. ook als ik dit een tweede keer moet vragen geven zij goed antwoord. de apparaten die zij leveren zijn erg goed.
    Geschreven door Klant uit vlierden op 19-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Wachten nog even af, of het straks wel goed werkt.
    Geschreven door Klant Bankers uit deurne op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige en deskundige mensen in winkel en bezorging,alsmede voor de montage en aanpassingen etc. Perfect geregeld.
    Geschreven door Klant Van de Mortel uit deurne op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Tijdens het plaatsen van de TV werd er een beschadiging aangebracht aan het scherm. Een extra korting regelen met behoud van deze TV was voor mij geen optie. TV wordt binnenkort omgeruild.
    Geschreven door Klant Van de Vrande uit helmond op 17-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    gewoon goed zoals het moet.
    Geschreven door Klant Van de Velden uit asten op 11-02-2018